Poradna duly
Jana Čurdová
@Liddka
Tak zkus tady ten třeba bude lepší a bude mu i chutnat ![]()
Holky, tak nejdřív jsem měla mléka na rozdávání, a teď mi přijde že ho mám málo
teda v noci mám prsa plný ale přes den to je horší, lukášek pořád hledá a před chvilkou vypil i to co jsem v noci odsala. Musím vyrazit pro nutrilon a zkusím i ty homeopatika
@Nix Já mám už tay míň mlíka
A navíc mě ještě pořád bolí bradavky a potřebovala bych je doléčit a malý má neustále hlad, tak je mám pořád strašně bolavé, ach jo ![]()
Včera jsem zase ani nemohla skoro nic odsát, že bych mu dala navečer, tak jsem normáně kojila a dneska v noci se budil co dvě hoďky, auauau. Ty homeopatika už mám koupené, tak je asi zkusím…
@Nix Ale pokud máš na to prostor, tak je prý nejlepší zachumlat se s mimčem na celý den do postele, nejlépe nazí a přikládat pokaždé když si řekne a ono to se to mléko zase nastartuje a bude se ho tvořit víc ![]()
@Anath Mě naštěstí bradavky nebolej. Po koupání a kojení vydrží spát dlouho (dneska v noci jedl o půl osmé a vzbudil se ve dvě a pak o půl sedmé ráno) to jsem ještě i odsávala, ale přes den chce baštit každé dvě hodiny a to se mi toho mlíka moc neudělá ![]()
Holky tak vidím, že jsme na tom všechny stejně..taky mi přijde, že mám mlíka míň..po kojení odstříkám tak 20ml max..
chjo..s malou jsem ležela od rána do dopoledne v posteli, měla jsem ji u sebe a jen mě brněly bradavky, ale že by se mi prsa nalily nějak víc.. ![]()
Holky, vydržte!!! Já měla taky pár dní, co se mi zdálo, že mám míň mlíka, tak jsem častěji přikládala neměla velký pauzy ani v noci a už mám mlíka zase dost. Fakt platí pravidlo, jaká je poptávka, taková bude nabídka. Tak den, dva trvá, než se mlíko zase udělá víc. Prostě přikládejte a ono se zase udělá. Homeo fakt doporučuju, ale berte jenom týden. Pak pauza…
A taky děti mají růstový spurt..myslím v 3.,6 týdnech…atd..tak chtějí víc a chvíli trvá, než se mlíko udělá navíc.
Ahoj holky tak dnes jsme byly u dr. vše je v pořádku malá přibrala 250 g;-) přijde mi že teď začala být nějaká nenažraná při každém kojení mi prso úplně vycucne a taky vyžaduje delší kojení než předtím. Má chudinka suchou kůži po mě loupa se jak hádě a je trochu i osypaná tak nám dr. napsala mast a musime mazat a mazat a mazat. zítra půjdeme pro rodný list ať už to máme z krku a můžu malou nahlásit na pojišťovnu atd.
@Ninouš Tak to je fajn, že přibírá
Já myslela, že matrika automaticky dá vědět pojišťovně a ta mi pošle kartičku pro malého, to tam musím osobně?
Právě že už mi je divné, že zatím nic nepřišlo ![]()
@zizaluska
Děkuji. Jj, určitě se to časem spravý.
Mě bývalá dr.taky říkala, že 100g stačí…
@Anath
Buď osobně na pobočku, nebo zaslat poštou, mejlem. Já jsem u vojenské a bohatě stačilo poslat mejlem vyplněnou žádost(tu jsem si stáhnula na netu) a kopii rodného listu. A poslali mi kartičku. ![]()
Ahojky holky kolik vám mimísci vypijí? Já jsem ze začátku odstříkávala tak 70ml a teď už jen 40ml mám strach aby to malé stačilo ![]()