Poradna duly
Jana Čurdová
Holky tak pani doktorka mě neukamenovala
říkala, že to dělám správně a že to máme ale pořád zkoušet.
Zkoušela jsem kojit s tím kloboučkem a docela to malé šlo, ale mám ho nějaký velký, tak jí to po chvilce přestalo bavit ![]()
Jinak chystám se kupovat tu odsavačku, když budu ai odsávat, chci medelu, akorát nevím, jestli elektrickou, nebo manuální?? Co myslíte??
![]()
Já mám doma jednu elektrickou od nuk, ale je to nejaky starší typ a vůbec mi to s tím nejde
A hrozně mě to bolí
![]()
Děkuji za názory ![]()
![]()
@kacenkab
Já bych šla do elektricke, mám mini electric..min se s tím nadres a na bazarku ji sezenes za dobrý peníze
ja ji kupovala za 700 parkrat použitou, vypadala jako nova ![]()
Holky ja si dneska taky znovu koupila homeopatika radši..přijde mi ze mám min mlika a uz ani neodstrikavam max 5 kapek ![]()
Holky možná máte pocit, že vám ubývá mlíka, ono se to mlíko taky už muže dělat jen pro potřebu dítěte, já když kojila sofinku(8měsícu)tak se mě pak taky jakoby přestaly nalívat prsa, ale malé to stačilo, tek, že tam bylo prostě pro její potřebu a ted kolikrát si říkám vždyt tam nic nemám, malej párkrát zatáhne a stříka to jako blázen, ale odsávačkou nic nevytáhnu, ta příroda si to zařídila ![]()
Tak jsem přijela z kontroly z gyndy a všechno je v pořádku děloha je krásně stažená a všechno je v pořádku předepsal mi antinu tak doufám že po ní nepřiberu vždycky když jsem jí brala tak jsem přibrala jak blázen tak jsem jí nebrala vůbec. A ještě mi dělal kontrolu po roce a bral stěr z čípku tak doufám že to bude v poho
A mi říká to to pěkně na vás přišlo hned den po mojí kontrole
Ale lepší než aby mi ta voda praskla třeba ve 29 týdnu že
A co jste dneska holky dělali? ![]()
@Anath a kde jsi je koupila? ![]()
@Olčík
Jj to je mi jasny, ale ja jsem chtěla malé co nejvíc projistotu zamrazit..
jsem z toho docela presla, ze uz nic neodstrikam ![]()
@Liddka
Ja jsem dneska mela hodne lítani a vyřizování na ÚP a ted jsem na vlasech tak si to užívám ![]()
@MiriamK Tak to ti závidím
Tak sem pak hod fotku jak vypadáš ![]()
Přesně holky, fakt se nalívají hlavně v 6tinedělí, ale ani to nemusí být a mlíko tam stejně je
. Četla jsem, že v 6tined. se tvoří mlíko hlavně díky hormonům a nadmíru tomu, co dítě potřebuje. Potom se už tvoří na základě potřeby mimi, tak že už se prsa nemusí vůbec nalívat, ale mlíko tam je. ![]()
Mě se někdy nalejou, teď zase dva dni ne, ale malej se nají a je spokojenej. Já se řídím tím, že má počůraný plíny a čas od času s ním vlezu na váhu a vidím, že přibírá.
Zbytečně se nestresujte!!!
Miri, chápu, člověk byl klidnější, když měl mlíkárny a zásoby v mrazáku, viď? Já chci taky čas od času udělat nějakou tu zásobičku, abychom mohla vypadnou a manža měl malému co dát. Ale taky pokuď nemám nalitá prsa, těžko z nich dostanu bůh ví co…a když už tak růčo, odsávačkou nic, to jedině, když mám fakt nalitá. ![]()
Jo holky, co nějaká antikoncepce??? Co plánujete???
Jo a ještě mívají vaše mimča zelenou stoličku? Odpověděla mi na to jenom jedna…písněte, díky! ![]()
@kacenkab
Tak vidíš, určitě bude zase líp!!! Jenom ti nevím, jestli ti pomůže jiná elektronická
.
Co se týče odsávání, tak mě říkala lak.por. v porodnici, že mám odstříkávat tak hoďku po kojení. Je jasný, že pokuď nemáš nalitá prsa, asi těžko po kojení tam nahmatáš 50ml
.