TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nix
1720
14.5.13 19:31

@Angli Lukášek má stoličku žlutou

Holky, vy co dokrmujete, radily jste se s doktorkou jestli dávat nutrilon???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
14.5.13 20:27

@Nix
Díky, žlutá má být a on má právě kombinaci žluto zelené :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nix
1720
14.5.13 20:53

@Angli Tak se zeptej doktorky čím by to mohlo být :think:
Holky tak Lukášek mi od 5 hodin co manžel odjel na noční brečí a já nevim jak ho utěšit, prdy to určitě nebudou, to mu jde krásně a zácpu taky nemá, možná má hlad vycucnul obě prsa a pořád brečel, dostl nutrilon a brečel pořád. Tak jsem zkusila nakojit znovu teď a teprve tim se uklinil a usnul, tak doufám že chvíli spát bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
14.5.13 21:48

@Liddka Taky jsem dneska byla na kontrole :) Vše v pořádku, na preventivku jdu v srpnu. A taky jsem si nechala napsat antinu, ale prý ta co se jí u kojení neudrží cyklus, tak jestli po ní budu pořád špinit, tak se na ni asi taky brzo vyprdnu :mrgreen: Jen doufám, že neotěhotním :mrgreen: Ale my se nechránili rok a dávali si pozor a prcka jsme si udělali až když jsme chtěli, tak snad by to nebyl problém ani teď :) Jinak tu odsávačku mám z DM drogerky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
14.5.13 23:15

@Angli
My uz máme od porodnice michana kari vajíčka :mrgreen:
Kdyz ty prsa mám nality, tak mi to mala všechno vypije :| fakt uz nic neodstrikam :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
14.5.13 23:17

@Angli
A nepsal tu někdo ze kdyz je zelena, tak ma mimi málo papani? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
14.5.13 23:17

@Nix
V nemocnici mi poradili nutrilon, pak dr. na kontrole taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
14.5.13 23:36

@MiriamK
Já právě tím, že kojím z jednoho prsa, tak mám to druhé pak nalité fakt jako kamen, tak že kdybych chtěla, určitě bych odstříkala.
Teď druhý den se mi teda už tolik nenalévají, ale pořád kojím z jednoho. Zkus to taky. Dělám to i tak, že když se malej odpojí, třeba když se kroutí nebo by ještě sosnul, dám mu zase to jedno, aby se mi tam dělalo víc mlíka, zatím nám to tak vyhovuje.
Právě, že ta zelená neznamená hladová, to je prý hnědá. A on to má tak půl napůl. A občas ho zvážím, tak že vidím, že přibírá. Budu muset raději zavolat dr :|.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
14.5.13 23:40

@MiriamK
Zkoušela si odstříkat třeba půl hoďky, hoďku po kojení??? Určitě bys pak něco odsála…a ty homeo ti nepomohly? Pak jedině střídat prsa i během jednoho kojené třeba dvakrát a přikládat častěji, hlavně v noci, to se prý tvoří nejvíc mlíka :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
15.5.13 00:18

@Angli
odstříkávám hodinu po kojení..teď jsem odstříkala 20ml a to jsem měla prsa jako kámen, ptz jsem byla u kadeřnice a nestihla jsem kojení a malá měla už hlad..
jedno prso chce jen ráno, pak ještě spinká..ale odpo a navečer, když ji nedám druhé, tak se vzteká, hledá apod. prostě poznám, že to není jen ten sací reflex, ale že má fakt ještě hlad..takže z obou prs stále kojím po 15 min..snažím se to jedno, ale prostě ji to nestačí :nevim:
ty homeopatika si beru teďka poprvé, tak uvidíme.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
15.5.13 08:01

@Angli my máme taky občas žluto-zelenou stolici, někde jsem četla když není úplně zelená, tak to nevadí.
A co se týče těch homeo. na kojení, tak jsem si je taky včera byla koupit a lékárník mi hezky vysvětlil jak se mají homeo. používat, že se na ty kuličky vůbec nemá šahat rukou, že se tak 10min. před tím než si je vezmete má vypláchnout ústa, protože by se měli dávat do čistých úst a dát 5kuliček 3krát denně rozpustit pod jazyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
15.5.13 10:24

@Anath Tak to ti teda závidím s tím pokusem odstříkat a povedlo se…to mě dnes ráno trnuly prsy, byly nalité, tak jsem z druhého po kojení zkusila odstříkat a nic, ale já si myslím, že to neumím prostě. Budu se muset zkusit poohlídnout po odsávačce, jestli s tou to nepůjde.
Tak já beru 2krát denně 5kuliček a těžko říct…možná mám teď i tu laktační krizi, jak je možné…
Klouboučky od Baby nova jsem včera vyzkoušela, malý byl šikula a vytáhl si mlíko i přes ně, ale jelikož jsem měla bradavky jen do půlky, tak mě to bolelo jak blázen, když to tahal 8o už mě ale dnes bradavky bolí míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
15.5.13 10:31

@MiriamK Nic si z toho nedělej, já jsem z toho taky přešlá a už několik dní…jak kojím, tak nad tím fur přemýšlím, užírám se a pak se mi má mlíko tvořit, že?
Ručně neodstříkám, tak přemýšlím, že zkusím odsávačku, jestli aspoň s tou něco půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
15.5.13 10:40

@Nix Ahoj,tak tenhle stav my prožíváme každý večer te´d poslední dny…nakojím z jednoho, z druhého, ale malej řve..Nutrilon mi vypil jen jednou, včera ho nechtěl…pak jsem mu teda dala prso a žužláním u něj usl. Jestli si přišla na to, čím by to mohlo být, dej vědět. Ony ale všechny miminka prostě pláčou a tím si musíme projít.
Mi malý pořád nechce odříhávat..přehozením přes rameno se mu to podaří tak jednou denně…v sedě vůbec…co jiného vyzkoušet??? a nevíte někdo o návodu, videu, jak se ručně odstříkává???
Nad antikoncepcí už jsem taky přemýšlela, ale nechat si ji už napsat, i když kojíte? Je fakt, že já bych teda te´d rozhodně těhu bých nechtěla…Myslíte, že se mám vrátit k té původní, co jsem brala před těhu několik let? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
15.5.13 11:26

@zizaluska Já mám antikoncepci přímo pro kojící ženy, je tam jen jeden hormon, takže právě proto nemusí udržet cyklus a nemusí chodit pravidelně menstruace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí