Poradna duly
Jana Čurdová
@Pipenka
Neříkej mi, že si tě pozvala kvůli tomu, že malá ti pěkně přibírá??? To jsem ještě nezažila. A myslíš, že by to bez Nutrilonu nešlo, když je vidět, jak přibírá až až. Jinak plno holek tady psalo, že jim děti hodně přibírají. I mě přibral za 10dní 620g,dr.to okomentovala, že krásně přibírá a určitě né, že je to špatně.
Vyprdni se na ní, babu jednu
-
@Angli
možná to je tay trošku placebo efekt
vezmem homeopatika a hned máme mlíka na rozdávání?
psychika je mrška ![]()
já ty homeopatika beru večer a brzo ráno kdy vím, že určitě nebudu pít..
teď se snažím po každým, ale odpo jsem byla u rodičů na obědě, tak po kojení jsem neodsála..dneska budu kojit ještě jednou, takže ještě jednou odsaju a pak až ráno kolem 8, až se malá vzbudí na druhý kojení..v noci na to prdím, jsem ráda, že se vůbec probudím ![]()
@Angli
jsem si totiž myslela, že když budu odsávat 2× denně, tak pořád budu odsávat takové množství, jenže to jsem se spletla že..
takže budu odsávat radši víckrát denně.. ![]()
Holky já nevím, ale já bych tak neodsávala, jelikož opravdu se vám by mělo postupně děat mlíko pro potřebu miminka, tak, že už nebudete mít ani pocit takové plnosti. už to začíná i mě, nemám je nijak moc nalitý, ale jak malej začne pít, tak to teče dost…
@MiriamK snežím se kojit, ale 2× za den ji ho dam spíš na noc at se nabumbá…jinak mě kojení hrozně bolí
jak jsem byla v nemocnici co mě čistily a pak jsme měla horečky odsávala mě jedna sestra prso nebo jsem měla už náznak na zánět a pořádně mi rotrhla bradavku odávačkou…kojim přes kloboučky jinak se to neda ![]()
@Angli
jojo kojení by jí mělo stačit, ale jak jsem pasala víš trošku toho nutrilonu využiju at se mi zahojí bradavka hlavně ta jedna, mám jí uplně že do pulky bradavky odchlíplou
hrozné
naštěstí se mě to prso nenalévá nějak mlékem už ani hrčky se mi nedělají jak předtím kojím z něho jen 1× denně jinak používám to druhé
a věčer jí dám ten nutrilon a v noci jak to jde kojím. Jojo doktorce vůbec neřeknu že jí sem tam přikrmím…jako nevim proč tak reaguje ![]()
@Angli jéé tak to ti přibral krásně…no nevim jako kašlu na ni!!! At si nadáva jak chce!
@Pipenka
Týý brďo ty bradavky, to musí být strašný. Tě lituju. Jsi statečná, že do toho tak jdeš, pak je jasný, že dokrmuješ Nutrilonem.
Ať máš prsa brzy ok!!!
Já jsem teď na vážkách s tima mýma prsa. Nenalévají se mi vůbec, kojím už z obou a malej se po chvíli kroutí, jak kdy. ![]()
@Angli Já už zase taky kojím z obou, malý by pořád jedl. Já rotaviry dávat nebudu, ale uvažuju nad těmi pneumokoky, jestli jo nebo ne ![]()
@Pipenka S těmi prsy je to blbý no, mě to bolelo i přes kloboučky
Tak ať se to brzy zahojí! Jinak taky nechápu tu doktorku co se jí nelíbí, přibírá ti krásně ![]()
@Anath
sem s toho neštasná a taky mě to překvapilo…ale tak ja na nu kašlu šak sem zvědavá co mi řekne když tam půjdeme v úterý
a ty kojíš? nebo dáváš UM?
Ahoj holky tak si představte že v pravém prsu nemám skoro vůbec žádný mlíko ani odsávačkou nic neodsaju neni to divný? ![]()
@Pipenka Já kojím, ale minulý týden jsem měla úplně rudé napuchlé bradavky a dvorec, tak jsem musela odsávat a zkoušela jsem i ten kloubouček, ale taky to děsně bolelo. Naštěstí už se to skoro zahojilo, večer mažu purelanem a spím nahá, ať ty bradavky dýchají a je to mnohem lepší. Někdy chodím nahoře bez i přes den, mám pocit že v té podprdě se to nějak zapařuje, navíc s těma vložkama do podprdy, a pak se to nechce hojit. Tak aspoň má přítel doma striptýz ![]()
@Liddka Lidu já už zase taky neodsaju, je to fakt divné, jeden den prsa nalité a druhý den úplně měkké a malý chce zase pít z obou, no snad nehladoví, nevypadá to tak, tak asi mu to stačí. Pokud má těch 6 počůraných plenek za den, tak bych to asi neřešila. Když budou pít častěji, tak se to mlíčko zase začně víc tvořit.