Poradna duly
Jana Čurdová
@Angli Tak on když se kroutí tak u toho i pláče tak ho dám krknout a je nachvilku klid ale asi se nahltá vzduchu a pak ho tlačí v žaludku ![]()
@Liddka
U nás jak kdy, někdy mi přijde, že se vzteká, že už to moc neteče a někdy bříško. Jsou to šmoulíci naši, ale někdy je to na nervy, co? Člověk si fakt musí věřit a být co nejvíc v poho…
@Angli Jo to jo někdy to jsou teda pěkný nervy obzvlášt včera už jsem fakt nevěděla co
tak jsem mu ulevila tim teploměrem protože jsem ještě nekoupila tu rourku kdyby náhodou ![]()
@Liddka
Dobře sis poradila
.Kolem 2-3měsíce by bolesti bříška měly ustat. Máme se na co těšit.
.
@Angli Já vím dr mi to řekla a že do 3 měsíců se to bude ještě zhoršovat chudáci ty naše zlatíčka vid co si ještě musí vytrpět ![]()
@Ninouš
my kakáme ob den
a to 2× ale taková nálož, že ji musím osprchovat ![]()
@MiriamK My kakáme několikrát denně
![]()
Jinak Miri jak to jde s tím odstříkáváním? Pomohli Ti ty homeopatika?? Já myslím, že mě jo
Odstříkám i 150 ml
a dáváš ještě Nutrilon?
@kacenkab děkuji, poloha tygříka má větší úspěch, akorát musí přítel, já mám krátkou ruku a to je malej furt prťavej
ale už si říhne i přes rameno, už mám hustší mlíčko ![]()
@MiriamK uffff, tak to usínání závidím…u nás je to složité, v 22h ještě nespí a přítel nosí na rukou, uspává dlouho.
@Liddka Lidu, já nikdy nic´neodsála a malej přibírá, mlíka mám dost. včera prsa k prasknutí, předevčírem i před kojením splasklé _ to tak prostě je. hlavně se nestresovat ![]()
Holky tak se mi zadařilo, spadl mi telefon do vody
doufám že ho rozchodím mám ho jen 4 měsíce ach jo
@Angli Je někde nějaké video na ruční odsávání? já jsem asik nemehlo či co, ale max tak kapku vytvořím ![]()
@Nix
Mám něco podobnýho, k narozkám jsem dostala foťák a můj drahý syn mi ho z komody shodil na zem, jsem myslela, že zešílím
.Naštěstí přišel šikula manžel vymněnil objektiv a zase funguje, uffffffffffffffffffff.
@zizaluska
Píšeš, že máš mlíka dost, tak proč odsávat? Do zásoby??? Hele video netušim
. Já na to prostě přišla nějak sama…prostě za dvorcem mačkám palcem…když to zkoušíš po kojení, už taky nemusíš nic vymačkat. A chce to chviličku, než se nastimuluje. Když mám třeba prsa nalitější, stříká to skoro samo, ze začátku samozřejmě
.
Holky tak my jsme včera večer zase bojovaly:-( přes den v pohodě ale večer asi 3 hodiny řvala ticho bylo jen když byla u prsu přebalená taky byla chování nepomáhalo:-(u prsu mi vždy usnula ale jak.jsem ji chtěla přendat do postýlky nebo lehátka tak po 10 min. řev. začala mi po kojení ublinkávat. tak jsme to opět večer s manželem nevydrželi a uvařili ji nutrilon nevypila to vše ale hned po tom usnula a spala zhruba od 11 do půl 6.jsem už zoufalá nechápu co se děje přes den je to ok mlíko jí stačí ale večer vždycky toto.tak jsem. dnes po kojení odstříkala.ale.jen.20.ml tak ještě přes den odstříkám a večer ji kdyžtak dokrmím MM nechce se mi do ní rvát ten Nutrilon:-(