TP duben 2013 celá ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
18.5.13 19:41

Přesně, jak píše Miri, MM je nejlepší a nejchutnější. Na prvním synovi to bylo sakra znát, jak z chutí hltal moje mlíko z flašky a UM to už nebylo ončo :nevim:.
Vydržte a radši všemožně utěšujte :lol: ale na UM si nezvykne, spíš bych se bála flašky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
18.5.13 19:48

@Ninouš Ninu, tohle jsme taky měli tak týden zpátky a neboj, to přejde..je to zřejmě nějaká krizka a srovná se. já z toho byla ko, hned jsem si řekla, že mám málo mlíka, ale nee a přešlo to za 2dny. Pokud ti malá usíná, musíš ji budit, napije se totiž málo a pak se budí, jak ji odpojíš…to malej rád dělá, tak ted pořád budím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
18.5.13 19:51

@Angli mě teda bolí jak blázen a bolest přejde, jak chvilku pije…chytne se dobře, ale kroutěním pak sjede a stiskne jen bradavku. včera mi udělal na prsu cucflek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
18.5.13 20:37

@zizaluska
Tak mne se mala nekrouti ale stejne asi sjede nebo si to upraví podle sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
18.5.13 20:39

@Angli
Taky na me kouká kdyz ji dam UM stylem jako vázne mami? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
18.5.13 21:48

@zizaluska
Mě se kroutí, už mě to štve, protože nechápu proč??? :roll: Každopádně mě nesjede na bradavku ale tahá mi právě úplně všechno, co má v pusině :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
18.5.13 21:50

@MiriamK :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Dneska jsem byla na chvíli fuč a nechala jsem tady odstříkaný mlíko a můj chlapeček se ptá, jestli může ochutnat?? :lol: :lol: Ochutnal a říká…hmmm to je mňamka :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
18.5.13 21:53

Jo mamči, jestli můžu poradit, na nespokojené leč najezené děti, tak u nás moc pomůže, když ho dám do vajíčka, pohupuju a ještě hladim palcem mezi očima. Uklidní se víc než v náručí. :palec: :palec: Zkuste… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
18.5.13 22:35

@Angli
fakt? :mrgreen: to je hezký :) je zajímavý, že jim to chutná :) co by řekl na Nutrilon :)
jj taky tak hladím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
19.5.13 11:08

Holky u nás je to teď taky takové všelijaké :roll: :roll: :roll: Malá mi nechce pořádně spát, musím pořád chovat, nebo vozit, nebo houpat, jak přestanu tak za 2 min. je vzhůru, do toho se častěji budí a chce pořád papat :nevim: :nevim: :nevim: Nevím nevím, ale přijde mi, že vyrostla do délky, tak to asi bude ten růstový spurt :twisted: :twisted: :twisted:
Jinak mlíčka mám myslím dost, beru ty homea… no a včera večer byla napištěná, tak jsem si ji vzala do postele a nakonec jsme spolu spali celou noc :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
19.5.13 17:52

Kacenkab: to jsme na tom stejně my malou měřili včera a vyrostla o 2 cm takže já si taky myslím že to u nás je růstový sprut. Mlíka bych řekla mám taky dost dnes jsem i hodně odstříkala a večer pokud bude plakat ji zase dokrmím MM z flašky. Včera jsme to tak udělali a malá usnula v 10 a vzbudila se až o půl 5.každopádně zítra se poradím ještě s laktační poradkyní a uvidím ;-) každopádně přeji pevné nervy je to boj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4095
19.5.13 18:17

My jsme dneska taky trosku protivacci a mala mi zase dneska dorasovala tezce zahojene bradavky :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
19.5.13 20:04

Ženy :lol: u nás zase boj, jako každý den a už mi druhý den nekakal :roll:. Prostě je to určitě tím, že jakmile přestane mlíko tíct samo, je řev. Ale dá se docela uklidnit a když ho dám do jiné polohy, ještě dumá. Chjooooo…teda myslela jsem si, že druhé kojení dítěte bude už dobré a zase mám u kojení vzteklouna :cert:. Snad to neskončí tak rychle jak u prvního :cert: :cert:.Zatím zachovávám klid :lol:.
Jo a taky jsem se lehce přismahla venku. Stačila chvilka na sluníčku a je to.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6444
19.5.13 21:00

@Angli Tak já ochutnala Nutrilon když jsem ho dělala naposled malýmu a myslela jsem že se zbleju :poblion: :poblion: :poblion: málem sem to hodila v kuchyni :poblion: fuj hnus…Ale svoje jsem nechutnala a ani nechci.Tak to je zajímavý že mu to chutná a kolik mu je? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
19.5.13 21:06

@Liddka
Nechutnala si svoje? Já jo, kapku :lol: Je to sladký. Tobískovi je 2,5 vlastně 2,75 :lol: :lol:. Bylo to vtipný…jak mu to šmakovalo :lol: :lol:.
Jo UM to je tfujky proti MM. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital