Poradna duly
Jana Čurdová
Přesně, jak píše Miri, MM je nejlepší a nejchutnější. Na prvním synovi to bylo sakra znát, jak z chutí hltal moje mlíko z flašky a UM to už nebylo ončo
.
Vydržte a radši všemožně utěšujte
ale na UM si nezvykne, spíš bych se bála flašky. ![]()
@Ninouš Ninu, tohle jsme taky měli tak týden zpátky a neboj, to přejde..je to zřejmě nějaká krizka a srovná se. já z toho byla ko, hned jsem si řekla, že mám málo mlíka, ale nee a přešlo to za 2dny. Pokud ti malá usíná, musíš ji budit, napije se totiž málo a pak se budí, jak ji odpojíš…to malej rád dělá, tak ted pořád budím.
@Angli mě teda bolí jak blázen a bolest přejde, jak chvilku pije…chytne se dobře, ale kroutěním pak sjede a stiskne jen bradavku. včera mi udělal na prsu cucflek ![]()
@zizaluska
Tak mne se mala nekrouti ale stejne asi sjede nebo si to upraví podle sebe
@Angli
Taky na me kouká kdyz ji dam UM stylem jako vázne mami? ![]()
@zizaluska
Mě se kroutí, už mě to štve, protože nechápu proč???
Každopádně mě nesjede na bradavku ale tahá mi právě úplně všechno, co má v pusině
.
@MiriamK
.
Dneska jsem byla na chvíli fuč a nechala jsem tady odstříkaný mlíko a můj chlapeček se ptá, jestli může ochutnat??
Ochutnal a říká…hmmm to je mňamka
.
Jo mamči, jestli můžu poradit, na nespokojené leč najezené děti, tak u nás moc pomůže, když ho dám do vajíčka, pohupuju a ještě hladim palcem mezi očima. Uklidní se víc než v náručí.
Zkuste… ![]()
@Angli
fakt?
to je hezký
je zajímavý, že jim to chutná
co by řekl na Nutrilon ![]()
jj taky tak hladím ![]()
Holky u nás je to teď taky takové všelijaké
Malá mi nechce pořádně spát, musím pořád chovat, nebo vozit, nebo houpat, jak přestanu tak za 2 min. je vzhůru, do toho se častěji budí a chce pořád papat
Nevím nevím, ale přijde mi, že vyrostla do délky, tak to asi bude ten růstový spurt
![]()
Jinak mlíčka mám myslím dost, beru ty homea… no a včera večer byla napištěná, tak jsem si ji vzala do postele a nakonec jsme spolu spali celou noc
![]()
Kacenkab: to jsme na tom stejně my malou měřili včera a vyrostla o 2 cm takže já si taky myslím že to u nás je růstový sprut. Mlíka bych řekla mám taky dost dnes jsem i hodně odstříkala a večer pokud bude plakat ji zase dokrmím MM z flašky. Včera jsme to tak udělali a malá usnula v 10 a vzbudila se až o půl 5.každopádně zítra se poradím ještě s laktační poradkyní a uvidím
každopádně přeji pevné nervy je to boj!
My jsme dneska taky trosku protivacci a mala mi zase dneska dorasovala tezce zahojene bradavky ![]()
Ženy
u nás zase boj, jako každý den a už mi druhý den nekakal
. Prostě je to určitě tím, že jakmile přestane mlíko tíct samo, je řev. Ale dá se docela uklidnit a když ho dám do jiné polohy, ještě dumá. Chjooooo…teda myslela jsem si, že druhé kojení dítěte bude už dobré a zase mám u kojení vzteklouna
. Snad to neskončí tak rychle jak u prvního
.Zatím zachovávám klid
.
Jo a taky jsem se lehce přismahla venku. Stačila chvilka na sluníčku a je to.
![]()
@Angli Tak já ochutnala Nutrilon když jsem ho dělala naposled malýmu a myslela jsem že se zbleju
málem sem to hodila v kuchyni
fuj hnus…Ale svoje jsem nechutnala a ani nechci.Tak to je zajímavý že mu to chutná a kolik mu je? ![]()
@Liddka
Nechutnala si svoje? Já jo, kapku
Je to sladký. Tobískovi je 2,5 vlastně 2,75
. Bylo to vtipný…jak mu to šmakovalo
.
Jo UM to je tfujky proti MM. ![]()