Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Veronika.Berta píše:
@Saarka_O u manžela v práci (upozorňuji téměř pánský kolektiv a drsný humor) mají obligátní otázku.. Bude to kluk a nebo potrat???![]()
chlapy vtipálkové a na just bych jim přála aby to byla holka ![]()
@svlucka píše:
chlapy vtipálkové a na just bych jim přála aby to byla holka
u nás to je tak, že s velkými rameny u prvního chlap říkal, dělal jsem kluka bude to kluk, teď chceme holčičku, tak přece no problém, dělal holku, bude to zaručeně prý holka ![]()
@Patin píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat jestli je vidět pohlaví a co si myslíte, že to bude?
Já to teda vůbec nepoznám, i když pohlaví tam podle mého vidět je
Jen jak říkám já to nevidím ani u mého.
Schválně přikládám fotku co mám ze včera s pohlavím a je tam namířená šipka. Můžeš porovnat ![]()
@Monalisasmile píše:
Já to teda vůbec nepoznám, i když pohlaví tam podle mého vidět jeJen jak říkám já to nevidím ani u mého.Schválně přikládám fotku co mám ze včera s pohlavím a je tam namířená šipka. Můžeš porovnat
za mě jasné kouličky? ![]()
@svlucka @Veronika.Berta no proto mě pobavil ten UZ zda je to kluk nebo holka
Já si kolikrát nejsem jistá ničím co tam vidím, krom hlavy, žeber a páteře. Ale ano tohle jsou kouličky a pindík
Chce to opravdu hodně fantazie ![]()
@Monalisasmile já bych asi potřebovala návod na celý ten obrázek ![]()
@Veronika.Berta Je tam šipka na pinďu
Na druhé straně bude hlava. Ale taky s tím bojuju ![]()
@Monalisasmile tak z téhle fotky jsem teda jelen, vždyť ta šipka je někde úplně mimo mimino ![]()
@Monalisasmile píše:
@svlucka @Veronika.Berta no proto mě pobavil ten UZ zda je to kluk nebo holka![]()
Já si kolikrát nejsem jistá ničím co tam vidím, krom hlavy, žeber a páteře. Ale ano tohle jsou kouličky a pindík
Chce to opravdu hodně fantazie
mno vzhledem k tomu, že mám doma už kluka a měli jsme podobnou fotku, tipovala jsem to na kuličky s pinďourem
nám tenkrát dle takovéto fotky řekl ( já to teda tenkrát taky neviděla
) to nevidíte, to je na 200 % kluk a taky když se narodil a dnes ho koupu tak se nemohl mílit
mno je to stejně sranda co vyroste s takové malé tekutiny
![]()
@Vladimirovna tak ta šipka to nesmí zakrývat
Ale když jsem použila dostatek fantazie tak jsem ho vykouzlí pa ![]()
@xacxa Jsem 18+4 a kluka máme potvrzeného i z odběrů klků ![]()
@Monalisasmile píše:
@Vladimirovna tak ta šipka to nesmí zakrývatAle když jsem použila dostatek fantazie tak jsem ho vykouzlí pa
@xacxa Jsem 18+4 a kluka máme potvrzeného i z odběrů klků
co to je za odběry? ![]()
@Monalisasmile Ptám se protože tam má faaakt moc místa a působí prťavě
…já ve 14+1 měla prďolu nahačmanýho na dělohu, že se tam sotva vlezl
, ale jako jo věřím ti, z choriových klků se dělá genetika, a tam to poznají podle chromozomů ![]()