Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
726
14.11.17 10:17
@Saarka_O píše:
@Veronika.Berta
My zase na dotazy o pohlaví říkáme " bude to člověk " :-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.11.17 10:28
@Veronika.Berta píše:
@Saarka_O u manžela v práci (upozorňuji téměř pánský kolektiv a drsný humor) mají obligátní otázku.. Bude to kluk a nebo potrat??? :lol: :lol:

chlapy vtipálkové a na just bych jim přála aby to byla holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.11.17 10:30
@svlucka píše:
chlapy vtipálkové a na just bych jim přála aby to byla holka :mrgreen:

u nás to je tak, že s velkými rameny u prvního chlap říkal, dělal jsem kluka bude to kluk, teď chceme holčičku, tak přece no problém, dělal holku, bude to zaručeně prý holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
14.11.17 10:31
@Patin píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat jestli je vidět pohlaví a co si myslíte, že to bude?

Já to teda vůbec nepoznám, i když pohlaví tam podle mého vidět je :-) Jen jak říkám já to nevidím ani u mého.

Schválně přikládám fotku co mám ze včera s pohlavím a je tam namířená šipka. Můžeš porovnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.11.17 10:34
@Monalisasmile píše:
Já to teda vůbec nepoznám, i když pohlaví tam podle mého vidět je :-) Jen jak říkám já to nevidím ani u mého.Schválně přikládám fotku co mám ze včera s pohlavím a je tam namířená šipka. Můžeš porovnat :lol:

za mě jasné kouličky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.17 10:37

@Monalisasmile ni prd tam nevidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
14.11.17 10:58

@svlucka @Veronika.Berta no proto mě pobavil ten UZ zda je to kluk nebo holka :D :D Já si kolikrát nejsem jistá ničím co tam vidím, krom hlavy, žeber a páteře. Ale ano tohle jsou kouličky a pindík :-) Chce to opravdu hodně fantazie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.17 10:59

@Monalisasmile já bych asi potřebovala návod na celý ten obrázek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
14.11.17 11:02

@Veronika.Berta Je tam šipka na pinďu :-) Na druhé straně bude hlava. Ale taky s tím bojuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
14.11.17 11:03

@Monalisasmile tak z téhle fotky jsem teda jelen, vždyť ta šipka je někde úplně mimo mimino :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.11.17 11:16
@Monalisasmile píše:
@svlucka @Veronika.Berta no proto mě pobavil ten UZ zda je to kluk nebo holka :D :D Já si kolikrát nejsem jistá ničím co tam vidím, krom hlavy, žeber a páteře. Ale ano tohle jsou kouličky a pindík :-) Chce to opravdu hodně fantazie :mrgreen:

mno vzhledem k tomu, že mám doma už kluka a měli jsme podobnou fotku, tipovala jsem to na kuličky s pinďourem :mrgreen: nám tenkrát dle takovéto fotky řekl ( já to teda tenkrát taky neviděla :mrgreen: ) to nevidíte, to je na 200 % kluk a taky když se narodil a dnes ho koupu tak se nemohl mílit :mrgreen: mno je to stejně sranda co vyroste s takové malé tekutiny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.11.17 12:25

@Monalisasmile Můžu vědět, v kolikátém týdnu jsi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
14.11.17 13:51

@Vladimirovna tak ta šipka to nesmí zakrývat :mrgreen: Ale když jsem použila dostatek fantazie tak jsem ho vykouzlí pa :D

@xacxa Jsem 18+4 a kluka máme potvrzeného i z odběrů klků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
14.11.17 15:08
@Monalisasmile píše:
@Vladimirovna tak ta šipka to nesmí zakrývat :mrgreen: Ale když jsem použila dostatek fantazie tak jsem ho vykouzlí pa :D@xacxa Jsem 18+4 a kluka máme potvrzeného i z odběrů klků :)

co to je za odběry? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
14.11.17 15:21

@Monalisasmile Ptám se protože tam má faaakt moc místa a působí prťavě :D…já ve 14+1 měla prďolu nahačmanýho na dělohu, že se tam sotva vlezl :D, ale jako jo věřím ti, z choriových klků se dělá genetika, a tam to poznají podle chromozomů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí