Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
449
15.2.18 16:10
@Vladimirovna píše:
Mám takový začátečnicky dotaz, co si oblékate v porodnici? Erarni oblečení nebo něco svého? Přemýšlela jsem jak budu kojit v noční košili. To si ji budu muset celou vytáhnout? Nebo ta erarni se rozepina vepředu? Mám si vůbec něco svého brát? :mrgreen:

Tak kde jsem rodila ja psali i v seznamu Co k porodu, že mám mít svoje oblečení i košile. A žádnou maminku v erarni košili jsem ani neviděla. K porodu jsem měla noční košili s knoflikama. A pak na pokoji kosilky s uzkyma raminkama a k tomu zupan. Noční kosile jsem využila asi čtyři a zupany dva. Hodně jsem se potila a pak zas furt teklo mlíko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
15.2.18 16:12

No mě čeká kontrola ve 30tt v pondělí tak už se zase těším na prďolku a jsem zvědavá co mi řekne dr. Vzhledem k tomu že dojíždím do poradny přímo do porodnice, kvůli rizikovému těhotenství, něco kolem 45km, tak jsem zvědavá, jak to pak s těmi monitory bude… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
15.2.18 17:02

Sex v těhotenství

Holky, trošku osobní otázka… dopřáváte si s manželem/partnerem často sex i teď v těhotenství? Já mám z toho trošku obavy, hlavně teď ke konci, zda nemůže vyvolat předčasný porod. řešíme to samozřejmě i jinak, ale jde mi o ten sex samotný. U prvního jsem přenášela týden a sexem jsme vyvolávali porod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
15.2.18 17:13

Holky tak balím do porodnice. Jsem sama doma, mám na to docela náladu.. né teda, že už bych chtěla rodit, ale prostě jsem se do toho vrhla.. V seznamu mám vzít si oddací list. Myslíte, že stačí kopie?? Při mojí smůle ho někde zmačkám nebo poničím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
15.2.18 17:15

@Svetluska30 A v kolikátém týdnu jsi?? Já 29+5 a normálně tak jednou týdně když je chuť, na to skočíme.. jen mi teda občas tvrdne břicho a to se mi moc nelíbí.. Taky nevím, do kdy budeme moct.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
15.2.18 17:19
@Svetluska30 píše:
Holky, trošku osobní otázka… dopřáváte si s manželem/partnerem často sex i teď v těhotenství? Já mám z toho trošku obavy, hlavně teď ke konci, zda nemůže vyvolat předčasný porod. řešíme to samozřejmě i jinak, ale jde mi o ten sex samotný. U prvního jsem přenášela týden a sexem jsme vyvolávali porod :D

No my si dopřáváme tak jednou do týdne, ale opatrně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
15.2.18 17:19

@Radůzaaa už jsem 33.tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
15.2.18 17:20

@Vladimirovna Teď jsme to zrovna rozebírali na předporodním kurzu. Beru si svoje košile, mají i erární, ale jsou blbý a hnusný, asi bych se v nich necítila dobře. Na porod doporučují nějakou třeba i starší, protože ji většinou umažou od krve nebo tak.. Tak aby byla jedna třeba na převlečení ještě. objednala jsem si z bonprixu přímo kojící košile, jsou rozepínací. Oni moc nedoporučují vyhrnovat si košili prý z toho důvodu, že jak se to tahá od spodku nahoru přes prsa, mohla by se přenést na ty prsa nějaká infekce. To samé doporučují i s utíráním po sprše, prostě mít na spodek ručník a na vršek (na prsa) druhý. A nebo se prostě utírat od shora dolů nebo často měnit ručníky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
15.2.18 17:20

@Svetluska30 ted mame zakaz, ale frekvence byla vicemene stejna, jak kdy. Jen polohy jsme uzpusobovali rostoucimu brisku a obcas mi to nebylo prijemne kvuli cipku, ale to se taky dalo snadno vyresit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
15.2.18 21:03

Tak mě tvrdne břicho už dobrých 10týdnů. Jsem 32tt, ale už jsem to nějak přestala počítat :nevim: :lol: Každopádně my se sexem moc neomezujeme, frekvence několikrát do týdne a co se týče techniky, tak žádná extrémní divočina, jinak vše v pohodě :mrgreen:. Pokud by však cokoliv bylo nepříjemné nebo bolestivé, tak to samozřejmě oželíme 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
15.2.18 21:36

Tak my už od ledna abstinujeme, já se na to necítím. Jsme spolu přes 20 let, takže nám nějaké omezení nedělá problémy, při těhotenství předtím jsme dokonce měli pauzu celé těhotenství plus pár měsíců navíc, já se hrozně bála, protože jsem předtím potratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
15.2.18 23:52

@Svetluska30
Jsem taky 33tt a máme sex hodně často, průměr tak 5× týdne a o víkendu třeba i ráno / večer. Do nedávná bez potíží, ale poslední dny už me trošku zavazi bříško a někdy tak jako by táhne, taky únava dělá své… Ale chuť je pořád velká a potíže jsem zatím žádné neměla… Myslím že u nerizikoveho těhotenství, nemůže sex vyvolat předčasný porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
15.2.18 23:56

Dětská kosmetika

Holky jakou pořizujete kosmetiku pro mimčo? Kamarádka mi doporučila Weledu, má něco do koupele, že to udělá na pokožce film a pak už nemaze, max 1× za týden. Nějaká měsíčkova řada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
855
16.2.18 07:02
@Staworowski píše:
Holky jakou pořizujete kosmetiku pro mimčo? Kamarádka mi doporučila Weledu, má něco do koupele, že to udělá na pokožce film a pak už nemaze, max 1× za týden. Nějaká měsíčkova řada…

Přesně tuhle sadu mám taky. Je úplně boží a používám i na dvouletou dcerku :) Ten krém proti opruzeninám je opravdu parádní a olejíček taky. Hlavně je to kosmetika přírodní, neparfémovaná a výborná i na ekzém. Hodně maminek si ji chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
16.2.18 07:47

@Staworowski Dobrá je prý i od URIAGE..

Holky, budete si některá kupovat svůj klystýr?? Takový ten co prodávají v lékárně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí