Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky moc děkuji, jste mě uklidnili
já to právě u malého moc neznám, když už mi tvrdlo břicho, tak to Magnesium vždy pomohlo, je pravda, že si nepamatuji kolik jsem ho tenkrát brala, přece jen je to už 7 let a mě paměť už dnes méně slouží
ani ne tak to tvrdnutí mě děsilo to tlačení dole, začala jsem samo plašit že se dere věn
tak jsem ráda najednu stránku, že v tom nejsem sama a že je to normální, ale na druhou stránku by nás ty drobčíci nemuseli takhle stresovat
jsem právě i ten první den stresovala nejvíce, protože byť trpím normálně teď v těhu zácpou, tak jsem byla minimálně ten den 5 x na WC a do toho na zvracení a takhle jsem to měla den před porodem
a jak jsem v březnu potratila tak mám hned pochybnosti
ale poslechnu si vždy malé srdíčko a jsem klidnější ![]()
@svlucka Já ty bolesti taky někdy mívám. třeba když dlouho jdu, začne mě najednou tlačit podbřišek a jakoby mě i píchá tam dole. Někdy je to tam silné, že musím zastavit a trošku to prodýchat. Ale dle dr je vše v pořádku.
U prvního těhu jsem to vůbec neměla,
@xacxa „Jen jsem zděšená, jak může někdo kdo používal i u prvního dítěte posoudit, jestli mu to pomohlo-nemá srovnání.“
já bych se neděsila, takhle totiž funguje celé zdravotnictví:-). Nic se nedá v praxi ověřit u jedné pacientky 2× za stejných podmínek.
Příspěvek upraven 06.03.18 v 09:56
Ahoj holky.. Tak už to mám za sebou a posílám slíbené foto ze svatby
30tt, naštěstí vše v klidu a bez stresu. Teď už mi můžou klidně začít otékat kotníky a podobně ![]()
Jinak abych taky přispěla do diskuze, tak co se aniballu týče, tak jsem se na to ptala minulý týden na předporodním kurzu v Jičíně a říkali, že je to zbytečné, že každá žena má tu pružnost danou geneticky. Tak nevím. Mno já zatim volim masáž hráze, olejíček už mám doma…
A jak jste se tu bavily o těch porodních snech, tak partnerovi se nedávno zdálo, že jsme si dovezli z porodnice zeleného Alzáčka ![]()
Jinak to máme též za sebou děvčata a již jsem vdanou paní.
Jen my sme měli obřad velmi rychlej, neformální.
@svlucka Já jsem tohle měla nedávno taky. Trvalo to celý den, tak jsem si sjela do porodky. Dostala jsem hořčík a mám klid, jen si musím nechat napsat jiný. Dostala jsem Magnosolv a když ho vypiju, tak mi není po něm dobře. Dríždí mi žaludek. Chodím místo jedné dlouhé procházky, na dvě kratší a odpočívám. Mívám tyhle bolesti, když si mám dojít na velkou
@svlucka píše:
Holky ja jsem taky zvazovala ale vzhledem k tomu, ze jsem 26+3 a uz tri dny me poboliva v podbrisku jak pri menstruaci a necitim se uplne nejlepe, asi soise ze stresu zda je vse ok. Radsi to vynecham a zustanu u masirovani hraze olejickem. Ten divny pocit me trapi uz tri dny a k tomu neustale tvrdne bricho az je to neprijemne. Mala tedy kope i srdicko dle toho domaciho pristroje ok ale ja se toho divneho pocitu ze me porad tlaci dolu nemuzu zbavit![]()
pokud to neprestane, radsi si zavolam mudr na kontrolu pac do 1.3. to nevydrzim a nechci zase ale plasit na pohotovost
Mate s tim nekdo taky problem? Ten divny tlak dole jako bych to mela dostat
![]()
tak tohle presne jsem resilabod ctvrtka a v sobotu jsem se rozhodla jet na pohotovost, pro uklidneni.. Ale nechali si me tady, zkratil se mi cipek na 22mm a porad tvrdlo bricho, bolest podbrisku jako ms a hrozny tlak dole.. dva dny kapacky, porad monitory, cekam na kontrolni utz, jestli se to zlepsilo.. ![]()
@cashew a jeje, drz se!! Jak jsi daleko? Odpocivej a uvidis, ze to bude lepsi nebo aspon ne horsi
Oni se o tebe uz postaraji, je moc dobre, ze jsi nelenila a o vikendu sis tam zajela ![]()
@Veronika.Berta a kolik toho Magnosolvu? Tedy kolik mg magnesia za den máš v těch dávkách? Jen by mě to zajímalo ![]()
@lentilka297 krásní jste, gratuluji
Tak alzák je hodně dobrej
To mě manžel onehdy vykládal, že se mu zdálo, že se malej už taky narodil a byl úplně stejnej jako jeho starší bráška akorát měl všechny zuby a my jsme se našemu staršímu smáli že má víc zubů než on ![]()
@Poiu Gratuluji ke svatbě ![]()