Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@luc.bednar To víš, že to bude hormony. My se doma normálně nepohadame, vše si vždy v klidu vyrikame, ale teď. Furt se vztekam a přijde mi, že vylitnu na základě ničeho. Malá začala chodit do první třídy a teda jako to je očistec v kombinaci s tim začínajícím tehu
, ale to bude dobrý. Se srovná
, nekdy
.
@Ppkm píše:
Taky bych šla klidně na fb, ale jak se psalo- zatím veřejná
Vcera jsem zadala zmenu, pisou, ze to trva tri dny, tak snad zitra vecer uz bude tajna ![]()
Ahoj, s dovolením se k vám taky přidám.
Teď jsem podle aplikace 5+4 a první kontrola mě čeká 29.9., tak jsem zvědavá.
Jinak termín podle výpočtu 13.5… Zatím vkládám anonymně, rodinka to tu občas navštěvuje. ![]()
Dneska jsem byla u doktorky a potvrdila těhotenství, jen na ultrazvukovu nebylo nic videt, jen váček. Tak pristi tyden znova. Jinak sem 5tt a 6 dní. Jen nevím jestli, už to říct nejbližším, nebo jeste počkat. 🤔
Já jsem 11+3 a čekám až do prvního screningu a tan bude příští týden 23.9. Tak pak když to bude vše ok tak jim to řeknu. Je pravda že to ví jen moje mamka, tchyně a má kamarádka. Nikdo vice. Po první zkušenosti když jsem to řekla hned a pak zt. Tak radši cekame ![]()
@JanickaJa píše:
Holky tak co je vám už některým špatně?
Jo mě 😔 a dnes je to úplně nejhorší 🙄
@JanickaJa taky se hlásím k nevolnosti, ale dnes trošičku lepší. Zítra jdu na gyndu. Podle MS budu 8+5, tak doufám, že vše bude ok.
@JanickaJa
Mně. Začalo to o půlnoci a teď je mi konečně trochu lépe, ale ráno jsem myslela, že ani nevstanu.
@JanickaJa mě bolela dva dny šileně hlava, pak žaludek, střeva se kroutili o sto šest…dneska lepšííí
@Kristys88 kolikátý tt jsi?
Mě bylo včera celi den nic moc a dnes jen ráno a jak jsme se najedla tak dobrý. Ale ještě jsem nezvracela jednou teda málem jo ale nakonec si to ta mala Kulicka rozmyslela
Ahoj jsem tu nová. A čekáme s přítelem vytoužené miminko. Protože 4.4.2020 jsem ležela v nemocnici kvůli tomu že se mimčo neudrželo. Teď poslední MS byla 15.7.2020. Takže předpokládaní termín porodu podle kalkulačky na internetu je 21.4.2021. (snad nevadí že jsme se přidala k vám do diskuze, když je to diskuze TP květen 2021)
3.9.2020 jsem byla na prohlídce u lékařky. Dělala mě UTZ a bylo už vidět i
Lékařka ale říkala že je mimčo o týden mladší než podle MS. V papírech od ní mám napsáno že odpovídá začátku 6 týdne. Na další kontrolu jdu 23.9.2020 (už se nemůžu dočkat
) Kvůli tomu co se mě stalo v tom dubnu mě teď lékařka předepsala Utrogestan každý den 1 tabletu večer. V 12 týdnu ještě budu muset do Nemocnice do Vinohrad jsme tam sledovaná s dysplazii cervixu CIN II (Jelikož jsem mladá tak lékař na Vinohradech řekl že by bylo dobře otěhotnět co nejdříve že by mě nechtěl takhle mladou kvůli tomu CIN II operovat když ještě nemam děti. Takže jsme ráda, že se nám to s přítelem povedlo. A snad bude všechno v pořádku.
Příspěvek upraven 16.09.20 v 09:22
Ahojky, ráda se k vam přidám. Dle ms bych mela byt dnes 5+5tt, ale u mudr na UZ jen ges váček.. na ko jdu za 14 dni, tak snad bude vse jak ma ![]()