TP květen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
22.9.20 16:32

Ahoj, mam dotaz, v 9tt bych měla jit na kontrolu a manžel chce jit se mnou, protože ho chce uz taky vidět. Mate s tim nekdo zkusenosti? Nebo mu mam říct at pocka až bude větší. Dik :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
22.9.20 16:44

@Vikkull teeeda, dvojitá radost, moc gratuluji :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
22.9.20 16:50

@Vikkull Wow super :srdce: a to máte přirozeně nebo? Moc gratuluju :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
22.9.20 17:07

@eM00 dva roky se nám nedařilo. Pak jsem začala stimulovat clostylbegyt 1/2tablety denně. Z toho tři folíky a ze tří folíků se dvě chytili 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
22.9.20 17:09

@Martík97 neboj, taky se dočkáš, nám se dva roky nedařilo, skoro jsem to vzdala a nakonec se povedlo 🙂 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
22.9.20 17:13

@Vikkull To je paráda :srdce: dvojitá radost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
22.9.20 18:03

@Vikkull Hezkyy, a to jsou jakože dvojvaječné?
@Lemur84 TP 16.5. (podle předpokládaného data oplodnění, termín „nehody“ znám přesně) nebo 20.5. podle poslední MS, ale měla jsem kratší cyklus… čili správně bude to první, ale doktorovi hodlám nahlásit to druhé (kdyby chtěl náhodou někdo prudit s vyvolávání jenom kvůli termínu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
22.9.20 18:28

Zdravím holky tak co je u vás nového? Já dnes dostala atb na zánět dutin tak doufám že bude vše v pohodě :,( :,( neměla jste některá atb na začátku těhotenství :nevim: bylo vše v pořádku? Jsem na začátku 7tt a na kontrolu na gyndu jdu až 5.10. tak jsem z toho trochu nervózní :zed: :zed: nejhorší na tom je že mě vlastně nic moc není jen trochu rýma ale žlutá a zapáchající jinak absolutně nic. Proto si na jednu stranu říkám zda vůbec ty atb brát, ale zase předpokládám že doktor ví co dělá no 🤷🏼‍♀️ 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
22.9.20 18:34

@Nexiiie Pokud ti není zle, tak já bych naparovala, naparovala a nevím jestli se může sinupret, je přírodní, ale ATB bych si nebrala. Každopádně já nejsem zrovna milovník léků. Já teď dostala čípky na kvasinky a vůbec nevím jestli si je mám dát. Zatím mi leží dva dny v lékárně, protože necítím že by mi něco bylo, ale přišel na to ze stěru. Říkal mi, že mi napíše něco jen když bych měla fakt problémy, že jinak je lepší vydržet a najednou erecept. Každopádně musíš podle toho jak to cítíš ty, ale obávám rozumím, mám je teď kvůli ten cipkum taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
22.9.20 18:39

@2468 no jako úplně na umření se právě necítím, ale co jsem četla tak na bázi penicilinu se v tehu můžou a sám doktor mi řekl že udělají méně škody než neléčený zánět, tak si říkám že to co říká dává smysl, ale :nevim: :nevim: co si budeme povídat furt jsou to atb :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.9.20 19:00
@Nexiiie píše:
Zdravím holky tak co je u vás nového? Já dnes dostala atb na zánět dutin tak doufám že bude vše v pohodě :,( :,( neměla jste některá atb na začátku těhotenství :nevim: bylo vše v pořádku? Jsem na začátku 7tt a na kontrolu na gyndu jdu až 5.10. tak jsem z toho trochu nervózní :zed: :zed: nejhorší na tom je že mě vlastně nic moc není jen trochu rýma ale žlutá a zapáchající jinak absolutně nic. Proto si na jednu stranu říkám zda vůbec ty atb brát, ale zase předpokládám že doktor ví co dělá no 🤷🏼‍♀️ 🤦‍♀️

Ahojky,
Já než jsem zjistila že jsem těhotná, tak mě den před tím skolil kašel a rýma. Zkoušela jsem to léčit po domácku v posteli, ale po týdnu jsem musela k dr a pěkný zánět průdušek, napsala mi Rovamycine, vůbec mi to nezabiralo, akorát mi bylo špatně od žaludku, ani jsem je nedobrala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12032
22.9.20 19:43
@Nexiiie píše:

Jeje, to je nemile.Ale myslim ze se bat nemusis. Take jsem mela, a malej ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12032
22.9.20 19:47

A Sinupret mi odmitli v lekarne dat, ze ho nesmi kojici, tak tehotne asi take ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
22.9.20 19:54

@Nexiiie Těžko radit, paseku podle mě může nadělat obojí, atb i zánět. Na druhou stranu, spousta těhotných v tomto týdnu ještě neví, že jsou těhotné, ne vyhýbají se ani alkoholu a mimča jsou pak naprosto v pohodě. Udělej, jak to cítíš (osobně bych minimálně napřed zkusila bylinky a s atb bych ještě pár dní počkala a ideálně je nenasadila vůbec), tohle nemá jediné správné řešení. Držím palečky, ať jste brzo oba ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
22.9.20 19:58

@Lemur84 Většina přípravků není testovaná na těhotných a kojících, proto se nesmí doporučovat, ale málokteré léčivo je fakt škodlivé… aspoň pro ty kojící, s těhotnýma je to trochu složitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí