Poradna duly
Jana Čurdová
Hledám všude a nic. Tak v nejhorším budu psát tady, snad tu někdo taky bude. Našla jsem nějaká kvetnatka 2023. Takže budu tam. Podala jsem žádost. Snad jsem dobře
@Cekk kdyz pujdes do nastaveni a pak muj profil kliknes kouknes v pravo tak tam budes mit napsany miminka kveten 2023 prijmout/ smazat myslim…
Ahojky maminky,
Jak se máte při pondělku?
Mám otázku řešily jsze už nějaké proplacení od pojišťovny?
@Anča93 píše:
Ahojky maminky,
Ještě ne ale u všeobecné by to mělo být online
@proseccino děkuji
..
Máš VZP? Nesla jsi to tam po částech? Nebo najednou?
Nechám si proplatit 1 screening, druhý jdu ke svému doktorovi takže to asi platit nebudu a tak nevím za co to utratit
..
Má to nějakou lhůtu aby mi to proplatili?
Můžu to pak vyčerpat třeba po narození?
@Anča93 Nene, mám 211
taky to šlo všechno on-line, první jsem dávala screening a asi o 14 dni později cviceni, ještě jim tam dam jedno do konce roku
… nám prave proplaci i cviceni, masáže, vitaminy, pomůcky na kojení (i třeba podprsenku), takže je za co to utratit bez problému ![]()
A jak čerpat to bude mít každá pojišťovna jinak… já třeba budu mít nárok na cele 3 000,– od ledna znovu, protože to mají na kalendářní rok, některé pojišťovny to ale mají na jedno těhotenství… ![]()
@Cekk já ji měla v upozorněních - jako se zobrazují třeba tady ze skupinky
@Petulka21 píše:
@Cekk já ji měla v upozorněních - jako se zobrazují třeba tady ze skupinky
Mě to nepřišlo, bohužel. Nikde nic
@Anča93 píše:
Ahojky maminky,
Ano screening už mám 14 dni proplaceny a teď jsem dávala fakturu na vitamíny a kojící čaje a vložky.
@proseccino píše:
@Anča93 Nene, mám 211taky to šlo všechno on-line, první jsem dávala screening a asi o 14 dni později cviceni, ještě jim tam dam jedno do konce roku
… nám prave proplaci i cviceni, masáže, vitaminy, pomůcky na kojení (i třeba podprsenku), takže je za co to utratit bez problému
A jak čerpat to bude mít každá pojišťovna jinak… já třeba budu mít nárok na cele 3 000,– od ledna znovu, protože to mají na kalendářní rok, některé pojišťovny to ale mají na jedno těhotenství…
Já mám taky 211 od ledna znovu opravdu? Myslela jsem že můžu čerpat jen jakože 1× v těhotenství
@Anča93 píše:
Ahojky maminky,
já mám 205 - je tam nárok na 2.500,– tak jsem si nechala proplatit 1. screening, to mi přišlo na účet do cca týdne a druhý mám ještě před vánoci, tak jsem se ptala jestli to stihnu a klíďo to mám poslat před vánoci a ještě to proplatí (někdo mi říkal, že někde už třeba v prosinci neproplácí)..jo a všechno jsem to dělala online.. ![]()