Poradna duly
Jana Čurdová
@moncaHK
Jojo, prý prostupný na prst:) zatím jsem teda byla ještě u svého dr, a po novém roce hnedjdu také k měmu a pak šupky do porodky, hlavně aby tam do toho novýho roku vydržel ![]()
Tak já za sebou mám dneska také první CTG, se spaním mimča v průběhu fakt problém nebyl. Naopak se mu evidentně sonda zdála být dost zábavná, tak nedělal nic jinýho, než že jí chtěl skopnout.
děloha maká už asi od 25..týdne, bylo to vidět i na monitoru, ale nějaký otvírání úplně není na programu dne, takže tuším, že se bude pak vyvolávat.
. Příští týden do porodnice, asi to bude mezi těmi svátky masakr.
no takže pomalu příprava tašky a zítra objednávám anibal. To je hustý holky… Za chvíli budem odpadávat, nemůžu uvěřit, že jsme tak daleko. ![]()
@Prtulak
Joo taky mi to břicho se sondama hezky skákalo
to teda jo, včera jsem zrovna taky říkala, že před „pár týdny“ jsem si dělala test a za chvili budu rodit, strašnê to uteklo
Ahoj holky, mám za sebou kontrolu, opět na koze, ultrazvuk,krev a moč, naštěstí jaterní testy se lepší,ale dostala jsem železo, trochu anemie… ale v pohodě, ale ty bolesti, které přišly pak byly hnusné, bolelo mě strašně břicho, křeče jsem měla úplně šílený, bylo mi i blbě od žaludku v noci, malá strašně kopala a mlela se, dneska je to lepší, ještě jsem chytla někde rýmu, bezva…naštěstí mám předsíň hotovou, čeká mě salát a upéct vánočku ještě a naplnit košíčky, dneska chci malinko dát nějaké věci do předsíně,abych uvolnila místo v ložnici, pěkně v klidu a v pohodě…tak uvidím, čeká mě kontrola 28.12. jak na to budeme pak…
Ahojte holky, tak i my máme po předvánoční kontrole ![]()
Prý se zatím na svět nechystá, tak uvidíme. Vždy když mi toto řekne si vzpomenu na dvě známe, kterým řekli že si rak týden dva ještě počkají a do pár dní měli prcka na světě
tak uvidíme jak to bude u nás. Nic méně, už víc jak 2 týdny nemám kvasinky zánět no nic z toho, což se blíží rekordu v něm těhotenství. Tak snad to vydrží až do porodu ![]()
My na monitory do porodnice půjdeme až pár dní před termínem, prý to stačí pokud jsem neměla žádné problémy. Tak jsem na jednu stranu i ráda, o vyšetření a dojizdeni méně ![]()
Já jdu na první kontrolu do porodnice až 2.1. a tam prý monitory dělají až od 39tt. Jinak napečeno mám, dnes jsem dobalila poslední dárky a už na vše prdim
pak nás ještě akorát čeká nákup v neděli na pondělní slávu ale už se těším až zalehnu k pohádkám a budu odpočívat a dám odpočinout řádně zádům a nohám ![]()
Tak holky dneska rano byl fofr. Za dve hodky byla Magdalenka na svete, má 1760g. 35+1 dle UZ
@moncaHK juuuuu, princeznička, krásná je! Tak ať hezky roste. A ať jste brzy doma!
![]()
@moncaHK blahopřeji, je nádherná
ať jste obě zdravé a šťastné ![]()
@moncaHK Gratuluji
![]()
At se princeznicce dari, a at jste brzy doma holky
Je krasna
drobecek
@moncaHK Moc gratuluji
Hlavně zdraví oboum a ať jste brzo doma ![]()
To už je třetí nedonošeňátko, náš se narodil 35+4 a měl 2300g a to už tak byl prý o týden menší. Nedokážu si vůbec představit rozdíl toho půl kila ![]()
@Nikollllka Taky jsem si říkala jaký to musí být drobeček. Já jsem dnes 35+0 a malý má přes 2500g.