Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
20.12.18 21:00

@moncaHK
Jojo, prý prostupný na prst:) zatím jsem teda byla ještě u svého dr, a po novém roce hnedjdu také k měmu a pak šupky do porodky, hlavně aby tam do toho novýho roku vydržel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
21.12.18 01:20

Tak já za sebou mám dneska také první CTG, se spaním mimča v průběhu fakt problém nebyl. Naopak se mu evidentně sonda zdála být dost zábavná, tak nedělal nic jinýho, než že jí chtěl skopnout. :lol: děloha maká už asi od 25..týdne, bylo to vidět i na monitoru, ale nějaký otvírání úplně není na programu dne, takže tuším, že se bude pak vyvolávat. :lol: :roll:. Příští týden do porodnice, asi to bude mezi těmi svátky masakr. :think: no takže pomalu příprava tašky a zítra objednávám anibal. To je hustý holky… Za chvíli budem odpadávat, nemůžu uvěřit, že jsme tak daleko. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
21.12.18 09:11

@Prtulak
Joo taky mi to břicho se sondama hezky skákalo :lol: to teda jo, včera jsem zrovna taky říkala, že před „pár týdny“ jsem si dělala test a za chvili budu rodit, strašnê to uteklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
21.12.18 09:36

Ahoj holky, mám za sebou kontrolu, opět na koze, ultrazvuk,krev a moč, naštěstí jaterní testy se lepší,ale dostala jsem železo, trochu anemie… ale v pohodě, ale ty bolesti, které přišly pak byly hnusné, bolelo mě strašně břicho, křeče jsem měla úplně šílený, bylo mi i blbě od žaludku v noci, malá strašně kopala a mlela se, dneska je to lepší, ještě jsem chytla někde rýmu, bezva…naštěstí mám předsíň hotovou, čeká mě salát a upéct vánočku ještě a naplnit košíčky, dneska chci malinko dát nějaké věci do předsíně,abych uvolnila místo v ložnici, pěkně v klidu a v pohodě…tak uvidím, čeká mě kontrola 28.12. jak na to budeme pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
21.12.18 10:13

Ahojte holky, tak i my máme po předvánoční kontrole ;)
Prý se zatím na svět nechystá, tak uvidíme. Vždy když mi toto řekne si vzpomenu na dvě známe, kterým řekli že si rak týden dva ještě počkají a do pár dní měli prcka na světě :mrgreen: tak uvidíme jak to bude u nás. Nic méně, už víc jak 2 týdny nemám kvasinky zánět no nic z toho, což se blíží rekordu v něm těhotenství. Tak snad to vydrží až do porodu ;)
My na monitory do porodnice půjdeme až pár dní před termínem, prý to stačí pokud jsem neměla žádné problémy. Tak jsem na jednu stranu i ráda, o vyšetření a dojizdeni méně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
21.12.18 14:19

34+6

Já jdu na první kontrolu do porodnice až 2.1. a tam prý monitory dělají až od 39tt. Jinak napečeno mám, dnes jsem dobalila poslední dárky a už na vše prdim :mrgreen: pak nás ještě akorát čeká nákup v neděli na pondělní slávu ale už se těším až zalehnu k pohádkám a budu odpočívat a dám odpočinout řádně zádům a nohám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
21.12.18 18:51

Tak holky dneska rano byl fofr. Za dve hodky byla Magdalenka na svete, má 1760g. 35+1 dle UZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
21.12.18 19:01

@moncaHK juuuuu, princeznička, krásná je! Tak ať hezky roste. A ať jste brzy doma! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
21.12.18 19:55

@moncaHK blahopřeji, je nádherná :srdce: ať jste obě zdravé a šťastné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
21.12.18 21:21

@moncaHK jeee, uuž? moc gratuluji k holčičce :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
21.12.18 21:56

@moncaHK krásná :kytka: obrovská gratulace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
22.12.18 08:30

@moncaHK Gratuluji :mavam: :kytka:
At se princeznicce dari, a at jste brzy doma holky :srdce: Je krasna :andel: drobecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
22.12.18 09:16

@moncaHK Moc gratuluji :srdce: Hlavně zdraví oboum a ať jste brzo doma :hug:

To už je třetí nedonošeňátko, náš se narodil 35+4 a měl 2300g a to už tak byl prý o týden menší. Nedokážu si vůbec představit rozdíl toho půl kila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
22.12.18 09:43

@Nikollllka Taky jsem si říkala jaký to musí být drobeček. Já jsem dnes 35+0 a malý má přes 2500g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3092
22.12.18 11:20

@moncaHK krásná :srdce: gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie