Poradna duly
Jana Čurdová
@flicek18 Jo taaak děkuji
… ja jsem si myslela, že právě dostanu nějaké potvrzení, nebo cosi
Nemocenská mi chodila hned takhle na začátku měsíce. A teď jsem se dočetla, že po dobu mateřské nám ještě běží dovolená, tak to je super
V létě si trošku přilepšíme na dovču ![]()
@Kesy2014 já z toho byla taky nesvá, takové to jestli to zaměstnavatel udělal a jestli není nějaký problém…
koukala jsem a minulý měsíc mi přišla mateřská 7. Ale či jsme četla tak někomu chodí až v půlce měsíce. A ono možná ten nový rok to taky posune ![]()
Jojo, taky jsem jásala když jsme to zjistila
![]()
@Kesy2014 mne mateřská dorazila dneska ![]()
Docela by me zajímalo, kolik nas tu jeste zbylo „s pupickama“. Ja jsem dneska byla na kontrole a nalez nulový, tak to vypada, ze si ještě budu muset počkat. Věřím, ze 19.1. bude dcera „venku“. Jak to mate vy, holky? ![]()
@Kačka Pekáčková Tak uvidíme, kdy dostanu to překvápko já
![]()
Já se tedy ještě s pupíčkem hlásím … Ve středu poslední kontrola a ozvy u mě na gyndě a posílá mě do porodnice. Mám neskutečné to brnění rukou, takže trpím jako ďas. A do toho se mi dnes udělal opar … musím vydržet než zaberou prášky jinak, když to na mě přijde jedu ihned na sál na císaře. Takže dva dny alespoň musí brouček vydržet
Ale pak už bych se nezlobila, kdyby chtěl ven
Termín mám 26.1.
Já taky ještě s pupíkem, termín byl včera tak jsem zvědavá kdy se malá uráčí ven
A mateřská mi taky dorazila dnes ![]()
@Kačka Pekáčková Já se taky hlásím se ,,sudem,,
a teda už aby to bylo za mnou ![]()
Tak zatím nás je ještě pět holky
Jsem zvědavá která půjde teď na řadu ![]()
Taky čekám
první TP mám 17. Ale bojím se, že ti s pupkem budu až do konce ledna ![]()
Zdravím ve spolku ženy, taky čekám, první termín podle menzes mam zitra no a dalsi 14.1. Už se nemůžu dočkat. To čekání je děsný a dlouhý ![]()
Ty jo, porad nas je hodne
tak ktera bude dalsi? Tohle těhotenství je fakt nekonecny…
![]()
@Kačka Pekáčková Tak nakročeno máš zatím ty
My jsme o pár dnů za tebou ![]()
Ale ono to může být za pár hodin vše jinak viď.. U mě tedy zatím klid.
Já jdu na kontrolu v pátek, ale ano toto těhotenství je opravdu nekonečné ![]()