Termín porodu - Leden 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
13.1.19 21:02

@Kesy2014 nestraš, raději až odpoledne :D jsem teď sama doma a ræno jdu s malým do školky, tak až pak :mrgreen: to už si ho vyzvedne chlap. Já nevím no, včera nezabrala vana,teďka hodně teplá sprcha, bolí to jak fena a pravidelnost nikde :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.1.19 21:04

@Kačka Pekáčková
No já mám břicho takřka permanentně tvrdý a bolavý spodek, taky to přisuzuju poslíčkům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.1.19 21:52

@Kesy2014 jaj no taky si užíváš co? :lol: by mě fakt zajímalo kdo vymyslel že těhotenství je nejkrásnější období ženy :pocitac: nebýt těch problémů tak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
13.1.19 23:23

@KamilaDen Někdy nepomůže na prdíky nic :( Máme probiotika BioGaia, na prdiky Sab Simplex, natirame Pupikem, masirujeme brisko, cvicime nozickama a vysledky nikde :nevim: Ted jsem si udelala kminovej caj, tak snad nam alespon to pomuze :roll:
Jinak je plno deti na umelym mliku a nic se nestalo.. Nekdy to proste nejde, hlavne se tim nestresuj, miminko to vsechno citi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
13.1.19 23:25

@Kačka Pekáčková @Nikeskol děkuju :) :srdce:
@flicek18 @Kesy2014 Jo, rodila jsem v porodním centru a bylo to fajn, ale jsem ráda, že tam nemusím trčet, když mi nic není. Minule jsem dost krvácela, takže jsem si tam pobyly den navíc, ale pak už jsme taky šly domů. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.1.19 08:08

Spali jsme 7 hodin dneska,po skoro 6 prorvanych hodinach prdiku,isnula a spala,akorat se nevzbudila ani na jidlo,ted zbastila davku,uvidime zda zabere nebo ne,drzte nam palce,jdeme na prevazeni a 2 krmeni n chybeji ted,lrotoze spala a ja ji nechtela budit,tak snad doktorka nebude naštvaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
14.1.19 10:07

38+2

Tak dneska jdu k doktorce zkrz to osypání po celým těle, tak jsem zvědavá co mi řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.1.19 11:05

Chtěla jsem se zeptat, kdy je správný čas na použití rourky, malá kadila v sobotu, od té doby ne, prdíky máme a docela dost, ale přes to i když jí večer většinou začne trápit břicho, pupík, pecky nahřáté zaberou, sice třeba za 2 hodiny, yle pomůže to, nebrečí v kuse, spíš jako zatlačí a hned je klid…tak nevím, zda jí mám už použít nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.1.19 11:07

@Nikollllka myslíš, že použít rourku je na místě, ono jí zabere pupík i pecky nahřáté, sice chvilku řve, cca 2 hodinky,někdy dýl,ale přejde jí to a usne pak v pohodě…dávám i biogaiu a sab simplex…kakala v sobotu a hodně…jsme malinko pod váhou, takže ještě doháníme i tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.19 13:43

@KamilaDen z doktorky si vubec nedelej hlavu,taky jsem dceru na kojeni nebudila. Byla a je pekny drobecek. Bud rada,ze jste si obe odpocinuly ;) drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.1.19 14:48

39+0

Moje dnešní kontrola:hlavička v pánvy, čípek měkký a zkrácený, prostupná na prst. Nezbývá než čekat co bude ☺️. Ségra, která mi má hlidat prvorozenou dceru odjela pracovně do Anglie, vrací se v pátek, tak snad do soboty vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
14.1.19 15:21

@KamilaDen Na internetu holky psaly, že jim kojenci nekakají i 10 dní, já bych teda s rourkou ještě počkala. Třeba její tělo vše vstřebalo a nemá co kakat (pokud se po tom nahřívacím polštářku hezky vyprdí). Hlavně se tím nestresuj. Doktorka nemá být proč nastvana, muze ti poradit, ale rozhodne by ti nemela rikat, co mas a nemas delat.
Malej se teda v noci zase budil hezky na jidlo, jenze ted mame problem, ze co sni, tak pri tlaceni prdiku vyblinka. Uz je mi ho taky vazne lito. Ted mi lezi na hrudi a mazlime se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
14.1.19 15:33

@Kačka Pekáčková Ty bláho :pankac: takže už se něco začíná dít. To je dobře.
Já jedu do porodnice na kontrolu až ve čtvrtek, tak uvidíme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.1.19 15:40

@Nikollllka myšák malej, tak hodně zdaru,ať to jde líp,my přijeli od doktorky, je spokojená a malou málem nepoznala, jaký je to prý rozdíl,tak jsem ráda a mám klid…krmení jde dobře…baští, ráno mě posr…a počůrala, takže super a přibrala a to je to hlavní, odpočívat máme spát když ona a upraví se to samo postupně…už se těším na další kontrolu, to už budeme mít 4 týdny pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.1.19 15:48

@Kačka Pekáčková děkuji, tobě taky,ať vše dobře klapne, já jsem ráda, že už jí mám venku a začínám si to pomalu užívat všechno, i ten brekot občas…jsem ráda, že jí mám,udělám všechno,aby byla spokojená…holky,držim palce všem,budeme to potřebovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí