TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
6.7.13 10:46

@anlendy. ty to máš teda akční :) to můj život je nudnej až hrůza - ale mě to tak asi vyhovuje :lol:
jinak mě se všeobecně taky začalo hůř spát - občas se budím, když se převaluju, přecejen už mi začíná trochu vadit pupík…no, ale 4 měsíce to ještě vydržim, bude se to zhoršovat, kdyžtak se vypodložím polštářem.

nevíte, zda existujou nejen kojící, ale i nějaký těhotenský polštáře, se kterejma se líp spí? já těmhle věcem vůbec nerozumim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.7.13 10:49

Barčí1411: Ahoj a děkuují, jo jo doktor nám říkal holčičku, ale že to je jen jeho typ, jelikož má nožičky u sebe a nejde to moc vidět.. :-) a já mam termín podle ultrazvuku 17.11 :-)

stephora: ahá a kde v nastavení? Jsem tady poprvé takže skoro nic nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.7.13 10:53

@stephora :pankac: mas recht :lol:

Hele, ja se budim v noci cley 2.tr. :zed: staci mi spat treba jen 5-6 hodin. A jeste ted, kdyz se mam valet i pres den, to je hrozny. Ale rozhodne uz riskovat nebudu… Jinak si vygoogli ten polstar na spani Terabag - je to i kojici velkej, ale na kojeni za me ne, na spani vyborny, ale potrebovala bych vetsi nebo dva - mam problemy se zadama, takze bych se potrebovala jakoby zasprajcnout jak zepredu, tak zezadu :lol: Ja jsem kupovala pred 5 lety temer, mela jsem 2 povleky na posltar + nahradni baleni kulicek - ale jeste jsem nedosypavala, ale uz je to treba… Tak treba si taky vyberes. Myslim, ze Schara ma ten terabag taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
6.7.13 11:16

@Petka8 kecám v nastavení :) vyjeď si nahoru nad tuhle diskusi a tam máš hned pod nadpisem diskuse možnost „zapnout podpisy“ :)
jo a když někomu odpovídáš a dáš „zmínit“, tak to hodí odkaz na nick do vzkazu a ten druhý pak pozná, žes mu odpovídala, objeví se to v „Upozornění“ (úplně nahoře vpravo). když chceš někoho zmínit sama (třeba víc lidí v jednom příspěvku), stačí dát před jeho nick zavináč, třeba takhle
@Petka8
@stephora

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.7.13 11:18

@Petka8 tak, ze by tam byla princeznicka? :)

@stephora :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.7.13 12:16

@Barčí1411 pozerám, pozerám že tu máme niekoho nového, a ono prd. 8o Máš peknú fotečku! Je aktuálna? :palec:
Ono furt vravíš že si pri tele (oplácaná alebo tak niečo) a kde tie kg máš? Čo mám povedať ja??? Pred 1.tehu 73kg/170cm zostalo mi 15kg teraz som začala na 88kg. Dnes sa vážim a mám 90. Dúfam že už moc nepriberem. Kto to bude zhadzovať…? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.7.13 12:20

Ozaj ženy! kde ste robili tie metríky? Ja som hoci antitalent ale snáď ak je to popísané jak pre blbcov tak to zvládnem :lol:

Inák ja už druhý deň malujem bránu a asi je to moc zaujímavé, lebo jak je u nás v ulici klud a ludoprázdno tak sa neustále nejaký sused príde pozrieť (ale len tak akože náhodou ide okolo). Na zabitie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.7.13 12:20

@lilli.c :lol: To je stara fotka - cca rok? :lol: Speky umim maskovat 8) :lol: Ja ted zacinala nekde na 75kg, mam 83 :nevim: S Emcou jsem sla rodit a mela 92,2kg - ale mam problemy se zdama, takze kez by panbuh dal a ted mi ty kila nedal :lol: Ja se proste potom ani nehnu, at dela co delam. A to upozornuju, ze s Emcou jsem byla na ovoci a zelenine, takze jsem se neprezirala, nic… A stejne 17kilo nahore :zed: A mmj. - ty ale nejsi tak dlouho po predchozim tehu… Takze klidek ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.7.13 12:28

@Barčí1411 no jo. Podarilo sa vpodstate na poprvé! Rodiť budem presne po roku. Ale aj tak. Moj chlap hubeňour, všetky susedy sa obzerajú…Včera suseda (48r) vravý že by si nechala povedať. Ja som myslela že skočím cez plot! :pocitac: A ďalšia že prečo tiež nejazdím z mužom na kole (šiel si vyčistiť hlavu) že nebudem tak špekatá. Ono o tom že čakáme tu viem fakt málokto a ani to rozhlasovať nechcem. Radšej nech si myslia že ten pupok sú špeky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.7.13 12:40

@lilli.c Vy to tam mate jak na Samote u lesa, ty jo :lol: Ale sousedy si holt nevyberes :nevim: No, jeste se vam to povedlo hned na poprve :palec: To ja bych sla rodit potom se 150kily :lol: A drzkaty sousedky, co si do huby nevidi, na ne serkat… Mne se za Rickem zensky a hlavne teda mlady holky otaceji porad :lol: :cert: Ale tak co nadelam, muj muz ma diky Bohu vysoky moralni hodnoty, takze zatim nemam strach, ze by mi ho nejaka tycka 20ti kilova zlakala :lol: Hlavne on nema rad - zni to divne - cesky holky :lol: prej se neumi chovat, porad se jen vychloubaji, do huby si nevidi a chovaji se jako spratci a stetky :nevim: :lol: Vzdycky odchazi, kdyz ma prijet muj kamarad s jeho slecnou - ona je typickym prikladem, jenz muj manzel nemusi :lol: On ma rad, kdyz zenska vypada dobre, ale kdyz chce vypadat jako dama, tak se tak taky ma chovat - obcas si rikam, jak se mnou sakra muze bejt? :think: :lol: Asi uz je zvyklej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.7.13 12:55

Barčí1411: snad jo, přála bych si holčičku, ale tak hlavně ať je to zdravé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.7.13 12:56

@stephora aháá,týjo je to supér :-) děkují za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.7.13 13:05

@Petka8 presne tak, hlavne at je to zdrave miminko :palec:

No, ja jsem hodila kure do trouby, jeste kasicku - Emca si porucila s tatou kasicku, toz… :nevim: Konecne sprchlo, ale nic moc teda. Drepim u pc a vybiram jeste nejaky darek pro Emcu - chci nejakou stolni hru, nasla jsem na Aukru 6v1, tak to zkoumam, nejspis objednam, je to levny a vypada to zajimave. Hracek ma tri prdky, dostane ten detskej naucnej tablet - vcera celou noc otravovala s notasem, ze se musi ucit pismenka, tak verim, ze tabletek ji bude bavit jeste vic :lol: Za chvili mi bude cist pohadky ona :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
6.7.13 14:00

@Barčí1411 susedov si nevybereš. To je pravda a vždy sa nejaký deb. l najde nech si kdekolvek. :nevim:
my máme obed zo včera. Dnes máme naplánovano hodne roboty, tak dúfam že tu pršať nebude aby sme aspoň čo to stihli. Teraz máme zas pauzu nech to vyschne a ideme na ďalšiu vrstvu… Snáď už poslednú.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.7.13 14:10

@Barčí1411 to je supér :-) tady u nás se teďkom zatáhlo tak asi bude pršet to tak vypadá, počasí taky na nic.. :-) jednou je pěkne a jednou zase škaredě :/… no tak to je supér a určitě ji tablet bude bavit víc to je jasné, navíc to je dneska v modě takže určitě :-) je šikovná :) a kolik má ročku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí