TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
9.7.13 10:07

@Barčí1411 dyt snidej co uznas za vhodne ;) ja dneska bastila kolacky cerstvy pro ktery jsem si zasla a zase jsem dotahla domu melouna :mrgreen: co dneska budete obedvat? ja budu delat zeleninove rizotko, ale teda jako na vuni a smak tam dam aspon kousek uzeninky :mrgreen: :lol: pak to bohate zasypu syrem, to bude dobrutka a celkem i lehka na tohle pocasko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
9.7.13 10:08

@Barčí1411 sakra, šla bych hned, ale jsem zrovna ve čtvrtek v podolí na kontrolním utz :-( po amc.to je škoda, bylo by fajn se poznat osobně :dance:

@Schara - ufinek je nádherný :) to nám se zatím xichtíkem beruška neukázala, takže máme jen to, co mám v profilovce - ruku a ucho :mrgreen: víc zatím ani ťuk a další utz u mojí gyne až 31.7. tak třeba se zadaří tenhle den :)
Co se týče čoček, nikdy jsem je dobře nesnášela a one day jsou drahé (jak jsem bez práce, bylo by to zhůvěřilé vyhazovat za čočky tolik peněz), ale mě brýle nevadí, jsem na ně zvyklá, nosím je 18 let a mám je jako modní doplněk - jen holt v létě je to vopruz, protože samozabarvovací jsou k ničemu. Po porodu našetřím na operaci, zatím to bude holt s brejlema :)

jo a ta Bartošová - to je troska troskozní, je úplně mimo! všimli jste si na tom videu, kde utíká v modrém triku s tím novám chlapem z domu v Uhří (jak tam pak dramaticky přijede ten její manžel) a ona ani není schopná říct slovo - cecky pod trikem vyvěšený, a navíc, když nasedá do auta, je jasně vidět, že je počůraná - koláč na zadku! Uplně mi bylo stydno, jak to, že takový člověk není někde v ústavu? Ta fotka s obrácenýma plavkama, kde „je Ivetka šťastná“ jen dokazuje, že není svéprávná… :nevim: je mi jí líto, podle mě je duševně nemocná, ale nechce si nechat pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.7.13 10:19

@Schara jééé to je krásny ufonek! Chcela som tiež ísť na 3D ale nejak sa mi nechce objednávať furt to odkladám. Neviete niektorá do kolkého tt ide to 3D urobiť? Zas aby som to neprešvihla…hoci asi žiadna škoda by to nebola, fotku z velkého ULZ máme, hoci tiež nič moc, ale máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.7.13 10:19

@stephora jo to chapu, ono znam par lidi, kterym cocky nesednou proste… ja mam soflens torica vychazi me na pul roku tak na ty 2500,– i s roztokama. ja mam zatim dioptrie v pohode, 2,0 + nejake ty cylindry. takze se kvuli tomu zatim na operaci nechystam :) ale par znamych bylo a nemuzou si to vynachvalit i kdyz se jim to ted stejne vraci, ze stejne maji 1-2dioptrie. no nam se prave mrnousek ukazal vcera pekne, skoda te fotky, oni to preci jen maji na dobrem papire v lepsi kvalite vytistene, ale to uz na me sly po druhe mdloby, tak jsem rekla ze koncime i dr. to na me videl jak jsem bilozelena. prej malo piju, ze mam ted vypit tak 3,5-4l. coz i normalne vypiju, ale vcera jak me bylo blivno ze vseho, tak jsem mela na konte jen 2l ;)

no a co se tyce bartosky, no comment :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.7.13 10:20

@lilli.c no asi je ted nejlepsi doba, si myslim, nevim, jak to je pak v tom 30.tydnu videt kdyz uz je miminko pomerne velke :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
9.7.13 10:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.7.13 10:27

@Schara no práve. Mne vravela dr že je to ideálne medzi 18 a (už si nepametám ktorým) tt. No proste mozog je už na dovolenke. Zabúdam jak keby som mala „toho nemca“ :oops: No jo no. Čo sa týka Bartošky…jak vraveli psychologovia na nove. Ani jeden s tých 3 nieje normálny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.7.13 10:30

@lucyfree Vďaka
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
9.7.13 10:33

@lilli.c Není zač ;) už jsem tam volala a prý to musí být od 25 týdne a dělají ho každé úterý. Je to za super cenu tak to zkusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.7.13 10:41

@lucyfree Pre mňa je to trochu z ruky ale aspoň viem cca kedy sa objednať. Teda ak sa vobec do toho dokopem. U nás som pozerala to stojí 1000 Kč. Neviem neviem…radšej asi malému niečo kúpim za tie prachy. Je to docela dosť… :think: Nooo ešte porozmýšlam. Mám ešte času a času. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.7.13 10:47

@lilli.c toz nejsou to zrovna nemale penizky… my to meli levnejsi no, tak zalezi na vas jestli to nutne potrebujes nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.7.13 10:53

@Schara no nutne to nepotrebujem ale zase pre tú pamiatku…ale zas si vravím že brouček si na to jak bol v bruchu nebude moc pametať…No neviem. Asi to preberem z mužom. Predsa len ja som do všeho hneď hrrr on je zas do všeho hoooo. :lol: Protiklady sa priťahujú! :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.7.13 10:57

@lilli.c to my jsme taky protikladni, ale mame se radi :hug:, sem tam sice nejaka bourka na procisteni vzduchu je, ale tak v mezich… u nas to chtel muz hlavne ;) jinak u nas jsem ta hrrr taky já :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.7.13 11:08

@Schara :lol: My sa máme tiež radi…o tom ani potom. :hug: Ale niekedy toho mojho rozhýbať je pekne ťažké! :lol: Ale nemenila by som…je to moje zlatíčko… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
9.7.13 11:19

@anlendy. ještě mě napadlo, nelítaj vám tam letadla celej den nad hlavou? nepřistávají?
já teď bydlím na chodově a už druhý rok od dubna do října tady přilítávají letadla na přistání, protože opravujou nějakou ranvej… je to fakt hukot, ty letadla jsou tady hodně nízko a strašně mě to ruší - každejch 5 minut rámus, nedá se na to zvyknout (a to třeba kolem Novodvorské to maj ještě horší, ty letadla jsou tam ještě níž). Navíc nějakej noční klid je nezajímá, nelítaj snad jen od 24:00 do 4:00 jinak ano :nevim:
my když jsme tam byli očumovat, tak tam nic neletělo, ale kdyby tam jinak běžně nalítávaly letadla na přistání, tak to je to pro mě pasé, já jsem tady z toho virválu nešťastná…Určitě to překračuje nějaké povolené normy na hluk, ale to nikoho nezajímá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí