Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, tady je ten můj mimibazar, já nevím, která jste tam psala, tak to hodím sem, kombinézky tam mám 2 a jedná teplá čepka pro miminečko, ta stála přes 200,– a teď ji tam mám za 80:) tak mrkněte, Vikča byla narozená posledního ledna
ale brala jsem to trochu větší, měla velkej váhovej odhad, ale nakonec jsem ji nedonosila…
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Teda holky, vy tak nakupujete??? Já ještě nemám nic, protože ještě nemám potvrzené pohlaví mimíska. Jsem na těšená na nákupy, ale nechci to zbytečně přehánět, protože mi všechny kámošky, co mají děti, říkaly, že je zbytečné toho kupovat nějak moc. Takže vůbec nevím, co mám vlastně koupit a kolik.
Jinak postýlku mám od kamarádky skoro novou, bílou s takovými ozdobnými čely, je taky z Ikey a nechala mi ji za 500 i s matrací a potahem, takže super. Její malá v ní skoro nespala. Ještě si chci koupit takovou nějakou tu pojízdnou postýlku nebo košík nebo jak se to jmenuje.
Kočárek taky ještě nemám vybraný…prostě čekám na ten velký UTZ, až to budu mít potvrzené.
Do toho všeho se v srpnu stěhujeme, takže ještě budu zařizovat byt…aspoń se zabavím. Holky, chodíte některá ven? Myslím večer s kámoškama na pokec apod.? Já občas chodím i s partnerem do takového kubánského klubu s restaurací, protože on tančí latinu a mívá tam vystoupení. Jen si připadám zvláštně, když tam sedím s bříškem třeba i do půlnoci a říkám si, jestli nejsem špatná maminka… ![]()
@Barčí1411 fotka je dobra
ja si dala hodku a pul, jako bodlo to. kdyby neprisel muz, tak jeste asi i chrnim. me to kuchteni nejak zmohlo
jo a postylka se mu libila, tak ted uz bude stacit objednat ![]()
@kamkakamka ahoj, ja taky jeste nic nemam, ani vybrany kocar
jinak obcas na nejakou akcicku zajdu, posedim co vydrzim, ale okolo te pulnoci nejdyl domu chodim a vetsinou padam na cumak uz
chodim teda spis tam kde se nekouri…
@kamkakamka ja bych rekla, ze o tom nakupovani zatim vsechny jen mluvime, pac se nam plasi hormony a jsme nadrzeny uz konecne neco koupit
Jen si uzivej zabavy - ja osobne vecer nikam nechodim, nevydrzim - bavim se o momentalnim stavu. Mimo tehu samozrejme chodim - chodime s manzelem spolecne vetsinou ![]()
@Schara ja se budu valet az mi prijedou prdky, ted tu musim douklidit, dokud mi tu nikdo nemuze delat binec
Tak mate vybrano, super
Ja si jeste pockam tak na zari
To bude akurat. Ale hadry uz zacnu ted, at alespon neco mam a zacinam cucet na plinky, ty jsou do zasoby vzdycky dobry ![]()
@Barčí1411 tak ona by to byla první věc, ale jeste nic objednane neni, zatim, on manzel zkoumal z ceho ta postylka je, a jestli bude kloudna. je spis mozne ze se jeste podivame, ale s tim suflatkem uz
byl z toho taky nadseny, i cena se nam libila ![]()
@Schara ten suplik je fajnovej
Ale radsi at manzel prozkouma z ceho to je, at to neni z nejaky ty, ne drevotrisky, ale neco mezitim - nevim jak se tomu nadava
A ono to prave neni kvalitni - jsem mela ja, postylka vypadala kvalitne, drevene! A pak se mi prave ty kolecka urvaly a kus toho „dreva“ se odloupnul, takze to neslo opravit a bylo po koleckach ![]()
Děkuji ke gratulacím
už teď je to záhul
frajerka zjistila, že jde běhat i rychle, tak se vždycky rozeběhne a vrací do dveří
následně se ozve: Mooooooooooom auuu ![]()
jsme teď zavřený v baráku, protože máme na zahradě zmiji, tak ji Den s pánem z ošetřovny dává do nějaké bedny a pán si jí odveze. Fuuuujkyyy, já hady tak moooc nerada
to bylo, jsme přijeli a Anežky vyběhne na zahradu a volá:,,Sééééégraaa tam je snake a děla sssss''
já jako hrdinka vyběhnu, že ho dám pryč a jen co jí uvidím beru Any a prchám do baráku
břicho nebřicho hlavně rychle pryč
to zas nebudu spát ![]()
@Barčí1411 znovu opakuju, já to tvoje dítě žeru
doufám, že Charlotta nebo Ornyna budou taky takové, jako Emča ![]()
Nákupky nědělám, mám ty miminkovský věci po Charlottě, to je taky ještě miminko
jediné co máme koupené, tak jsou kočáry a novej přebalovák
hadry mám, teď přibudou ještě po Lilli a něco přitáhne Den
to bude něco značkového a velmi nekvalitního
joo jinak se musím pochlubit dárečkem od tchýně
koupila Orny dudlíka Dior
nevím, kde na něj vzala prachy a hlavně, že nám ho vůbec dala
asi ten sprd od taťky pomohl, protože mi přestala psát zprávy o tom, že jsem chudá mrcha, co chce jen chlapa, prachy a sex
![]()
@anlendy. chudak mala
Uz si nepamatuju, jak to mela Emina s chozenim, to uz je davno. Jen vim, ze porad padala ze schodu dolu
Mozna proto je z ni ted takovej sasek
Fuj, kde se vam vzala na zahrade zmije?
Teda vim, ze v CR se vyskytuje „normalne“, ale…
Takova docela blba nahoda, ze se dostala zrovna k vam na zahradu - bydlite nekde u lesika nebo jste na chaticce? No a tu zakladni vybavicku Ti zavidim, ja vsechno po Emuli prodala, takze mam velky ho*no
A jak by se mi to ted hoidlo… Tatinek mel dat tchyni pres drzku, by krom podealnyho dudliku priste privezla neco lepsiho
Dudlik Dior je podle me stejnej dudlik jako z DM :treba ![]()
No, ja se nestacim divit, co ti moji dva panari v ty Praze delaji
Uz asi 5× mi prisla sms, ze platili kartou a docela pekny castky, tak jsem zvedava s cim pritahnou, bo je dva nekam poslat…
… Ted mi volali, ze uz jsou na ceste domu, no ani asi nechci videt, co kupovali nebo me trefi slak
Eminka mi rikala: Mami, vis co?
Ja jsem spadla na kolinka a odrela jsem si rucicky
My jsme s tatou delali blbosti… Ale mam princeznu a ponika a… - pak uz jsem ji nerozumela, asi byli uz ve vlaku nebo co
Podotykam, ze jeli koupit POUZE tabuli na kresleni do Ikei, pac ji tam meli za par supu (klasika tabule drevena, na kridy+zezadu role papiru+jdou na to magnetky a je docela velka), jo a nejaky party tacky atd. si mela Eminka vybrat… cca total price 500,–Kc
tech 500 utratili, ale tak 4×
![]()
Táááák a už som doma. Hurááá sedím.
Holky. Tak v Kolíne v tescu tie oblečky s dlhým rukávom mali. Ak teda hovoríme o tých 3ks v balení. Mali teda už len hnedé a ružové. Ale aj tak tu máte povečšinou dievčence. Vybrakované teda pekne ale jak som odchádzala tak tam nabehla pani s paleťákom a začala vybalovať. Nepozerala som čo tam má, ale bolo to oblečenie a stála zrovna u toho regálu s tými zľavami.
Tak a čo sa týka tých sekáčou. Dievčatá! Nebudete mi veriť ale oba kam som vás chcela vziať mali dovolenku. Teda Kačenka bude budúci týždeň otvorená, ale ten druhý (zango), na vecičky lepší sekáč má dovču až do 16.8. Čo je teda masaker keď si vezmem že začiatok dovolenky majú od 25.6. No ale nech. Tak tam si zajdete i sami, ak budete chcieť… Na ten tretí som už nemala silu. Jednak sa tam blbo parkuje, a jednak 2 obchoďáky plné lidí…jak keby mal byť koniec sveta… Hrúza. Ešteže som doma.
Trochu si odfrknem a možem ísť vyluxovať auto. Nech sa budúci týždeň nemusím hambiť. ![]()
@lilli.c ty ses blazen, to ja bych zdechla takhle litat po kramech
No, to je dobre, ze funguje jen jeden, alespon se nebudu citit dobre az budu funet, ze uz nemuzu
Ty si drepni na zadek a na auto se vyprdni. Jeste jsme si ani nedomluvily presnej termin
… cvoku ![]()
@Barčí1411 manžel má baráček hned u lesa. Jsem ráda, že tam neběžela Charlotta nebo Rosi, to bychom už jeli do špitálu s kousancem
Any je už velká holka, vlastně stejně stará jako Vaše Emča
7.8. jí budou 4 roky
já to po Charlo neprodávala, protože jsem byla zase hned těhotná
no tatínek měl a pořádně
si myslí, že to dudlíkem vyžehlí, ani náhodou
hele je to úplně stejný, jako normální dudlík. Jen je cenově 4× dražší a má tam nápis Dior ![]()
@Barčí1411
to hoci sme sa nedohodli, ale aj tak potrebuje vyluxovať. Chuďa auto vydelo lux tak pred mesiacom…
A lietať som nelietala. Hoci ak mužovi poviem že somv meste nechala 2500,– tak asi zošedivie. A to podotíkam že som takmer nič nekúpila. Hlavne zeleninu, ovocie a tak.
Ozaj, písala si niečo o plienkach do zásoby. Nepozerala som teda aké ale videla som plné košíky jak v tescu tak v kaufu. Ludia sú asi blázni. Neviem si predstaviť že idem do takéhoto obchoďáku a kúpim 10 balíkov plien. (možno raz mi to príde normálne ale teraz je to šialené) Chúďatá predavačky. Lietali jak v T, tak v K jak fredky s paleťákama. Takmer sa tam nedalo hýbať a tých ľudí… ![]()
@anlendy. tak svokra žehlí!
tak to je pekné. Škoda že sa s ňou nestretol tvoj taťka skor. Alebo mať ho bližšie aby ju sem tam preventívne zrovnal do late. ![]()
Tak takhle vypadá dudlajz Dior
děsný prachy a kvalita ala dudlík DM ![]()