Poradna duly
Jana Čurdová
@Deeh píše:
@stephora @Schara jo holky ja si taky zatim porad neumim predstavit, ze za par dni bude ze me mama, ufff. Se normalne min desim porodu nez teto nove role. Ale jinak se na prcka tesim uplne neskutecne, bude to asi sranda tech prvnich par tydnu nez si na sebe zvyknemeja osobne ani nemam prilis mnoho zkusenosti s detmi, takze vsechno pro me bude nove… to manzel je oproti me mazak, ten to s detmi umi, az kolikrat cumim
![]()
Jinak co to je sex? Naposledy cca kolem 20tt
@Klairs ja mam termin v patek, tak schvalne, kdo bude rychlejsi
no taky jsem na tu novou roli zvědavá ![]()
jinak holky o sexu mi nemluvte, jako vážně, my s manžou za celé těhu tak 2-3×???
za všechno můžou ty neustálé záněty - naštěstí dr slibuje, že to opravdu jen přes těhu a že to pak zas mizí…
teď ještě šestinedělí do Vánoc, takže manžu připravuju na to, že teda ten příští rok..
![]()
Mám tenhle týden další monitor, tak se rozhoduju, jestli jít ten čtvrtek 40+0 ještě ke svýmu když jsem objednaná, a nebo do porodky, aby mě taky stihli vidět před porodem… mám to podobně daleko a dr. mám dobrýho, v porodce nevím na koho narazím ![]()
Ahojda, tak jsem doma z prochazky. bylo to fajn, domu sem dorazila zmrzla jak ho.vno. Fouka tu ledovej vitr. Tak jsem se naobedvala, dala susenku malinkatou a uz jen povesim pradlo a lehnu, mozna dokonce do vany
vzdycky tam ulevim tem mym zadum.
copak jste holky vy vyvadely dneska??
@Deeh @Klairs To jsem rada ze tu ma nekdo termin jako ja. ![]()
Casto Vas tady holky procitam ale moc se nezapojuju. Vypadate uz jako pekna kompaktni skupinka.:-) Ja mam termin ve ctvrtek a taky uz se nemuzu dockat. Ostatni koukam budto uz prenaseji jako ja v prvnim tehotenstvi, nebo maji termin daleko a nebo jsou to ti planovani cisari tak jsem rada ze jsem si dnes vsimla vas
dvou
Jsem zvedava ktera znas bude prvni stastlivkyni:-)
Ahoj dámy, tak jsem si vybalila hadříky a volovinky na mimi a povlíkla postýlku a tak - není to nic moc, ale já mám z toho radost a pro maličkou holčičku to bude stačit, než jí pokojíček zase víc rozšíříme ![]()
křeslo je původně z obýváku, ale tady ho není kam dát, takže bude kojící
do bobíka se vejde spousta balíků plen ![]()
edit: jedna fotka neprošla, tak to zkouším editem nahrát znova
a teď to tam máte 2× - blbý emimino
![]()
@Maky.C ahojda, ale to se klidne zapojuj
od toho jsme otevrena diskuze ![]()
@stephora
moc pekne, jednoduche a krasne. co to mate za monitor? vypada to stejne jako ten nas
pokud teda nevypadaji vsechny stejne ![]()
jsem si dala vanu, jen 20 minut, mi to staci a ty namozene zada tam vzdy krasne povoli
uz jsem i vytahla mic a 10 minut na nem sedela a houpala se, no staci pro zacatek
a ted se zase cpu, ale ovocem teda ![]()
@stephora Moc pekne. U nas to vypada velmi podobne.
Aby ne, s Ikeou skoro za barakem:-D
@Schara Diky.:-)
@Schara dekuju, potesilo
monitor je Nanny od Jablotronu
prisel mi nejlepsi a všichni, kdo ho maji, ho chvali - ono si stejne muzes vybrat asi mezi trema monitorama
- Nanny Jablotron, Babysense a Angelcare ![]()
ale s tím ochranným pásem to byla pakárna, to mi dalo zabrat ho „naistalovat“ ![]()
@Maky.C jojo, ikea to jistí a taky jí mám za barákem - zteda tu na Zličíně
kterou ty?
já mám ikeu ráda, minimálně 5 let tam jezdíme a ještě mě neomrzela ![]()
@Schara tak občas asi muže spustit alarm falešný jako všechny, ale to asi každý monitor a my to pořizovali hlavně pro klid naší duše
asi se tebou inspiruju a dám si taky vanu večer, a nebo možná až zítra, před spaním, abych se uvolnila před operací, člověk v těch bublinkách přijde na trochu jiné myšlenky ![]()
@Maky.C my zase v Chhrášťanech u Rudné ![]()
@stephora to vis, byla to paradicka
clovek se pekne uvolni a zrelaxuje a staci fakt chvilka, ja bych tam ani dyl nevydrzela
na to jsem nebyla nikdy. nj, vzdyt ty uz to mas takhle za par ![]()
@stephora pokojícěk pěkný! Ten sem ti už ale chvalila osobně
jinak my máme monitor od Angelcare je v tom i videochůvička, nějaké přehrávání písniček či co a další blbinky ![]()
@anlendy. vim vim, že angelcare to má dohromady, taky jsme to chtěli koupit
jenže pak byla Nanny v akci na mallu a stejně tak jedna chuva, co jsme chtěli od Aventu a vyšlo to levněji než celý angelcare, tak jsme nakonec koupili monitor a chůvičku zvlášť ![]()