TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2663
5.11.13 09:45

@Mája B moc držím palce, aby se to rozjelo samo! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.11.13 10:54

@stephora ahojky, vse probehlo ok, mel jsem to za sebou rychle, ale to bylo take tim, ze to bylo podruhe..zitra budu moc drzet palce :hug:
Maje preju at se to hybne samo :kytka:
Ostatnim dekuji za gratulace :hug: a drzim palce at maji vse ok, a holky, nezoufejte, ja sla rodit a v prukazce z 4dni stare kontroly bylo cs3 :oops:
A k tomu epiduralu, jak se tu resil, po nem se nemusi lezet, picha se pred misni kanal, ne do nej jako u spinalu, kde ma dojit k umrtveni koncetin, takze po epi se da fungovat naprosto normalne bez omezeni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
5.11.13 11:35

@stephora Tak na zitra hodne stesti :-)
@Mája B Treba se mimco jeste umoudri a v noci se jeste pusti samo;-). Jinak drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.11.13 11:48

@Maky.C @novacekk děkuju moc, zatím doma pospávám a povaluju se :)
chci epidurál :)budu rychleji fit a moct být s malinkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
5.11.13 12:08

@stephora tak si ten dnesni den nalezite uzi, budeme tu na vas myslet :-) a jak jsi se nakonec rozhodla, epidural nebo ne?

@Mája B jejku 4kila ufff. Se ti to ale urcite rozjede samo, kdyz ne dnes tak zitra cestou do porodky :-) v kazdem pripade hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
5.11.13 12:11
@Deeh píše:
@Klairs já už jdu v pátek poprvé do porodky na monitor (při předpříjmu mi říkali, ať se jim přijdu ukázat na termín porodu, původně jsem měla jít ještě ke svojí mudře, ale domluvily jsme se, že je zbytečné zdvojovat kontroly.

@Maky.C tak to jsem zvědavá, která z nás třech budeme mít mrňouse prvního venku :D Máte holky už nějaké „porodní příznaky“? Mudra mi říká už 14 dní, že to vypadá, že máme čekat každým dnem (navíc CS7), poslíčci párkrát za den projdou už min. týden.

@Schara já dneska nějak lenoším, mastím tu na noťasu Transporttycoon, užívám si dokavaď je na to čas :D a nějak mě přepadla lenora, ale za chvíli jdu na Prostřeno a pak Ulici :D

@stephora krásně jsi to všechno připravila :) Já mám teda postýlku už taky nachystanou, ale vedle v pokoji, páč pak se přestěhuje do ložnice a teď ji mět v ložnici ještě nechci, dokavaď tu mrňous není.

taky jsem zvědavá, která z nás bude první, já zatím příznaky veškeré žádné, kdyby se mi tam malá nevrtěla a neměla jsem problém vstát z postele, tak ani nevím, že jsem těhotná :mrgreen: tvrdnutí nic, poslíček ani jeden a zátka taky nic. Čípek mi dr do průkazky nepíše, naposledy říkal „dobrý“ a už tři týdny mi ho ani nekontroloval, takže nevím ani pohmatem jestli se něco začíná dít nebo nezačíná.. O to víc asi budu překvapená, až prdne voda nebo začnou bolesti, ale radši bych začala tou vodou, aby mi to bylo jasné… Vzhledem k tomu, že jsem poslíčky ještě neměla, tak abych neplašila řidiče, že to bolí a nebyl to planý poplach :lol: :lol:

ke svýmu dr mám jít ve čtvrtek na termín, v porodce mají poradny PO, ST, Pá - tak si říkám že případně půjdu v pátek se ukázat i tam, nebo jestli až v pondělí (pokud se to nehne..). Chvíli jsem si říkala jestli nejít už ve středu, že bych jako zítra třeba něco věděla… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
5.11.13 12:13

@stephora
taky přeju hodně štěstí, o víkendu si na nějaký těhu starosti už ani nevzpomeneš :mrgreen: Hlavně hodně zdraví oboum! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.11.13 12:14

@Deeh já celou dobu chci epidurál, otázkou je, zda mi ho dají ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
5.11.13 12:15

Jinak gratuluji k miminkům a myslíme na ty, které to teď čeká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
5.11.13 12:37

Gratulace k dalsi cacorce!

Misa je, doufam s prdelackem v poradku a uz odpociva po cisari :) Tesim se na info :)

@stephora :) :hug:

@Mája B tfuj tfuj tfuj :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.11.13 12:42

@Klairs moc děkuju - zatím jsem klidná, ale to asi přijde večer a v noci, ta nervozita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
5.11.13 12:49

Tewda holky, tady to začíná být dobrý adrenalin!!! :dance: A já nic!!! Ani píchnutí. A cs mám 4. Zítra jdu na kontrolu a monitor až příští týden. :nevim: Já se snad nedočkám!!! :(

@Klairs Jsem na tom stejně. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
5.11.13 14:46

Holky, a necháváte si některá epidural??? já nad tím přemýšlím, když tam dojedu před začátkem porodu, tak by mi ho mohli píchnout…i když tady v naší nemocnici neradi :D já se teda bojím píchání do páteře, ale vše má své pro a proti… :think: :think: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
5.11.13 14:47

A díky moc :hug: :hug: :hug: :hug: ostatním jsem řekla, že jdu na vyvolání ve čtvrtek, už mě ty sms a vzkazy nebaví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
5.11.13 15:03

:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:
tak Eliška nám k dnešnímu dni váží 2950g a měří 50cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...