TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1331
6.11.13 07:33

@Mája B moc gratuluji :kytka: tak jsme ti ten porod preci jen vyvolaly :-) uff 4.2 kg to je poradny chlapak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
6.11.13 07:54
@Kofi La píše:
@magda82 tak jsem citovala spatne nebo to nepochopila:-)) Nicmene pekny miry mela i tak:-)

v pohodě :hug: :hug: :hug:
@Mája B gratulace a fotečka bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
6.11.13 08:23

@Mája B No parada, tak vidis ze se malinkej umoudril a rozhodl se sam.:-) Moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.11.13 08:36

@Mája B velika gratulace k Maxikovi :kytka:, je to teda peknej obrik ;) hlavne at jste oba v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.11.13 09:09

@Mája B tak preci jen se to samo rozjelo ;) moc gratuluju a preju hodne zdravicka :kytka: jinak je to kus chlapa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
6.11.13 09:11

No co uz, je to zroutik, snazime se kojit.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
6.11.13 09:13

2× fotka neva:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.11.13 09:14

@Mája B je krásnej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
6.11.13 09:36

@Mája B to je bobánek krásnej :) Moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
6.11.13 09:55

@Mája B Jeste jednou velkaaaa gratulace, prdelacci! Maxik je krasnej, ty tvaricky baculaty jsou k sezrani :mrgreen: :hug: :kytka:

@stephora Steprdlacku, TFUJ TFUJ TFUJ! Myslime na Tebe :* :hug: Doufam, ze cina ze vcerejska bude dneska malicke chutnat :D :hug:

Jeee, to se nam to tady rodi o stosest! Za chvili tu bude polovina listopadu, kdy ma tedy prevazna vetsina TP, takze doufam, ze to, holky, budete mit brzy za sebou i vy a prdelacci a prdelinky se budou mit cile k svetu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.11.13 13:46

Ahojda holky, tak jsem doma z kontroly. Tak info jsou takove, ze jsem otevrena na prst a klidne se muzu kazdym dnem rozrodit. Ale kdyz jsem videla Máju, tak jsem v klidu :mrgreen: no a v pátek pojedeme na monitor s muzem, tak se tesim.

@stephora ppa to mas za sebou, tak az budes ready a tak, pisni ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
6.11.13 14:00

@Schara mně to říkala mudra na kontrole před 14ti dny, že kdo ví, jestli se ještě vůbec na další kontrole uvidíme a teď v pátek už to budou tři týdny a bobek je furt v bříšku :D 14dní jsem na CS7 a přijde mi, že k rození se zatím nějak nemám. By mě zajímalo, co spouští ten impuls k porodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
6.11.13 14:27

@Deeh to by me zajimalo taky ;) no, ale ono to jednou prijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
6.11.13 16:37

Ahoj ahoj! Gratuluji k miminkům, které jsou už na světe :) počítám, že naše @stephora už to ma také za sebou a malou prdelinku u sebe :) doufám v to :)

Lenuchu trápí prdíky. Dostala jsem kapičky, které ji mám dávat do sunaru. Hrozne to utíká, včera měla prdelka dva měsíce! Tady jsem to asi ještě nepsala, to věděla zatím jen stephora, se na začátku prosince stěhujeme do Londýna, tak máme teď zařizování, no děs! Charlička se ma skvěle, pořad leze Len do kočáru a chce zpátky do korby :lol: tak zdravím a držím palce všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
6.11.13 17:03

@Deeh Mě v prvním těhotenství pomohlo jediné- vzdát to a přestat na to myslet. Já vím, lehko se to řekne, taky už vzívám všechny svatý abych porodila ale v prvním jsem vyzkoušela snad všechny babský rady jak prcka vyhnat a nic nepomáhalo. Maliník, lněný semínko, horká vana, fyzická námaha, svařák, drhnutí schodů, mytí oken, sex, stimulace bradavek…No já už ani nevim co všechno. Všechny kamarádky kolem mě s pozdějším termínem rodily a já byla furt v celku. Ve chvíli kdy jsem to ze zoufalství vzdala, se malá rozhodla. Možná náhoda, nevim.. Ale pamatuju si že tu noc jsem šla spát smířená s tím že mám před sebou dalších několik dní a za pár hodin jsem jela do porodnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí