Poradna duly
Jana Čurdová
@Mája B Gratulace k „drobečkovi“
Snad prdíky budou to první a poslední, co ho bude trápit ![]()
@anlendy. Vy jste teda akční, i když mě to ani nepřekvapuje
Asi by se mi teda nechtělo přesouvat takhle před Vánocema, ale co už, našly by se určitě jiný věci k řešení. Mrňousek přesun letadlem zvládne? Ona je to do Londýna chvilka, viď.
@Iškaa no musim se teda priznat, ze ze siti strach mam
a to jako dost. ale ze samotneho porodu ne.
@Iškaa Lenuchu by to měla zvládnout bez problému, se Charlinkou sme jeli v její čtyřech měsících na Maledivy a taky to zvládla a tohle je opravdu jen hodinka a kousek
my bychom právě chtěli Vánoce už tam, je tam nádherná atmosféra, tak proto ![]()
@Schara Taky se ho bojím. Teď jsem se na to schválně koukala do různých článků a překvapilo mě, že podle WHO je nástřih hráze nutný jen v 10 % porodů, kdežto u nás se provádí asi ve třech čtvrtinách porodů. Nejmíň vhodná na neporanění hráze je podle všeho právě porodní poloha na zádech s koleny u břicha (nejvhodnější jakákoli vertikální, jako třeba dřep, v kterým se i mnohem líp tlačí), hmm ![]()
@anlendy. Máš pravdu, že Vánoce jsou mnohem víc o přenášené atmosféře než o naklizeném domově. A jestli tam s vámi bude i ségra se švagrem, tak tam nebudete úplně odříznutí od rodiny - já totiž mám právě rodinná setkání, kdy se nikdo o ničem nedohaduje, na vánočních svátcích nejradši.
@Iškaa coz o to nastrih neni na xx stehu (aspon myslim-kamosku nastrihli a mela 4 stehy), ale treba vnitrni potrhani a tak
no uvidime ![]()
Ahoj holky,
dnes jsem byla na kontrole a vše je v pořádku. Malá má 2983g, ještě má 2 týdny, tak bude tak akorát.
Příznaky stále žádné… ![]()
Ujíždím už týden na palačinkách, jím je skoro každý den.
![]()
To jsou mi novinky, miminka, stěhování…U mě zatím žádná změna.
![]()
@kamkakamka nech bejt, aby ta zmena nebyla z hodiny na hodinu
jj palacinky mam taky rada, ja ted mela silenou chut na sisky s makem
a uz se tesim na zitra az si je dam zase
![]()
Gratuluji k miminkum!!!
nadhera ![]()
Holky ja mam dnes termin a porad ani tuk.. Nemuzu z toho ani usnout
Po obede si musim zajet k dr. na monitor (uz bych tedy nejradsi neridila), tak doufam, ze mi neprdne voda nekde cestou.. ![]()
@Klairs Držím palce at to na monitoru vypadá že se to pomaloučku chystá a ať už to máme brzy za sebou
. Taky bych měla mít dnes den D. ![]()
Ahojda holky, zadny dalsi novy prispevek s miminkem… teda
ja jsem s tim spanim hrozna, vecer nemuzu zabrat a rano vstat
ale vim, bude hur ![]()
dneska mam v planu si zabehat s vysavacem po byte
a odpo kdyz bude pocasi prochazka s kamoskou a kocarem, takova zdravotni ![]()
preju hezky den ![]()
Ahojky holky tak se hlásím po prvním týdnu s naší láskou doma. Pomalu si na všechno zvykáme a nastavujeme režim, jediné co se nám zatím nepovedlo a už asi ani nepovede je kojení, po císaři trvalo, než se vůbec něco spustilo a mlíčka je tak málo, že malá po hodině kojení zvládne ještě plnou dávku příkrmu
. Co se týče porodu tak nemám možnost srovnání a držím palce, aby jste to zvládli co nejrychleji a bez zbytečného trápení
Přidávám foto naší maličké
![]()
@lucyfree Ahoj, malicka je moc krasna a z kojeni si nic nedelej, na fotecce je videt, ze je spokojena
![]()
Ahoj maminky:-) hlasim, ze Olivia se narodila vcera 6.11. kolem 12:00 cisarskym rezem, vazi pres 3800g a meri 51cm.ja musela do celkovky, nebyla sem vubec otevrena a Olivka byla zas moc velka. zvladla sem to bez zvraceni, jizva se hoji, boli, ale zvladam:-) mejte se a drzim vam palce! ![]()