TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
8.11.13 15:29
@Iškaa píše:@Klairs A řekli ti, jestli se třeba už otevíráš? I když jak víme na příkladu Máji, nic to nemusí znamenat…

už asi měsíc mě vnitřně nevyšetřovali, takže vůbec nevím ani čípek ani prostupnost, prý během pár hodin to stejně může být úplně jinak, tak není potřeba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
8.11.13 15:54

@lilli.c Já také nemám slov, opravdu nechápu jak může být osud k někomu jako jste vy tak nespravedlivý, jste úžasní lidé, kteří si zaslouží už jen a jen štěstíčko. Myslím na Vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
8.11.13 16:08

@Klairs Zavidim ti ze s tebou komunikuji. Ja jsem byla na utz naposled u sveho doktora ve 35. tydnu. Ten mi maleho meril, porovnaval vysledky se zaznamy z prvniho tehotenstvi a rikal ze malej je a zrejme bude vyrazne vetsi nez prvni dcera. Ta mela 3990g a 53 takze mam trochu bobky… V porodnici to samozrejme nikoho nezajima, utz nedelaji protoze neni duvod a o vyvolavani ani slovo. Asi muzu vesele prenaset jakkoli dlouho :nevim: a rodit slune

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
8.11.13 16:49

@Maky.C @Klairs děvčata fakt jsem zvědavá, která první mrňouse „vyžene“ :)

Já stejně nechápu, že někde utz dělají, aby věděli jak jsou miminka velká a někde vůbec, což jak koukám je ve většině případů. Ono na druhou stranu aspoň pokud je mimi velké, tak se nemusíme dopředu stresovat, protože to nevíme, ale to jako při porodu najednou řeknou, páááni má přes 4kg co teď s tím?

@Iškaa díky za uklidnění, že takové „kolísání“ tepu je normální :) Ono tam těm miminkům už musí být asi hodně těsno a tak se jim to moc nelíbí. Taky jsem si už říkala, že se holky neozvaly a to nastupovaly v pondělí, ale tak néé v každé porodnici je internet a po kajzru doma ještě určitě nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.11.13 18:15

@lilli.c to je mi moc moc lito, jak psaly holky. osud je k vam velmi kruty. pokud budu doma, svicky budou za vaseho marecka horet. drzte se :hug: :hug:

Jinak holky jsem byla dneska na monitoru, nataceli mi ho 1,5 hodiny, malej porad spal. sestricka mi hrkala briskem, dost hnusne, a nic. pak jsem lehla a stouchala ja, nic, pak jsem chodila a stouchala a neco se natocilo :mrgreen: jinak byl nalez fyziologicky s mirne drazdivou delohou, ale po tom stouchani se asi ani moc nedivim. ted se mi tam prevaluje chvilema a bricho tvrdne :)
manzel je dneska na oslave, tak snad se me to nerozjede treba dneska, i kdyz odvoz mam zajisteny kdyby nahodou :mrgreen: a pry je na telefonu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
8.11.13 18:26

Ahoj holky.

Koukam, jak se tu rozjizdi „sazky“, ktera driv :) Hlavne at to mate rychly a rozdejchatelny :)

Taky koukam jako blazen, ze temer kazde v terminu „vymeruji“ skoro ctyrkilovy miminatka 8o Kde je schovavate v tech malych briskach? No, jsem zvedava, ktera bude dalsi :dance:

Moje OG mi taky delala prd UTZ - kdybych nebyla ob tyden v nemocnici a ona mi nemusela ten tyden, co jsem byla doma, delat kontrolni UTZ, tak mi ho udela jen 3× za 40 tydnu. Muj byvaly OG mi jej delal kazdou kontrolu - alespon se jen podival na placentu a zkontroloval srdicko. A ne ze rekl „mne to pojistovna nehradi, ale jestli chcete videt miminko, zplatte si 200,– Kc a ja vam ten UTZ udelam“ - pak nechapu, proc si platim zdravotni pojisteni :nevim: Hlavne teda obcas nejde jen o to videt miminko jen tak pro radost, ze… Ale tak oni jsou doktori, takze snad vi, co delaji - lec u me to pokakla, protoze kdyby byvala udelala UTZ, mohla me upozornit na placentu previa a mohla jsem si treba usetrit navstevu v nemocnici a hned jsem se byvala mohla valet a dodrzovat klidovy rezim…

U nas je vse v poradku, Lill pekne basti, prsa uz nezlobi - asi jak se mi ty prvni dny nalejvaly vic, tak se nestihaly „vyprazdnovat“ - o cemz ted nemuze byt uz ani rec, protoze kojim o stosest! Prsa ale nevypadaji nalite - nevim o nich - neboli a mlicko z nich nijak extra netece - teda pokud Lill nespi pres noc dyl jak 3 hodky, potom je nemile prekvapeni zjistit, ze jsem si zapomnela dat do podprdy lozky :lol:
Nu a moje malickost jeste trochu trpi s hemeroudama :zed: Dneska ani sedet nemuzu, tak jsem mastila do lekarny pro nejaky lepsi pripravky, masticky atd. Trochu se mi ulevilo, ale uz se tesim na sprchu a ze zase maznu a bude lip… Jooo, rikala jsem si, jak po tehu a porodu bude fajn a ono tak nejak prd :lol: Bud mam teploty, anebo tyhle nezvane „hosty“… Doufam, ze vas tyhle smejdi obejdou velkym obloukem ;)

S @lilli.c jsem v kontaktu, tudiz se omlouvam, ze nebudu opakovat verejne to, co jsme si spolu rekly soukrome :hug: :* :hug:

@stephora berusky, doufam, ze se mate fajn a ze je vse v poradku! Uz se tesime na fotecky a drby o tom, jak to vsechno slo :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.11.13 18:56

@Barčí1411 jsem rada, ze je u vas vse ok :) uzivej miminka nez vyroste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
8.11.13 18:56

@Schara Nemáme stejného muže? :lol: :lol: Ten můj je dnes taky na firemní oslavě tak jsem sama. :mrgreen: Takže to určitě přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.11.13 18:59

@Maky.C ze maji odvahu, co? :) ale po tom hrkani s tim mym pupikem me pekne tvrdne :) ale jinak myslim, ze dneska to u nas neklapne :) a jdu si dat cokoladku, jsem si koupila bilou a uz jsem nemela nic sladkeho ani nepamatuju. priste nadopuju malyho poradne pred monitorem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
8.11.13 19:03

@Schara Jen si dej. :) Já si včera v deset večer nakládala na banán nutelu a dneska jsem obědvala bábovku a půllitr kakaa :mrgreen:. Nechápu že jsem zatím přibrala jen 6kg. ZÁZRAK :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.11.13 19:06

@Maky.C je ty mas nahore jen 6kg? 8o ja 13kg, ale jsem s tim nejak spokojena :) vypadam porad normalne :) sice mam trosku vetsi zadek, ale jinak nic :) jinak je vse v brise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
8.11.13 19:11

@Schara Jojo… Já vypadám v těhotenství výrazně líp než ve stavu normálním. Manžel si ze mě dělá srandu že bych měla rodit lidem děti na zakázku aby měl doma kočku :mrgreen:. Drzoun.
Na začátku těhotenství začnu hubnout a pak mi doroste jen bříško. Do toho mám super pleť, vlasy…
Za to až porodim, to zase bude hrůza. za prvních půl roku kojení dcery jsem nabrala 10kg. :cert: Závidím všem kdo při kojení hubnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
8.11.13 19:13

Maminy a těhulky.. tak sme doma. císařským řezem se nám narodil chlapeček 4.11. v 8:45 s váhou 4600g a 53cm. Malého museli křísit. Měl dvakrát omotanou pupeční šňůru kolem krku a ještě není pravej uzel.Bylo štěstí že si ten uzel neutáhl to už by mu nepomohlo nic. Já jsem navíc hodně krvácela takže to bylo celé hrozně hektické. Naštěstí už sme doma zdraví a v pořádku. dneska nás pustili. hrozně mě tahají stehy tak nevydržím dlouho sedět u pc.. zítra písnu zase. Jinak rozkojeno máme krásně možná až moc a malej je zlatej, klidnej a hodnej. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.11.13 19:21

@Michaela99 Ahojda, gratuluju ke klucikovi, tak teda jako peknej cvalik, a jsem rada, ze vsechno dopadlo dobre :kytka:

@Maky.C treba to bude tentokrat po porodu jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
8.11.13 19:59

@Michaela99 Miso, jsem rada, ze jste oba dva v poradku! Malickej je opravdu velikej - dali si s tim cisarem fakt nacas, ze? :roll: Hlavne, ze uz je dobre! Uzivej milacka a odpocivej, kdyz to pujde :) A brisko at se brzy zahoji a nic netaha a neboli :hug:

@Schara Uzivam obou deticek, nez mi odkraceji do sveta :lol: Ted jdu uzivat, doufejme, klidneho vecera :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí