Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsme uz jen 4??? No teda. Holky, ja tady specham a zjistila jsem, ze nemam kosile do porodnice??? Hlavne, ze mam nachystany kufr… Tak zitra musim jit nejake koupit. Tak snad by mi neco dali, ne? Kdyby nahodou. ![]()
Dobre ranko. Opet jsem byla tak 10× vzubuzena. Jinak my jeste taky stale nerodime. Ale bricho me poboliva a i cele, tak uvidime ve stredu na monitoru. Jdu jeste chrupnout, snad me ta zizala v brise necha ![]()
@Michellie Neboj,me rano rekli ze se to nechysta a vecer byl maly na svete!:-)
@Schara @wena8621 j @kamkakamka Holky ja vim ze se mi to keca kdyz uz mam maleho u sebe ale uzivejte si to jeste. Hlavne spete a odpicivejte do zasoby.:-) Ja ted naspim tak maximalne 4hodiny. Maly to ma otocene. Ve dne by spal a v noci se mu nechce. Tak jako kdyz byl v brise.. Navic to vypada ze je citlivka a trapi ho bolave brisko…
Takze i kdyz se Vam to tahne a nemuzete se dockat, ma to i sve vyhody.
Ahojky,
tak nam uz se taky narodilo miminko, chlapecek Robin. V sobotu vecer jsem prijela do porodky s pravidelnyma kontrakcema, ktere se stupnovaly celou noc a dopoledne a az jsem byla na 9 cm otevrena, tak rekli, ze kvůli prekazce v porodnich cestách akutni cisar, fakt se mi chtelo brecet. Ale je to krasnej pocit mit ho u sebe.
Příspěvek upraven 16.12.13 v 18:52
@kamkakamka ja jeste taky porad cekam, a to mam uz 3 dny po terminy. Vcera jsem byla na monitoru a sestricka povidala, ze mame naprosto ucebnicovou krivku se srdickem mrnouska. Je pravda, ze za tech pul hodiny mu tam ten tep se pohyboaval v rozmezi 125-145, takze se mu ume evidentne stale libi. Za to ta druha krivka, co zobrazuje cinnost delohy byla tentokrat zajimava, ukazala 3 pravidelny kontrakce, druha vylitla dokonce na 100 a chvili se drzela, ale pritom ja citila jen jak mi lehce ztvrdlo bricho, az se sestricka divila. Tak uz jsem myslela, ze treba z toho neco bude a furt nic. Tak snad ten blizici porod poznam ![]()
@kamkakamka Já jsem taky ještě pohromadě, mám termín až tři dny po tobě a do 25. bych chtěla vydržet - to teprve přiletí muž. U nás v rodině se navíc běžně rodí až později po termínu, tak se obávám, aby to u mě nakonec nebyl až prosinec
Poslíčky ani jiný příznaky zatím nemám, tak uvidíme.
@samurajka Máte chlapečka!
Kvůli císaři to asi věděl muž dřív než ty, viď. Hlavně ať jste oba zdraví a co nejdřív se začnete užívat navzájem ![]()
@belhana Ať kontrola dobře dopadne a manželův plán ať vyjde. Kdy vlastně máš termín?
@wena8621 Zítra držím pěsti, ať jde vše hladce ![]()
Zdravím po víkendu a gratuluji k dalším miminkům!!! ![]()
my stále nic
- dnes si jedu do porodky pro termín vyvolání tak už se snad taky dočkáme ![]()
Ahojda, takze nas nakonec jeste je ve stavu kinder vejce
u me vcera vecer radili poslici
nic prijemneho, ale sla jsem to zaspat. no zacinam se trochu desit abych poznala, ze rodim a ne jen ze to jsou poslove
![]()
ja se za chvili zkulturnim a vyrazim tady na nakup, malej, potrebuju maso k obedu
venku je kosa jako blazen, takze malej by mohl ven, protoze nemam zadnou budnu teplou, kterou bych zapnula ![]()
@samurajka gratuluju k chlapeckovi a preju zdravicko ![]()
@Maky.C to ja odpocivam pekne
ale vis jak ![]()
Nebudte smutne, kdo jeste nerodite, ja termin 8. 11., dneska dalsi kontrola a totalne zavereno, porod v nedohlednu…a to chodim, uklizim, bla bla bla…:)
Porad doufam v ten zaracny typ porodu jak je rano zavreno a vecer mimco po rychlovce v naruci:-))
Gratulace ke vsem miminkum!
Tak ve středu nastupuji na preindikaci, takže ve čtvrtek - v pátek nejpozději bysme měly být s malou spolu ![]()
@Iškaa
mela jsem castecne umrtveni, tak mi ho ukazali hned ![]()
Vsem dekuju za prani a taktez preji narozenym miminkum hodne zdravi a mamkam, co jeste cekaji, at to pekn zvladnou ![]()
Gratulace k dalsim prirustkum a drzim pesti tem, ktere to jeste ceka!
Zaroven bych vas jeste jednou chtela jmenem lilli. c poprosit, abyste na ne zitra myslely a Mareckovi zapalily svicku - vy, ktere muzete…
Vcera jsem s lilli. c mluvila - je desne moc statecna, ale myslim, ze ta statecnost pomalu vyprcha… Urcite bude potrebovat velkou podporu, i kdyby jen tuhle vasi virtualni…