Poradna duly
Jana Čurdová
@Barčí1411 hned jak se vratim z kontroly zitra, tak svicku zapalim. myslim na ne. ![]()
@Barčí1411 moc na lilli myslim a vubec se nedivim, ze ta sila z ni pomalu vyprchava, neco takoveho by polozilo snad kazdeho. Svicku urcite za Marecka zapalim…
JJ, taky zítra zapálím svíčku…
![]()
Dnes jsem strávila skoro 3 hodiny na výměně RZ, myslela jsem, že tam zkolabuju.
Chtěla jsem přednostní odbavení, ale bohužel jsem neuspěla, přede mnou bylo něco přes 50 lidí. Tak ale mám to vyřízené. ![]()
Zítra jdu na monitor, tak doufám, že tam taky neztvrdnu celý den… ![]()
Holky, já vám tak závidím, co už to máte za sebou…Já teď v noci absolutně nemůžu usnout, včera se mi to podařilo až ve 4.00.
@kamkakamka píše:
Holkyyyy, tak já už jsem snad poslední, kdo ještě nemá mimi u sebe???![]()
![]()
Já se snad nedočkám. Kdepak všechny jste? Lítáte kolem mrňousků, co?
V úterý jdu na první monitor, tak jsem zvědavá, co mě tam čeká…
Ještě jsem tady jááá a po dnešníkontrole to nevypadá, že by se něco začalo dít…
![]()
@kamkakamka píše:
@belhana A kdy máš termín???
15.11
ale to čekání je hrozný…
Holky, ale nahodou je to adrenalin se sem ted pripojovat, kor kdyz vidim upozorneni
si vzdy rikam kdo dalsi ![]()
@belhana nic si z toho nedelej, to nic neznamena, i tak to muze byt ted hned
takze cipek vsechno stale drzi? a kdy mas presne termin? ja jak nevidim metriky, tak se neorientuju ![]()
jinak me mrnousek pekne dole tlaci uz chvilema jak ma hlavicku dole… obcas se pohupuju doma na balone a je fajn ![]()
Jenom doufám, že naše Kačenka vyleze na svět brzy, protože 25.11 má svátek, tak záleží na ní jak si to ona zařídí…
![]()
Můj chlap nám to naplánoval ze čtvrtka na pátek… ![]()
A kdy máš ty???
No dneska mám napsáno polotuhý čípek… tak snad se něco začne dít…
@Schara - Já se jdu ze záchodu a udělám tři kroky a jsem schopná jíd zase zpět… o noci ani nemluvím…
@belhana treba jo
muj muz taky planoval, na dnesek, tak to nevyslo
jsem zvedava ktere datum bude dalsi ![]()
@belhana jo to znam, nez jdu ven jdu curat, jen vylezu z baraku, udelam tri kroky a mam nuceni jit znova, pritom i kdybych sla, nic by z toho nebylo
proste tlaci a my to musime vydrzet jeste ![]()
@belhana muj muz to planoval na vcera pry ze ve 2 hodiny vyrazime, domlouval mu tak mu pak rikam, vidis to ma bas na haku oba dva ![]()
Dneska jsem 4.den po terminu, s CS7 uz beham uz skoro 3.tyden. zitra zas monitor v porodnici, tak uvidim co bude dal, ale podle me zatim se jeste nic resit nebude, je teda pravda ze primo na vyvolani se mi moc nechce, pokud to nebude samozrejme nutne.
Ale reknu vam uz se na ten porod primo tesim!
@Deeh píše:
@belhana muj muz to planoval na vcera pry ze ve 2 hodiny vyrazime, domlouval mu tak mu pak rikam, vidis to ma bas na haku oba dva
Dneska jsem 4.den po terminu, s CS7 uz beham uz skoro 3.tyden. zitra zas monitor v porodnici, tak uvidim co bude dal, ale podle me zatim se jeste nic resit nebude, je teda pravda ze primo na vyvolani se mi moc nechce, pokud to nebude samozrejme nutne.
Ale reknu vam uz se na ten porod primo tesim!
No to je na tom to krasny, 8 mesicu se bojis porodu s ten 9si ho strasne prejes a nemuzes se dockat…Ja to mam taky tak… proste uz se strasne tesim az reknu tak a je to tady jedeme…
@belhana tak ja se vylzene porodu nebojim cca od pulky tehu. Ale teda na tu vetu, tak tatko jedem se taky tesim
. Pri kazdym vetsim zabolenim briska si rikam, ze by se to konecne rozjizdelo?