TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
12.11.13 08:26

@belhana ja mam furt tak nejak obavu, abych to poznala, pokud me teda neprdne voda, coz prej neni az tak caste co jsem cetla na netu. tak snad budu moct rict s klidem je to tady, jedeme :) dneska jdu na kontrolu, tak jsem zvedava, co bude. jestli nejaky posun nebo ne. tak hezky den, sviti slunicko a je tam zima :)

@lilli.c Drzte se :hug: :hug: jen co dorazim domu z kontroly, svicku zapalim za Marecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
12.11.13 08:54
@Schara píše:
@Klairs budu drzet pesti at je to rychle a na pohodu ;)

děkuji :kytka: pořád doufám, že se třeba dneska/zítra rozmyslí sama, nemám z toho vyvolávání dobrý pocit a říkám si, jestli jsem se neměla s dr. domluvit ještě počkat do konce týdne třebas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
12.11.13 10:50

Ahojky holky, svíčka od rána hoří a musím se přiznat, že mě dnes velice překvapil můj muž, sdílí se mnou všechny Vaše osudy a v pátek jsem mu dávala číst příspěvěk lilli a ač mě včera celkem rozčiloval, tak mě ráno rozplakal sms, kdy mi napsal, abych nezapomněla zapálit Marečkovi svíčku :srdce:
@lilli.c myslíme na Vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.11.13 11:13

I u nas hori svicka…

@lilli.c :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.11.13 11:45

Ahojda, tak u nas take uz hori svicka…

jinak na kontrole zadny posun,, stale otevreno na prst a bylo mi receno, ze nebude prekvapeny, kdyz se za tyden uvidime znova :mrgreen: no jo muj pan doktor umi potesit ;) no v patek zas poficime na monitor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.11.13 11:52

U nas take hori :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.11.13 11:53

Holky, vam ty TP vychazeji krasne :lol: Toz ktera mi date k narozeninam „darecek“ v podobe dalsiho narozeneho mrnouska? ;) Nadrzene sem taky nakukuju a vyckavam na dalsi dobre zpravicky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.11.13 13:38

No tak jsem ted byla na zachode a zacala jsem spinit, dost na muj vkus. No volala jsem hned dr. tak pry to muze byt po vysetreni a mam to chvili pozorovat popr. jet do porodky :( tak uvidime… se uplne ted bojim, pohyby jsem do ted citila, tak snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
12.11.13 13:45

@Schara ja jsem jednou po vysetreni taky zaspinila a docela dost, ale jen ten den, vecer uz nebylo po spineni ani pamatky, deloha je asi hodne citliva a prekrvena, tak staci trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.11.13 13:50

@Deeh no ja to budu pozorovat chvili, dr. rikal 2-3hodky a uvidime… ale docela me to mnozstvi vyhoukalo jako :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
12.11.13 14:02
@Schara píše:
Ahojda, tak u nas take uz hori svicka…jinak na kontrole zadny posun,, stale otevreno na prst a bylo mi receno, ze nebude prekvapeny, kdyz se za tyden uvidime znova :mrgreen: no jo muj pan doktor umi potesit ;) no v patek zas poficime na monitor.
Úplně stejné jako u nás včera… malinovník piji jak divá, asi se na to moc soustředíme… te´d jsem byla na procházce se psem a teď něco upéct, protože jsem si včera koupila nový pekáč tak ho musím testnout a potom mám naplánováno luxovat a vytírat… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
12.11.13 14:06
@Schara píše:
No tak jsem ted byla na zachode a zacala jsem spinit, dost na muj vkus. No volala jsem hned dr. tak pry to muze byt po vysetreni a mam to chvili pozorovat popr. jet do porodky :( tak uvidime… se uplne ted bojim, pohyby jsem do ted citila, tak snad to bude ok.

Taky jsem včera po vyšetření špini a dost, ale byla to taková jiná krev než při menstr… o dost tmavší… a ještě dneska ráno jsem trochu zašpinila… ale Dr. mě na to upozorňovat, že to po tomto vyšetření bude a že klidně mohu zašpinit i 3 a 4 den… když to nebude hodně, jako při menstruaci, tak se nic neděje… a nebo když nebudu cítít nějaké prudké tlaky v břiše tak taky v poho… Neboj to je dobrý… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
12.11.13 14:07

A nebo že by se začalo něco dít??? :mavam: :mavam: :mavam: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.11.13 14:09

@belhana jj byla takova tmavsi… taky me rikal, ze to nema byt jak pri ms, a to jsem dneska ani necitila, ze me vysetruje. jindy to obcas zabolelo… no chtela jsem jit na prochajdu, ale kaslu na to dneska. zitra je taky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
12.11.13 14:09

Jdu zapálit svíčky a myslíme na vás :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie