Poradna duly
Jana Čurdová
@Deeh no to znam, ja v patek mrnouse budila hodinu
ted si dam pred tim nejakou cokoladu a snad ho to malinko probere
no vidis, tak to se treba jeste rozjede a brzy budes rodit
a v patek uz treba zadna kontrola nebude ![]()
Ahoj holky.tak my to mame za sebou. jmenuje se petr, vazi 3,51kg a meri 50cm. porod byl strasne rychlej.za 1,5hodiny bylo po vsem. chtela jsem vam to sem napsat uz vcera, ale bylo mi to takove divne, kdyz jsem se dozvedela co se stalo.peta je hodnej, akorat jsme v noci spatne spali, protoze mel zacpany nos. fotecku dodam, az budu mit poradny internet.
Ahoj holky.tak my to mame za sebou. jmenuje se petr, vazi 3,51kg a meri 50cm. porod byl strasne rychlej.za 1,5hodiny bylo po vsem. chtela jsem vam to sem napsat uz vcera, ale bylo mi to takove divne, kdyz jsem se dozvedela co se stalo.peta je hodnej, akorat jsme v noci spatne spali, protoze mel zacpany nos. fotecku dodam, az budu mit poradny internet.
@misulka34 gratuluji a preju zdravicko a maly at dela jen samou radost ![]()
@misulka34 Gratuluji a přeji vám oběma pevné zdraví
Je skvělé, že porod byl tak rychlý ![]()
Kdo bude další na řadě? Podle termínů @Deeh a pak @Schara, nebo mi ještě někdo s termínem v těchto dnech unikl? Vlastně @Klairs by to do pátku mohla mít za sebou a @belhana byla ještě pohromadě. Každopádně už je určitě víc na listopad plánovaných miminek v náruči než v bříšku, co? ![]()
@Iškaa no sice mam pristi tyden TP, ale tak nejak spis tusim prenaseni…kdyz jsem videla, jak se to se mnou nehnulo vubec a to jsem se nesetrila, uklizela, prochazkovala a tak
takze ted hodne odpocivam, do zasoby ![]()
@Schara Asi to je lepší varianta počítat s přenášením, než doufat v dřívější termín a pak být z oddalování ještě víc unavená, než by člověk byl normálně. Snad to ale nebude trvat moc dlouho po termínu. ![]()
@Iškaa snazim se s tim pocitat, ale tajne doufam, ze to bude v terminu ![]()
Ještě já mám mimi v bříšku!!!
![]()
Gratuluji k chlapečkovi, Mišulko!!! ![]()
Holky, dnes jsem byla na kontrole u svého doktora a tak nějak se mi zdálo, že mě nutí do toho, abych si nechala porod vyvolat (mám ještě skoro 2 týdny do termínu). Prý má mimčo něco málo přes 3 kg a prý nejsem moc velká, tak aby se mi rodilo lépe.
Jenomže si myslím, že to chce kvůli penězům, protože si o nějakou částku řekl, když prý bych ho chtěla u porodu… Tak jsem mu řekla, že chci vše přirozeně a že žádné vyvolání nechci, že si mimčo řekne samo, když bude chtít jít ven. Mám z toho takové zvláštní pocity…
Včera jsem byla na kontrole v Podolí a tam mi řekli, že je vše ok a na kontrolu mě objednali na příští týden…Stalo se to některé z vás??? ![]()
@kamkakamka
to teda nevim, ja bych do toho 2 tydny pred terminem nesla asi… pokud by nebyl vazny duvod samozrejme.
Tak uz mam bricho jak balon!!! 102 cm, za mesic mi narostlo o 10 cm. Pridavam fotku. Uz to mam za par.
@Schara Děkuji, ale víš jak, fotka vždy zkresluje.
![]()
Holky, doufám, že někdy v budoucnu, až bude teplo, se všechny někde potkáme, třeba v parku apod. a ukážeme si mimča a poklábosíme!!! Takový srazík!!!
Já s tím počítám!!! ![]()
@Iškaa píše:
Kdo bude další na řadě? Podle termínů @Deeh a pak @Schara, nebo mi ještě někdo s termínem v těchto dnech unikl? Vlastně @Klairs by to do pátku mohla mít za sebou a @belhana byla ještě pohromadě. Každopádně už je určitě víc na listopad plánovaných miminek v náruči než v bříšku, co?
No já mám termín v pátek, ale nic se nechystá, že by to klaplo… ![]()