TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1537
19.11.13 09:49

@Lejla91 :hug: :hug: :hug: je dobře, že nemusíš řešit nástup do práce a hloupý otázky lidí kolem jsou tak snad aspoň trošku omezený. A samozřejmě držím pěsti, ať se brzy zadaří a všechno pak plyne bez komplikací! :kytka: Nezapomeň se třeba přes SZ zprávu (pokud bys to nechtěla psát sem) o radostnou novinu podělit, až budeš mít chuť a budeš se na to cítit, budeme mít radost s tebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.11.13 10:14

@Lejla91 budu držet pesti at se brzy zadari novy mrnousek a vse je ok :) :hug: treba vam Sarinka posle vanocni darecek ve forme dvou carek na testiku ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.11.13 12:23

Ahojda, tak ja byla na kontrole a zadna zmena :) tak nejak jsem s tim pocitala, dr. me tedy predal do pece porodnice a uz budu na kontroly jezdit jen tam. Prenaseni si pry hlidaji sami. No tak treba se nas to tykat nebude, preci jen ma mrnous jeste dva dny cas :mrgreen: :lol: jinak me podporila sestricka, ze jsem pry jedina, ktera mela TP v listopadu a jeste jsem neporodila :lol: srandistka co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
19.11.13 13:26

@Schara To by mě zajímalo, co sestřička čekala, že jí na to řekneš. Možná teda nečekala vůbec nic, možná to pronesla, protože ji to prostě napadlo a nedomyslela, jak to bude znít. Každopádně to do termínu ještě pořád můžete zvládnout :) V každým případě je dobře, že je vše v pořádku :hug: Jak moc se ti liší termíny podle MS a UZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.11.13 14:19

@Iškaa rikala to s usmevem, asi si myslela, ze me pobavi, a taky ze vlastne jo :lol: no mam jen jeden TP podle utz a ovulky… ms jsem mela rozhozenou a ovu posunout, az 28.dc :) no v patek teda na monitor do porodky domluvit se s nima na kontrolach, po terminu se pry chodi na monitor 2× tydne, rikal muj dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
19.11.13 15:22

Ahoj holky. u nás bylo včera vzrůšo… Celej den mě bolelo břicho a malou jsem vůbec necítila, ale uvědomila jsem si to až večer, že mě za celej den nekopla, protože jsem pořád něco dělala.. Hýbala jsem si s břichem, pak už o dost víc a malá pořád nic. Tak jsme nakonec po domluvě s porodnicí jeli na kontrolu. Malá spala, vůbec jí nemohly sestřičky vzbudi, aby se natočil monitor, pak měla špatný ozvy i na utz, tže mám zákaz si lehnout na záda, pak malý u mě neni dobře. A tak do týdne by prý mohla být venku… No hlavně, že je v pořádku.. Už jsem se docela vyděsila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
19.11.13 16:00

Tak u nas nakonec uplnek zabral :-) v pondeli v jednu v noci mi zacaly bolesti, od dvou byly uz pravidelne po 7min, tak cca ve ctyri jsme vyrazili do porodky s kontrakcemi po 4-5minutach. A ve 13:10 se maly Venousek narodil, je to teda kus chlapa 4230g a 53cm. Asi zabralo piti toho lneneho oleje, protoze jen 4 stehy a to jeste bych rekla, ze to je i hlavne mou vinou, protoze proste neumim tlacit. Jinak porod docela v pohode az tak na posledni 3 hodinky, ty byli chvilemi docela krusny. Nektere kontrakce byly fakt silny a hlavne kdyz to uplne nutilo tlacit a pritom se jeste nesmelo. Ale ta uleva a euforie, kdyz je najednou venku je uplne neco nepopsatelnyho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.11.13 16:01

@Deeh gratuluju k miminku, malej je krasnouckej a vlasatej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
19.11.13 16:15

@Deeh Gratuluju, je moooc hezkej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
19.11.13 16:22

Ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam: gratulace Sofince, Sárince a Venouškovi :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: a těhulkám ať mají miminka brzo v náručí :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:, my teď proděláváme obdobím růstového sourtu, chudinka pláče a kroutí se u kojení i ve spánku snad to brzo přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
19.11.13 17:00

@Deeh Jůůůůůů, další andílek je tady!!! MOOOOOC GRATULUJI!!! Teď už nás opravdu moc nezbývá!!! Užívej miminka a ať je všechno v pořádku!!! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
19.11.13 17:01

@Deeh juuuuuu, dalsi prekvapko! :lol: Moc gratuluji a opet preji mnoho zdravicka Venouskovi a vam co nejmin probdelych noci :srdce: A pridavam se k tomu, ze je opravdu vlasatouckej :palec:

@Schara koukam, ze se nic nedeje - treba ticho pred „bouri“ :palec: Naodpocivej se do zasoby teda jeste :) Jinak Lillinka je porad hodna, ale uz min spi, i kdyz dneska se nehodi to rikat, protoze mam svedky, kteri ji videli stale spici :lol: Meli jsme tu baaajecnou navstevu :srdce: @lilli.c :hug: :mrgreen: Emicka stale pomaha, ale uz je takova otrepana, takze taky Lilli budi, kdyz spi, skace kolem ni - se obcas bojim, ze ji zaslapne… Ale porad je takova jakoze - mamiii, Lillca breci, mamiiii kakaaa, mamiii prdiiii :lol: Rick je samosebou poserkanej az za usima - je silenej z toho, kdyz ji nekdo pochova jinak nez on je zvyklej - ja uz s ni „litam“ jako blazen, ze… „taham ji jako kote“ :lol: No, takze pokaknutej tatka. Pomaha mi strasne moc - kojim uz jen vecer a obcas rano, nejak mam to mliko na prd a jeste ho mam malo, takze kdyz je cas na flasu a je doma, tak ji i nakrmi - ovsem prebalovani se jeste nezucastnil - to utika :lol:

@magda82 chudinka mala - my jsme tohle mely cca pred 2 tydny… :roll: Tak at brzo povyroste a ma zase klidne dny :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
19.11.13 17:04

Holky, tak dnes jsem byla na monitoru a na KO. Bolesti už mám druhý den, ale od minulého týdne se prý nic nezměnilo. Monitor jsme museli dělat 2×, protože malá spala, potvůrka. :lol: Já snad neporodím nebo co!!! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.11.13 17:08

@kamkakamka porodis, neboj, vsechny porodime :mrgreen: jednou :lol:

@Barčí1411 koukam, ze se teda mate dobre, to je fajn. to ja odpocivam aji, ale uz je to tehotentsvi zmahave a desne chci mit prdolku u sebe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
19.11.13 18:21

@Schara Snad těch kontrol po termínu nebude moc potřeba ;)

@Michellie Včera byl nějakej nedobrej den, když kromě tebe i belhana měla nedobrý zážitek z kontroly :? Ať vše dotáhnete úspěsněšně do konce :kytka:

@Deeh Tak se nakonec mrňousek přihlásil sám bez vnějšího popostrčení :srdce: Přeji vám oběma hodně zdraví :hug: Je rozkošnej :kytka:

@kamkakamka Však máš ještě týden do termínu ;) A kdybys to měla jako Deeh, tak ještě/už jen dva týdny a kousíček ;)

@Barčí1411 Jé, to jste měli tuze milou návštěvu! Zdravím @lilli.c a posíláme úsměv pro veselejší večer / zítřek, cokoli :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí