Poradna duly
Jana Čurdová
@Lejla91
je dobře, že nemusíš řešit nástup do práce a hloupý otázky lidí kolem jsou tak snad aspoň trošku omezený. A samozřejmě držím pěsti, ať se brzy zadaří a všechno pak plyne bez komplikací!
Nezapomeň se třeba přes SZ zprávu (pokud bys to nechtěla psát sem) o radostnou novinu podělit, až budeš mít chuť a budeš se na to cítit, budeme mít radost s tebou ![]()
@Lejla91 budu držet pesti at se brzy zadari novy mrnousek a vse je ok
treba vam Sarinka posle vanocni darecek ve forme dvou carek na testiku
![]()
Ahojda, tak ja byla na kontrole a zadna zmena
tak nejak jsem s tim pocitala, dr. me tedy predal do pece porodnice a uz budu na kontroly jezdit jen tam. Prenaseni si pry hlidaji sami. No tak treba se nas to tykat nebude, preci jen ma mrnous jeste dva dny cas
jinak me podporila sestricka, ze jsem pry jedina, ktera mela TP v listopadu a jeste jsem neporodila
srandistka co?
@Schara To by mě zajímalo, co sestřička čekala, že jí na to řekneš. Možná teda nečekala vůbec nic, možná to pronesla, protože ji to prostě napadlo a nedomyslela, jak to bude znít. Každopádně to do termínu ještě pořád můžete zvládnout
V každým případě je dobře, že je vše v pořádku
Jak moc se ti liší termíny podle MS a UZ?
@Iškaa rikala to s usmevem, asi si myslela, ze me pobavi, a taky ze vlastne jo
no mam jen jeden TP podle utz a ovulky… ms jsem mela rozhozenou a ovu posunout, az 28.dc
no v patek teda na monitor do porodky domluvit se s nima na kontrolach, po terminu se pry chodi na monitor 2× tydne, rikal muj dr.
Ahoj holky. u nás bylo včera vzrůšo… Celej den mě bolelo břicho a malou jsem vůbec necítila, ale uvědomila jsem si to až večer, že mě za celej den nekopla, protože jsem pořád něco dělala.. Hýbala jsem si s břichem, pak už o dost víc a malá pořád nic. Tak jsme nakonec po domluvě s porodnicí jeli na kontrolu. Malá spala, vůbec jí nemohly sestřičky vzbudi, aby se natočil monitor, pak měla špatný ozvy i na utz, tže mám zákaz si lehnout na záda, pak malý u mě neni dobře. A tak do týdne by prý mohla být venku… No hlavně, že je v pořádku.. Už jsem se docela vyděsila.
Tak u nas nakonec uplnek zabral
v pondeli v jednu v noci mi zacaly bolesti, od dvou byly uz pravidelne po 7min, tak cca ve ctyri jsme vyrazili do porodky s kontrakcemi po 4-5minutach. A ve 13:10 se maly Venousek narodil, je to teda kus chlapa 4230g a 53cm. Asi zabralo piti toho lneneho oleje, protoze jen 4 stehy a to jeste bych rekla, ze to je i hlavne mou vinou, protoze proste neumim tlacit. Jinak porod docela v pohode az tak na posledni 3 hodinky, ty byli chvilemi docela krusny. Nektere kontrakce byly fakt silny a hlavne kdyz to uplne nutilo tlacit a pritom se jeste nesmelo. Ale ta uleva a euforie, kdyz je najednou venku je uplne neco nepopsatelnyho ![]()
Ahoj holky
gratulace Sofince, Sárince a Venouškovi
a těhulkám ať mají miminka brzo v náručí
, my teď proděláváme obdobím růstového sourtu, chudinka pláče a kroutí se u kojení i ve spánku snad to brzo přejde
@Deeh Jůůůůůů, další andílek je tady!!! MOOOOOC GRATULUJI!!! Teď už nás opravdu moc nezbývá!!! Užívej miminka a ať je všechno v pořádku!!!
![]()
@Deeh juuuuuu, dalsi prekvapko!
Moc gratuluji a opet preji mnoho zdravicka Venouskovi a vam co nejmin probdelych noci
A pridavam se k tomu, ze je opravdu vlasatouckej ![]()
@Schara koukam, ze se nic nedeje - treba ticho pred „bouri“
Naodpocivej se do zasoby teda jeste
Jinak Lillinka je porad hodna, ale uz min spi, i kdyz dneska se nehodi to rikat, protoze mam svedky, kteri ji videli stale spici
Meli jsme tu baaajecnou navstevu
@lilli.c
Emicka stale pomaha, ale uz je takova otrepana, takze taky Lilli budi, kdyz spi, skace kolem ni - se obcas bojim, ze ji zaslapne… Ale porad je takova jakoze - mamiii, Lillca breci, mamiiii kakaaa, mamiii prdiiii
Rick je samosebou poserkanej az za usima - je silenej z toho, kdyz ji nekdo pochova jinak nez on je zvyklej - ja uz s ni „litam“ jako blazen, ze… „taham ji jako kote“
No, takze pokaknutej tatka. Pomaha mi strasne moc - kojim uz jen vecer a obcas rano, nejak mam to mliko na prd a jeste ho mam malo, takze kdyz je cas na flasu a je doma, tak ji i nakrmi - ovsem prebalovani se jeste nezucastnil - to utika ![]()
@magda82 chudinka mala - my jsme tohle mely cca pred 2 tydny…
Tak at brzo povyroste a ma zase klidne dny ![]()
Holky, tak dnes jsem byla na monitoru a na KO. Bolesti už mám druhý den, ale od minulého týdne se prý nic nezměnilo. Monitor jsme museli dělat 2×, protože malá spala, potvůrka.
Já snad neporodím nebo co!!!
![]()
@kamkakamka porodis, neboj, vsechny porodime
jednou ![]()
@Barčí1411 koukam, ze se teda mate dobre, to je fajn. to ja odpocivam aji, ale uz je to tehotentsvi zmahave a desne chci mit prdolku u sebe. ![]()
@Schara Snad těch kontrol po termínu nebude moc potřeba ![]()
@Michellie Včera byl nějakej nedobrej den, když kromě tebe i belhana měla nedobrý zážitek z kontroly
Ať vše dotáhnete úspěsněšně do konce ![]()
@Deeh Tak se nakonec mrňousek přihlásil sám bez vnějšího popostrčení
Přeji vám oběma hodně zdraví
Je rozkošnej ![]()
@kamkakamka Však máš ještě týden do termínu
A kdybys to měla jako Deeh, tak ještě/už jen dva týdny a kousíček ![]()
@Barčí1411 Jé, to jste měli tuze milou návštěvu! Zdravím @lilli.c a posíláme úsměv pro veselejší večer / zítřek, cokoli ![]()