Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@wewa no on se po chodove byl kouknout pritel a ten nic nenasel. Bydli na hajich, tak je chodov nejbliz, akorat jak ted nejezdi metro, tak je ta cesta nejhorsi
V pondeli jedem do jihlavy kde takovy obchod je a kdyz nevyberu tam, tak se zkusim v nejakem tom kadernictvi zeptat. Svatba je za 3 tydny, tak uz me trosku tlaci cas, ale dekuju ![]()
@Nikki5 jestli i tip co potřebuješ tak co objednat z netu? Sem pomohla co ![]()
@wewa to jsem puvodne zamyslela, ale nejak sem nemohla nic vybrat a mam radsi, kdyz to muzu videt osobne a krom toho neplatim postovny
zase kdyz nevyberu korunku, tak se kouknu na kyticky…
@Nikki5 tak tohle by měli mít i třeba bižuterie ne? Segra si kupovala krásnou perlovou čelenku i náušnicema a super ![]()
@Nikki5 zadej do map a třeba zrovna v tom centru bižu je a z Hájí jezdí 197 až k centru…
Ahoj holky, snad nebudu s tímhle dotazem úplně mimo, nebo tady nikoho nepohorším
ale objevilo se mi něco, co mě dost překvapilo a třeba tu s něčím takovým budete mít některá zkušenost
ráno mě přítel upozornil, že mám na zadku jakousi podlitinu, ale vůbec netuším, z čeho by to mohlo být.. Takový divný tvar to má, je to úplně jasně červené a nebolestivé. Přítel přísahal, že to není cucflek, co by mi v noci tajně udělal
takže fakt netuším, nikdy jsem nic takovýho neměla, tak že by to mělo nějakou souvislost s těhotenstvím?
nikde jsemse ani nebouchla, nebo neotlačila. Díky za reakce ![]()
@MichaelaLiliana to je jak když si na něčem seděla
jinak já mám netušíc kde udělanou modřinu na koleni a teď 4 den je skoro stejná jako tvoje ![]()
@wewa když já si ale fakt nejsem vědomá toho, že bych se v poslední době byť jenom někde opřela.. Akorát včera jsme byly s kámoškou v kině, a tam jsem si pěkně oseděla zadek, ale z té polstrované sedačky se mi to snad neudělalo
asi se budu muset smířit s tím, že je to záhada - misto kruhuv obilí mám kolečko ba zadku ![]()
@MichaelaLiliana já o tom koleni taky netuším
,já mám staršího kluka,,nemanželského" tak se budem brát až příští léto, ať jsou,,nemanželský " oba dva ![]()
Ahoj holky, hrozně dlouho jsem tu nebyla. Měla jsem toho moc, cesta do česka, zpět. Zařizování bytu pro mimi, nakupování atd. Ale mám vás tak nějak dočtené
Takže jsem v obraze.. Jak zvládáte ty vedra? Je to šílený, nedá se v tom nic dělat
Ale pomalu vše připravuji pro tu naší princeznu. Po chvilkách
Už mám vyprané a vyžehlené všechny plíny a oblečení. Ale ještě musím dokoupit nějaké oblečení a nějaké drobnosti.. Malé se taky nelíbí ty vedra, včera byla nějaká líná, půl dne nekopala a když už tak jen jemně. Byla jsem z toho vyplašená, protože zatím každý den bušila, převalovala se hodně a pořád až jsem si říkala jestli vůbec někdy spinká
Dnes je taky línější, ale už je to lepší. Asi má odpočinkový dny.. Tak vám všem přeji ať máte krásné těhotenství a užívejte si ho ![]()
@MichaelaLiliana nahodou jo, chteli jsme hezke datum
v ten den se bere hrozne moc lidi, takze nam cas vysel az ve 3 odpoledne, ale snad to nicemu vadit nebude ![]()
@wewa my se berem asi jen pro zabavu, puvodne jsme nechteli, protoze mame stejna prijmeni (hledali jsme se az jsme se nasli
), ale nakonec jsme si rekli, ze bysme se stejne jednou vzali tak proc ne ted
je to docela ironie, cely zivot jsem si predstavovala jak budu mit jiny prijmeni a jak to bude znit a nakonec to dopadne takhle…i kdyz me to trosku stve, tak zas to bude lepsi z hlediska toho, ze nemusim menit jmeno na kartickach a tak ![]()
@Nikki5 já se právě v ten den vdávám taky
akorát už v poledne ![]()