TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
953
18.7.15 11:30

@wewa no on se po chodove byl kouknout pritel a ten nic nenasel. Bydli na hajich, tak je chodov nejbliz, akorat jak ted nejezdi metro, tak je ta cesta nejhorsi :D V pondeli jedem do jihlavy kde takovy obchod je a kdyz nevyberu tam, tak se zkusim v nejakem tom kadernictvi zeptat. Svatba je za 3 tydny, tak uz me trosku tlaci cas, ale dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
18.7.15 14:00

@Nikki5 jestli i tip co potřebuješ tak co objednat z netu? Sem pomohla co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
18.7.15 14:09

@wewa to jsem puvodne zamyslela, ale nejak sem nemohla nic vybrat a mam radsi, kdyz to muzu videt osobne a krom toho neplatim postovny :D zase kdyz nevyberu korunku, tak se kouknu na kyticky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
18.7.15 17:05

@Nikki5 tak tohle by měli mít i třeba bižuterie ne? Segra si kupovala krásnou perlovou čelenku i náušnicema a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
18.7.15 17:17

@wewa no meli by mit, ale kde ju najdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
18.7.15 17:27

@Nikki5 zadej do map a třeba zrovna v tom centru bižu je a z Hájí jezdí 197 až k centru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.15 08:34

Modřina?

Ahoj holky, snad nebudu s tímhle dotazem úplně mimo, nebo tady nikoho nepohorším :lol: ale objevilo se mi něco, co mě dost překvapilo a třeba tu s něčím takovým budete mít některá zkušenost :oops: ráno mě přítel upozornil, že mám na zadku jakousi podlitinu, ale vůbec netuším, z čeho by to mohlo být.. Takový divný tvar to má, je to úplně jasně červené a nebolestivé. Přítel přísahal, že to není cucflek, co by mi v noci tajně udělal :lol: takže fakt netuším, nikdy jsem nic takovýho neměla, tak že by to mělo nějakou souvislost s těhotenstvím? :think: nikde jsemse ani nebouchla, nebo neotlačila. Díky za reakce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
19.7.15 09:08

@MichaelaLiliana to je jak když si na něčem seděla :? jinak já mám netušíc kde udělanou modřinu na koleni a teď 4 den je skoro stejná jako tvoje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.15 09:17

@wewa když já si ale fakt nejsem vědomá toho, že bych se v poslední době byť jenom někde opřela.. Akorát včera jsme byly s kámoškou v kině, a tam jsem si pěkně oseděla zadek, ale z té polstrované sedačky se mi to snad neudělalo :D asi se budu muset smířit s tím, že je to záhada - misto kruhuv obilí mám kolečko ba zadku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.15 09:24

@Nikki5 Ty se vdáváš za tři týdny? Ne náhodou 8.8.? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
19.7.15 09:39

@MichaelaLiliana já o tom koleni taky netuším :mrgreen:,já mám staršího kluka,,nemanželského" tak se budem brát až příští léto, ať jsou,,nemanželský " oba dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
19.7.15 10:45

Ahoj holky, hrozně dlouho jsem tu nebyla. Měla jsem toho moc, cesta do česka, zpět. Zařizování bytu pro mimi, nakupování atd. Ale mám vás tak nějak dočtené :) Takže jsem v obraze.. Jak zvládáte ty vedra? Je to šílený, nedá se v tom nic dělat :( Ale pomalu vše připravuji pro tu naší princeznu. Po chvilkách :) Už mám vyprané a vyžehlené všechny plíny a oblečení. Ale ještě musím dokoupit nějaké oblečení a nějaké drobnosti.. Malé se taky nelíbí ty vedra, včera byla nějaká líná, půl dne nekopala a když už tak jen jemně. Byla jsem z toho vyplašená, protože zatím každý den bušila, převalovala se hodně a pořád až jsem si říkala jestli vůbec někdy spinká :D Dnes je taky línější, ale už je to lepší. Asi má odpočinkový dny.. Tak vám všem přeji ať máte krásné těhotenství a užívejte si ho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
19.7.15 10:59

@MichaelaLiliana nahodou jo, chteli jsme hezke datum :) v ten den se bere hrozne moc lidi, takze nam cas vysel az ve 3 odpoledne, ale snad to nicemu vadit nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
19.7.15 11:08

@wewa my se berem asi jen pro zabavu, puvodne jsme nechteli, protoze mame stejna prijmeni (hledali jsme se az jsme se nasli :mrgreen: ), ale nakonec jsme si rekli, ze bysme se stejne jednou vzali tak proc ne ted :D je to docela ironie, cely zivot jsem si predstavovala jak budu mit jiny prijmeni a jak to bude znit a nakonec to dopadne takhle…i kdyz me to trosku stve, tak zas to bude lepsi z hlediska toho, ze nemusim menit jmeno na kartickach a tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.15 11:38

@Nikki5 já se právě v ten den vdávám taky :lol: akorát už v poledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí