Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MichaelaLiliana tyjo, tak to je dobra nahoda
snad nam vyjde pocasi..
@Nikki5 tou doufám! Má se teď ochladit, tak snad to vydrží a nebude pršet ani pařit slunko ![]()
@Nikki5
tak to máte krásný
my jsme chtěli žít na hromádce ale teď tu na mě budou tři chlapi se stejným jménem tak sme řílali že do až půjde Vojtí do školky, budu se jmenovat jako oni. Jinak to neberu jako žádnou změnu ![]()
@MichaelaLiliana prave, my budemmi hostinu na zahrade u tchyne, takze to vyjit musi ![]()
@wewa Prave, taky ve snatku nevidim zmenu krom prijmeni, akorat si musim zmenit pul roku starou obcanku jen kvuli rodinemu stavu, coz se mi moc nechce…pokazdy si vystat tu frontu ![]()
Holky já byla včera na svatbě a teda v tom pařáku to byla hrůza. Už vím, že budu mít svatbu určitě na jaře
tak držím palce ať vám vyjde pěkné počasí ani moc teplo, ani déšt. My jsme svatbu nestihli, tak snad za rok a půl to vyjde i s prckem.
@Bokotka ségra se vdávala v září a luxus, teplo bylo ale horka už těžko takže super
My jsme o svatbě za těch 11 let, co jsme spolu, ani moc neuvažovali… do doby, než jsem otěhotněla, ale nijak na to nepospícháme. Taky jsme si říkali, že bychom se mohli vzít, než by šla malá do školy, ale uvidíme
Ségra se vdávala na konci srpna a taky to bylo v pohodě ![]()
Ahoj holky, tak zítra nás čeká poradna i s tim testem na cukrovku.Jede se mnou mamka, protože se bojím aby se mi v kombinaci hlad, moc cukru a vedro neudělalo zle. Vůbec se netěším, ale co bych pro tu naši princeznu nevydržela ![]()
Jinak to vedro je fakt hnus, vždycky jsem léto a vedra milovala, ale teď už se těším až se ochladí.
@Martina 8 já jdu ve středu i poradna i cukr a nejhorší je že musím sama
přítel v práci, mamka hlídá prcka a navíc jedu busem 2 hodiny zpět, mám neschopenku jinde než doktora (stěhovali jsme se, mimo Prahu) tak se netěším ![]()
@wewa jj září je také fajn
u nás to bude duben nebo květen.
Holky všechny tady chodíte na testy na cukrovku a já zas o ničem nevím. To se chodí v jakém týdnu a normálně u své doktorky?
@Bokotka 24-28tt žádanku vystavuje gyndař a chodí se tam kde odebíraj krev…já to mám v jedné budově tak nevím jak to chodí jinde ![]()
@wewa aha tak to mám ještě čas, nejspíš mi o tom moje doktorka řekne na další poradně, to budu 23tt. Říkala i něco, že musím dostat injekci ve 28tt skrz krevní skupinu, tak to třeba spojí.
@Bokotka Jj to asi jo
.Já zítra začínám 26.tt
hrozně rychle to letí
až je mi to skoro líto.
@wewa já zítra začínám 22. týden, jseš měsíc napřed
přesně, strašně rychle to letí!
Čauky holky tak se hlásím po vikendu stráveném v Praze! Uz jen drbky a pro malého jsme nachystani ![]()
@Bokotka Ahoj Mili, tak jak jste pokoupili? My aji jo covece