TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2350
28.7.15 08:04

@wewa.. my se chystame delat maly pokojik uz jak dlouho. Pritel ma obchod s vestavenym nabytkem a svou truhl. dilnu. Nema ale stesti na zamestnance, takze je porat tak vytizenej, ze se snad nedockame :cert:. Naplanovanej ho mam uz snad rok. Ja puncosky potrebuju urcite, ale zatim jsem zadne nenasla, jen ty hmkove.

Jinak ted sedim na cukru, roztok vypit (byl pomerancovy a usel. Tenkrat to byl vetsi humac), malej se mele jak v pracce. Za pul hodiny odber a za dalsi hodinu zas 8o. Nejaka novinka, pred 4 lety byl odber jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
28.7.15 09:00

Držím pěsti, ať už je to za tebou a hlavně úspěšně!

Včera jsem na tebe myslela v Lindexu, mají úplně pidi punčosky, koukni na net a vyzvedni na prodejně, pokud máš někde kolem. @kichi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
28.7.15 09:05

@Kviiitko .. ted jsem tam byla pro balik, jsem objednavala a nevidela. Na prodejne pri vyzvednuti taky nic nemeli. Cihnu tedy znova, diky
Jinak holky.. me pupendo 26tt, jen mi zas nejde otocit foto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
28.7.15 09:33

@kichi to je právě to že dřív si to laboratoře dělali jak chtěli :mrgreen: já už s Vojtou měla 3 odběry a 0,3ml roztoku…tak ať ti to dobře dopadne, dělali ti před tím i vpich do prstu na glykémii? Já ten pokoj plánuju tajy už dlouho a drahý vždy řekne ok jdem na to a něco nám do toho vlítne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
28.7.15 09:34

@kichi pěkné pupendo :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
28.7.15 09:45

Holky, tak já mám takovej pupek, že se nevejdu do svatebních šatů :mrgreen: naštěstí jsem našla švadlenu, která mi je stihne upravit, takže si nebudu muset obléct stan :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
28.7.15 10:18

@Nikki5 no pořádnej pupík už teda! :lol: kolikátej tt? Mám v tom maglajz jak nemáte ty metříky :mrgreen:

Jinak děvčata, já hzejtra OGTT, prej ať to mám rychle za sebou, tak se mám zítra dostavit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
28.7.15 10:22

Pupišta alá Lumír Nikl…dnes 26+2 tohle jsem s prvním měla před porodem (je vidět že mám v poho plodovku ) :mrgreen: malej mamutek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
28.7.15 10:23

@andilek2766 dnes začínám 27. tt, na konci se budu už jen valit :mrgreen: a to jsem si pořád stěžovala, že neroste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
28.7.15 10:27

@wewa krááásné bříško :palec: :)

@Nikki5 jj vzpomínám si :mrgreen: já jen nevěděla jakej týden jsi. No já ve čtvrtek začínám 26tt

Holky i já teda přiložím foto z minulého týdne (24tt)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
28.7.15 10:33

@andilek2766 krásné :kytka: počkejte ty fotky ve 38tt :mrgreen: to bude prča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
28.7.15 10:52

@andilek2766 taky krásné bříško :palec:

@wewa ve 38. tt se už nejspíš fotit nebudu, protože budu počítat kolik kroků je to k ledničce a jestli mám fakt takový hlad, aby ta námaha stála za to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
28.7.15 10:52

Ahojky, krásné pupíky máte :) Já teď přišla z těhu poradny, mimču doktorka jen poslouchala srdce a v pořádku, já mám zase o něco nižší tlak, takže mi doporučila pít kafe a colu - no ani jedno teď nemusím:( a vypsala žádanku na test na cukr. A ještě jsem vyfasovala Detralex na žíly, hrozně se mi na jedné noze rozjely, mám to kolem kotníku celý fialový a na lýtku trochu taky - jsou to ty metličky, ale radši aby se mi to nerozjelo na pořádný křečáky, tak budu zobat tablety. Zase mi nabízela neschopenku, tak jsem samozřejmě s díky odmítla :lol:, ještě není čas odejít, teprve začalo běžet výběrové řízení na zástup na mojí pozici, tak doufám, že to do toho října nějak doklepu… :roll: Zítra odjíždíme na 4 dni do špindlu, do krásného hotýlku, tak se tam moc těším, dáme nějaké tůry, malou rošťandu pak vypustíme na dětské hřiště přímo u hotelu a budeme relaxovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
28.7.15 13:28

Mně třeba u té cukrovky do prstu vůbec nepíchali…brali mi krev normálně ze žíly, pak jsem vypila tu dobrotku a pak mi brali krev ještě dvakrát. Takhle je to nejpřesnější, z toho prstu je to jen orientační. Ale to je fuk, asi to stačí taky :) Hlavně že tam po tom vypití nenaskáčou nějaký hrozný hodnoty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
28.7.15 13:38

@Janousova taky bych raději chodila do práce. Doma se akorát nudím jak jsou prázdniny a na brigádu mě nikam nechtějí vzít, protože se všude tahají těžký věci. Za chvíli se tady asi unudím :D My jsme byli na dovolené v Hatvíkovicích - kemp s písečnou pláží u přehrady. Až na ty teplé noci to bylo fajn. V sobotu vyhlašovali miss pláž, ale přišlo mi, že minulý rok byly hezčí holky :) Tak ať se vám tam všem líbí ;)

@Niki.M mě taky nebrali z prstu. Musela jsem akorát při každém odběru dávat i moč. Ptala jsem se proč mi rovnou nedají kanilu kvůli špatným žilám, tak mi řekli, že ji nemají k dispozici, a že ji můžou dávat jen v nemocnici, ale říkala, že by časem měli změnit jen na dva odběry (na lačno a po 2 hodinách), protože to bude jednodušší a cukrovka se zjistí i ze dvou odběrů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí