TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
528
28.7.15 15:43

Ahoj holky, máte krásná bříška! :kytka: Jinak jsem byla taky včera na tom testu na cukrovku a dalo se to… ta tekutina nebyla dobrá, cítila jsem jakoby jar, tak nevím 8o :mrgreen: ale dalo se to zvládnout. Horší pro mě bylo, jak jsem tam seděla v čekárně a čekala na ty odběry, tak jim tam v televizi běžely pořady o vaření a jídle..no a jak jsem byla hladová, tak to bylo jak rudej hadr na mě :zed: :zed: :lol: Ve čtvrtek jdeme do poradny na kontrolu, tak se těším na princeznu :srdce:
Jo a dneska jsem měla první a podle pána asi i poslední kontrolu ze sociálky, ale pán byl moc fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
28.7.15 16:12

@VickyV ty jo tys mela kontrolu jo?! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
28.7.15 16:20

@Niki.M ano ale oni s glykémií přez 5,1 nemají pokrčovat ale máš přijít jindy a nebo ti daj žádanku rovnou na diabetologii prej, já měla 5,2 a musela jsem pro potvrzení k doktorce že můžeme pokračovat v testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
28.7.15 20:30

@andilek2766 Jj, vycházky mám od 13 do 19 hod a asi v 12:15 na mě pán zvonil. Ale byl fajn, že kdyby nemuseli, tak k těhotným ani nechodí a když mě zastihl doma, tak říkal, že už asi ani nepřijde, ale že to nemůže zaručit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
28.7.15 20:36

@VickyV to je masakr a jak dlouho jsi na pn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
28.7.15 20:40

@andilek2766 Mám ji od 4.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
28.7.15 20:50

@VickyV týýý jo tak to ti došli teda hodně brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
28.7.15 21:01

@andilek2766 Ani moc nevím, jak to chodí.. tohle je moje první pn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.15 07:50

Dobré ráno holky :) no bříška máte krásná! Taky bych takové brala, ale mně se bohužel vyklenuje celé už od žeber, prostě ho nemám tak pěkně zakulacené, ale třeba to ještě přijde :)
já jsem na tom cukrovkovém testu byla včera, ale výsledky budu mít až zítra na kontrole, tak snad to bude v pořádku. U nás jsem si teda měla donést hořký čaj a do toho nám zamíchali glukózu.. Byl to hnus sladký, ale dalo se to. To čekání pak bylo horší :lol:

No a už mám snad taky vybraný kočárek, strašně se mi zalíbil Roan Marita Elegance, přesně vyhovuje našim požadavkům :) přítel ho zatím viděl jenom na obrázku, ale to se mu taky líbil, tak snad to klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
29.7.15 07:54

Ahoj holky vypiti te srajdy mam za sebou, dala jsem to za 4min a dalo se to přežít. Jen mam problem ted v cekarne vrací se mi to a tlačí v krku :P :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
29.7.15 10:29

@andilek2766 at test dobre dopadne ;) :palec:!
Ahoj kocky, docitam vse, ale ted moc nepisu, mam toho hooodne v praci a pak jeste doma a vecer padam na cumak…ale chystam se uz praci zacit pomalu predavat, tak bude vetsi pohoda :dance:.fotky brisek kraaaasnyyyy, slusi vam to :hug: :srdce:.teda, koukam, co uz vsechno mate, ja teda zatim obleceni, par dek a tak, na vetsi veci se mi porad zda hodne casu…ale asi uz bych mela taky zacit :think: :mrgreen:.taky premyslim o fusaku Elodie Details, jen nevim ktery, maji naaaadherne pro holcicky, pro malyho mozna ten bily-kocar bude tmave hnedy asi…no uvidim, juknu na ne v obchode. zimni cepicku jsem koupila nadhernou oboustrannou Lodger v Ondalkovi, maji je zlevnene na 190,–(puvodne asi 400,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
29.7.15 10:54

Jste dobré, opravu to není taková hrůza ten cukr, spíš ta hladovka a čekání…tak hlavně dobré výsledky všem!

A bříška jsou krásná!!! Neskutečný jak rychle kráčíme k cíli…

@Teladradora Já jsem fusak objednala, je nádherný, ale je pravda, že Emitex je víc promakaný, že má to upevnění a neklouže, kapsičku na drobnosti. Jsou ještě promakanější než byl za syna. Uvažuju, že ho pořídím do autosadačky. Uvidíme… Elodie má všchny krásné a ty čepice k tomu…nevím jak sedí, ale podle obrázku je taky super. A rukavice pro maminy, no moc pěkné to mají;-)

A Zapp je doma! Hurá, aspoň nějaké vozítko pro mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
29.7.15 11:48

Ahoj holky, jsem doma z kontroly u doktora a všechno v pořádku. Dostala jsem taky žádanku na cukrovku. Příští týden jedeme na dovču, tak pak tam mám kdykoliv zajít. Prý se ani objednávat nemusím. A sestřička mi říkala, že se toho nemám bát. Že si prý můžu vybrat ze tří příchutí te sladke šťávičky a že teď už se toho pije jen 0,3l a dřív se prý pil půllitr :-) Nejhorší je prý to čekání, kdy se nesmí nic jíst ani pít a jsou celkem 3 odběry krve. Tak snad to přežiju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
29.7.15 12:54

Ten test jsem tentokrat nesla hur ale jen kvuli nelidskemu horku :mrgreen: ale jinak mi to hrozne utekloa zbytek dne jsem pila jak duha.Tak at vam to holky vsem dobre dopadne. A ty kdo jede uzijte si dovcu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
29.7.15 16:54

@Teladradora .. jdu kouknou ta ty zimni cepicky do Ondalka (tedy na jejich stranky, snad tam budou) a na ten elodie fusacek, mam taky tmave hnedy kocar, jen jeste s oranzovou
@Ivca99 .. presne takhle ta cukrovka probyhala, jen ja nemela na vyber chuti, meli jen pomeranc, byl ale v pohode. Cekani mi uteklo, maly se tam mlel jak v pracce, ale pak me palila celej den zaha i s zaludkem a docela krecovalo bricho (asi z toho, tak se tam celej den malej mlel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí