Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, máte krásná bříška!
Jinak jsem byla taky včera na tom testu na cukrovku a dalo se to… ta tekutina nebyla dobrá, cítila jsem jakoby jar, tak nevím
ale dalo se to zvládnout. Horší pro mě bylo, jak jsem tam seděla v čekárně a čekala na ty odběry, tak jim tam v televizi běžely pořady o vaření a jídle..no a jak jsem byla hladová, tak to bylo jak rudej hadr na mě
Ve čtvrtek jdeme do poradny na kontrolu, tak se těším na princeznu ![]()
Jo a dneska jsem měla první a podle pána asi i poslední kontrolu ze sociálky, ale pán byl moc fajn ![]()
@Niki.M ano ale oni s glykémií přez 5,1 nemají pokrčovat ale máš přijít jindy a nebo ti daj žádanku rovnou na diabetologii prej, já měla 5,2 a musela jsem pro potvrzení k doktorce že můžeme pokračovat v testu.
@andilek2766 Jj, vycházky mám od 13 do 19 hod a asi v 12:15 na mě pán zvonil. Ale byl fajn, že kdyby nemuseli, tak k těhotným ani nechodí a když mě zastihl doma, tak říkal, že už asi ani nepřijde, ale že to nemůže zaručit. ![]()
@andilek2766 Ani moc nevím, jak to chodí.. tohle je moje první pn..
Dobré ráno holky
no bříška máte krásná! Taky bych takové brala, ale mně se bohužel vyklenuje celé už od žeber, prostě ho nemám tak pěkně zakulacené, ale třeba to ještě přijde ![]()
já jsem na tom cukrovkovém testu byla včera, ale výsledky budu mít až zítra na kontrole, tak snad to bude v pořádku. U nás jsem si teda měla donést hořký čaj a do toho nám zamíchali glukózu.. Byl to hnus sladký, ale dalo se to. To čekání pak bylo horší ![]()
No a už mám snad taky vybraný kočárek, strašně se mi zalíbil Roan Marita Elegance, přesně vyhovuje našim požadavkům
přítel ho zatím viděl jenom na obrázku, ale to se mu taky líbil, tak snad to klapne ![]()
Ahoj holky vypiti te srajdy mam za sebou, dala jsem to za 4min a dalo se to přežít. Jen mam problem ted v cekarne vrací se mi to a tlačí v krku
![]()
@andilek2766 at test dobre dopadne
!
Ahoj kocky, docitam vse, ale ted moc nepisu, mam toho hooodne v praci a pak jeste doma a vecer padam na cumak…ale chystam se uz praci zacit pomalu predavat, tak bude vetsi pohoda
.fotky brisek kraaaasnyyyy, slusi vam to
.teda, koukam, co uz vsechno mate, ja teda zatim obleceni, par dek a tak, na vetsi veci se mi porad zda hodne casu…ale asi uz bych mela taky zacit
.taky premyslim o fusaku Elodie Details, jen nevim ktery, maji naaaadherne pro holcicky, pro malyho mozna ten bily-kocar bude tmave hnedy asi…no uvidim, juknu na ne v obchode. zimni cepicku jsem koupila nadhernou oboustrannou Lodger v Ondalkovi, maji je zlevnene na 190,–(puvodne asi 400,–)
Jste dobré, opravu to není taková hrůza ten cukr, spíš ta hladovka a čekání…tak hlavně dobré výsledky všem!
A bříška jsou krásná!!! Neskutečný jak rychle kráčíme k cíli…
@Teladradora Já jsem fusak objednala, je nádherný, ale je pravda, že Emitex je víc promakaný, že má to upevnění a neklouže, kapsičku na drobnosti. Jsou ještě promakanější než byl za syna. Uvažuju, že ho pořídím do autosadačky. Uvidíme… Elodie má všchny krásné a ty čepice k tomu…nevím jak sedí, ale podle obrázku je taky super. A rukavice pro maminy, no moc pěkné to mají;-)
A Zapp je doma! Hurá, aspoň nějaké vozítko pro mimi.
Ahoj holky, jsem doma z kontroly u doktora a všechno v pořádku. Dostala jsem taky žádanku na cukrovku. Příští týden jedeme na dovču, tak pak tam mám kdykoliv zajít. Prý se ani objednávat nemusím. A sestřička mi říkala, že se toho nemám bát. Že si prý můžu vybrat ze tří příchutí te sladke šťávičky a že teď už se toho pije jen 0,3l a dřív se prý pil půllitr
Nejhorší je prý to čekání, kdy se nesmí nic jíst ani pít a jsou celkem 3 odběry krve. Tak snad to přežiju ![]()
Ten test jsem tentokrat nesla hur ale jen kvuli nelidskemu horku
ale jinak mi to hrozne utekloa zbytek dne jsem pila jak duha.Tak at vam to holky vsem dobre dopadne. A ty kdo jede uzijte si dovcu ![]()
@Teladradora .. jdu kouknou ta ty zimni cepicky do Ondalka (tedy na jejich stranky, snad tam budou) a na ten elodie fusacek, mam taky tmave hnedy kocar, jen jeste s oranzovou
@Ivca99 .. presne takhle ta cukrovka probyhala, jen ja nemela na vyber chuti, meli jen pomeranc, byl ale v pohode. Cekani mi uteklo, maly se tam mlel jak v pracce, ale pak me palila celej den zaha i s zaludkem a docela krecovalo bricho (asi z toho, tak se tam celej den malej mlel).