TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5148
29.7.15 17:07

Tak jsem se rozhodla pro ten emitex fusak ;) s Vojtou sem nemusela fusak do korby řešit a tohle je ideální, takže pak jen doplňky od Pinkie a bude :dance: teď jsem akorát rozhodla že když první měl modrou výbavu, musím jít do zelené :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2350
29.7.15 17:19

@Teladradora tak na netu na ty capky sleva neni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
29.7.15 18:18

Holky a druhy den po cukrovce uz to bylo v pohode? Ja se ptam proto, ze bych na to sla s Lenčou ve ctvrtek 13.8 a v patek odjizdime na cely vikend na zavody motorek, tak at tam nekde nezkolabuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
29.7.15 18:22

@Ivca99 kdyby nebylo vedro jak nevím kde, nebyla bych ovlivněna ani ten den :mrgreen: myslím že se nemusíš bát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
29.7.15 18:59

@Ivca99 Ivi já byla dnes a cítím se absolutně v pohodě! Odpoledne jsem si za odměnu krom oběda zašla i na kávičku s dortíkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
29.7.15 19:11

@andilek2766 Tak to je Luci dobře :-) Já jsem dnes vlezla na kontrole u doktora na váhu a zděsila se. Mám ve 23.týdnu 5 kg nahoře :cert: Před měsícem jsem měla 3 kg. Takže za měsíc jsem přibrala 2 kg. Takže mám s dortíčkama zákaz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
29.7.15 19:12

@wewa Tak to je fajn, že je to v pohodě. Tak můžu klidně na cukrovku a hned na motorky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
29.7.15 19:12

@Ivca99 to je v pohodě ;) hlavně že rostete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
30.7.15 09:43

@Ivca99 ty jsi blazinek, to nic neni, naprosto v pohode, spis malej vahovej prirustek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
30.7.15 09:48

Tak se mi holky poprvé zdálo o těhotenství a jak sem si v kočárku, byl i docela mrazík a posněhávalo :mrgreen: vezla domů uzlíček a musela jsem rovnou do obchodu protože jsem neměla tomu miminku co dát na hlavičku a na ruce jak byla zima a holky, byla to holka :mrgreen: takovej sen už nechci zažít, úplně me to rozněžilo :D no ale pak mě ráno nakopal ten můj fotbalista tak sem se zase uklidnila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
30.7.15 09:53

@wewa mě se zase zdálo, že sem hubená a vůbec mi nebylo divný kam se můj pupek ztratil :D a ze začátku, když jsem ještě prcka neměla potvrzeného se mi pořád zdálo jak ležím v nemocnici s mimčem. Jednou to byla holčička a podruhé dvojčátka. Pak sem se hrozně bála, aby dítko bylo jen jedno, protože si nedovedu přestavit jak bych to stíhala se dvěma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
30.7.15 09:59

@Nikki5 Tak já mám teď takové neklidné noci, malej se budí na pití a čůrání, já sem si musela přidat polštář protože s jedním se mi špatně dýchalo, tak teď můžu spát na boku i na zádech a doufám že je to známka že se mi bude spát už jen lépe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
30.7.15 10:01

@Teladradora tak na čepičku lodger si dělám taky zálusk :) asi si brala tu nejmenší velikost viď? fusak budu kupovat elodie a zatím váhám mezi modrým a zebrovitým, ale asi vyhraje modrý. Už mám totiž k němu deku a čepku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
30.7.15 10:21

Ahoj holky, me vcera cely den bolela prava pulka zadku, jak kdybych tam mela natahly sval. A dnes v noci me zacala silene bolet prava kycel.Ale jen prava.Leva je naprosto v pohode.Jsem se z te prave strany nemohla v posteli ani otocit, jak to bolelo. Doufam, ze to do porodu jeste prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
30.7.15 11:33

@Antiperle vítej k nám, já s prvním 20kg nahoře, teď 27tt +5kg =nestresuju vím že schodit to jde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí