Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kviiitko tím že nelátkuju tak mám klasické pleny 70×70 a pak velké tetra jako osušky a spokojenost
jsou jako nové a Vojtího jsem v tom sušila ještě nedávno
teď má samozřejmě jako frajer župan a pořádnou usušku ![]()
@wewa latkovani necham jinym, plenky latkove myslim pod hlavicku, na utirani po rihnuti atd. Ted jsem drzela v ruce 1 plenu za stovku, tak zda je ton rozdil taaaak velky.
A taky na to suseni, na mladeho jsem mela frote, ale ty tetra pry lepe sajou…?
@Kviiitko já mám teda pod hlavičku a tak jen z pepka za 20 Kč
jinak na utírání místo ručníku mám z ikei speciálně na usušení, jsou pevnější, vícevrstvé a prodávají je 2 za 60 Kč, jinak od babičky jsem dostala ty bambusové a na hmat nepociťuji rozdíl s těmi obyčejnými…
@Kviiitko sajou dobře
rychle schnou, já jsem s nima fakt spokojená
jiné kupovat nebudu ale chtěla bych si sáhnout na bambusové pleny jestli nejsou měkčí ale jak čtu Nikki tak ne tak na to prdím ![]()
@wewa rozdíl v nich vidím akorát ten, že jsou silnější a nejde přes ně tolik vidět…příjde mi zbytečné dát tolik peněz za něco, co bude věčně pozvracený ![]()
@wewa ja sahala na ty bambusove a ty jsou mekke, nove pleny jsou takove hrube, ale po seprani nevim, zda tam rozdil je. Jinak klasicke pleny jsou v dost rozdilnych kvalitach co jsem mrkla, ty retro co mam doma mi prijdou lepsi nez nove co jsem ted mela v ruce;)
Jinak pokud jeste neco shanite, tak malvik ma o vikendu 10% slevu na eshopu!
@loves Je to fajn, že ho to baví… rád pořád něco zkouší a já ochutnávám
možná i odtud teď pocházejí kilíčka navrch
A nebojí se ani pečení a tak
Až jsem si z něj dělala srandu, jestli nechce jít on na mateřskou pak ![]()
@Kviiitko tak to každopádně, pleny co mám po nás tak jsou podstatně měkčí a příjemnější, ty nové se musí několikrát seprat a přežehlit
.Na ten Malvik mrknu, potřebuju nové povlečení na peřinky chtěla bych asi nakombinovat zelenou a žlutou nebo béžovou tak pořád sháním a nevím zda mám brát i víc mantinelů a je to hold jenom takový roztomilí rozmar no
ale baví mě to ![]()
Ahoj holky, musím se vám pochlubit
konečně už máme doma kočár
ale že nám to dalo práce než jsme vybrsli ![]()
A k těm kyclim jak tu pisete, tak mě bolí asi od 14tt.dr mi na to dala prášky, ale ty nezabraly.prej je to normál ale až později ne tak brzy. takže vím o čem mluvite. někdy je to taková bolest, že se nemůžu ani pretocit v posteli, jindy si neztoupnu z postele bez toho aniž by mi tekly slzy od bolesti. a některé dny neboli vůbec. vypozorovala jsem že většinou bolí. když je změna počasí
Musíme vydržet nic jiného nám nezbývá ![]()
@venmar párada,kočárek rozhodně zajímavý
co je to za značku? Mě malinko mrzí že věci jako kočár a postýlka nemusím řešit tohle mě na prvním těhotenství bavilo hrozně moc
jinak kyčle mě nebolej ale mívám,,nohy jak sloupy´´ dostala jsem taky prášky aby to prej nepřešlo třeba křečáky a když je přesně změna počasí nohy jsou těžký a bolej jak mrcha, pomáhá mi na to teda i koňská mast naštěstí ale je to nepříjemný no
hold to těhotenství dává a bere a už se těším až toho pucíka uvidím a poňuňám ![]()
http://www.slune-cz.cz/…rew_1024.jpg
tenhle mám po Vojtím a potom v těch 6 měsících půjdem do nového sporťáčku ![]()
@wewa je to Španělska značka casuaplay, taky ho máme jen na teď a na jaře budeme kupovat sportak.toto je trojkombinace ale my chceme sportak b. o.b. je to fakt sportak ![]()