TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2767
1.8.15 22:28

@Ivca99 ne nééé, to nedoveze, oni je pouští ;) spíš si ejdou zkusit chytit nějakou trofejku :) :) no je fakt, že mamča mi říká každej týden, že jsem poporostla, jede to teď nějak rychleji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
1.8.15 22:36

@andilek2766 jo tak i „chyt a pust“ je fajn…My jsme cela rodiny rybaru a letos jsme domu brali jednoho kapra, jinak vsechny rybky plavou zpet :-)
A ten rust jde fakt ted nejak rychle.Jsem zvedava co mi bude rikat v nejakem 38.tydnu :-D Dnes jsem ho prekecavala, ze se chci s nim jet projet na motorce a na to mi rekl, ze uz bych se za nej nevlezla a tlacila ho brichem do zad :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
1.8.15 22:51

@Ivca99 ty jo tak to nevim, já bych asi byla už pos_raná jet na motorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
1.8.15 22:58

@andilek2766 to tak nesmis brat, kdyby se neco melo stat, tak se to stane i v autě, ve kterem jezdim denne. Jeste nedavno jsem s nim na motorce jela, ale dnes uz me taky moc brat nechtel…Kamoska jezdila na svoji motorce do 7.mesice a pak prestala jen proto, ze uz ji to s tim brichem prislo blbe, jak se na ni lidi divali :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
1.8.15 23:02

Tady taky někdo nemůže spát? :D
@Ivca99 Tyy jo, já bych na motorku nevlezla ani jako netěhotná :mrgreen: Ale tak, já z nich měla strach dycky - líbí se mi na hezkou motorku podívat se a tím to u mne hasne :D

A mám takový dojem, že se všichni vystřídáme postupně na Pálavě :mrgreen: Já tam jedu v září - sice se budu muset držet a burčáku si dám jen symbolicky, ale těším se:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.8.15 23:13

@Ivca99 my jsme taky chtěli jít s přítelem na motorku, ale vlastní nemáme a kámoš neměl nějak náladu, tak jsme se byli alespoň proletět v letadle :)

jinak holky s tím břichem je to ještě dobrý, já s tím svým šla koupit podvazek a on se hrozně divil, že je jen jedna velikost, nakonec si neodpustil zeptat se prodavačky jestli se to vejde i na sloní stehno…myslela jsem si, že ho v tu chvíli praštím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
2.8.15 08:10

@andilek2766 Luci tak ted jsem si na tebe vzpomnela. Bracha byl vcera vecer na rybach.Ted si rikam, ze si jdu dat ranni sprchu a ve vane si hovi sumec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
2.8.15 08:35

@Ivca99 tyyyyy jo super mojemu se furt sumec nedari. Letos chytl jen miminko.Kde chytl bracha? a na privlac nebo na bojku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
2.8.15 08:42

@andilek2766 Tento taky neni zadny obr, ma neco malo pres metr.Byli nekde na rece Morave, ale kde presne nevim, bracha jeste vyspava, tak se ho nezeptam :-) Chytim ho normalne na rybku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
2.8.15 08:44

@Ivca99 no to muj prave chytá vlacku na uměle nástrahy to jde pak hůř no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
2.8.15 08:50
@andilek2766 píše:
@Ivca99 no to muj prave chytá vlacku na uměle nástrahy to jde pak hůř no :(

Jojo, ale vy mate pstruhove povolenky a my mimopstruhove.Tak to je trosku rozdil.Vy vláčite a my chytame na tezko.Ale urcite i tvojemu se sumec podari. Treba ted v Madarsku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
2.8.15 08:54

@Ivca99 tam jel na kapry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
2.8.15 13:06

Holky kdyby nekdo chtel, spis ty, co uz mate deti, tak v Kauflandu ted maji velke slevy na hracky, ruzne kostky na staveni a nafukovaci vecicky.
Treba tuto houpacku jsem tam vcera brala za 52,– :-)
 http://m.heureka.cz/…s-klaksonem/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
2.8.15 13:20

Jdu si udělat kafe, čapnout nepečenej dort a tahnu na zahradu, venku je dneska krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
2.8.15 19:13

@Ivca99 Teda, parádní úlovek ten sumec:) Bych měla po ránu asi šok, co to je ve vaně :D
@wewa nepečený dort miluju:) Ale tak nestrádám, včera sem si upekla kynutý táč s meruňkama a tvarohem, takže o sladké je postaráno. A na večeři můj dělá právě domácí škvarky a na ty se teda těším taky moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí