Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ivca99 ne nééé, to nedoveze, oni je pouští
spíš si ejdou zkusit chytit nějakou trofejku
no je fakt, že mamča mi říká každej týden, že jsem poporostla, jede to teď nějak rychleji
@andilek2766 jo tak i „chyt a pust“ je fajn…My jsme cela rodiny rybaru a letos jsme domu brali jednoho kapra, jinak vsechny rybky plavou zpet ![]()
A ten rust jde fakt ted nejak rychle.Jsem zvedava co mi bude rikat v nejakem 38.tydnu
Dnes jsem ho prekecavala, ze se chci s nim jet projet na motorce a na to mi rekl, ze uz bych se za nej nevlezla a tlacila ho brichem do zad ![]()
@Ivca99 ty jo tak to nevim, já bych asi byla už pos_raná jet na motorce
@andilek2766 to tak nesmis brat, kdyby se neco melo stat, tak se to stane i v autě, ve kterem jezdim denne. Jeste nedavno jsem s nim na motorce jela, ale dnes uz me taky moc brat nechtel…Kamoska jezdila na svoji motorce do 7.mesice a pak prestala jen proto, ze uz ji to s tim brichem prislo blbe, jak se na ni lidi divali ![]()
Tady taky někdo nemůže spát? ![]()
@Ivca99 Tyy jo, já bych na motorku nevlezla ani jako netěhotná
Ale tak, já z nich měla strach dycky - líbí se mi na hezkou motorku podívat se a tím to u mne hasne ![]()
A mám takový dojem, že se všichni vystřídáme postupně na Pálavě
Já tam jedu v září - sice se budu muset držet a burčáku si dám jen symbolicky, ale těším se:)
@Ivca99 my jsme taky chtěli jít s přítelem na motorku, ale vlastní nemáme a kámoš neměl nějak náladu, tak jsme se byli alespoň proletět v letadle ![]()
jinak holky s tím břichem je to ještě dobrý, já s tím svým šla koupit podvazek a on se hrozně divil, že je jen jedna velikost, nakonec si neodpustil zeptat se prodavačky jestli se to vejde i na sloní stehno…myslela jsem si, že ho v tu chvíli praštím ![]()
@andilek2766 Luci tak ted jsem si na tebe vzpomnela. Bracha byl vcera vecer na rybach.Ted si rikam, ze si jdu dat ranni sprchu a ve vane si hovi sumec ![]()
@Ivca99 tyyyyy jo super mojemu se furt sumec nedari. Letos chytl jen miminko.Kde chytl bracha? a na privlac nebo na bojku?
@andilek2766 Tento taky neni zadny obr, ma neco malo pres metr.Byli nekde na rece Morave, ale kde presne nevim, bracha jeste vyspava, tak se ho nezeptam
Chytim ho normalne na rybku.
@Ivca99 no to muj prave chytá vlacku na uměle nástrahy to jde pak hůř no ![]()
@andilek2766 píše:
@Ivca99 no to muj prave chytá vlacku na uměle nástrahy to jde pak hůř no
Jojo, ale vy mate pstruhove povolenky a my mimopstruhove.Tak to je trosku rozdil.Vy vláčite a my chytame na tezko.Ale urcite i tvojemu se sumec podari. Treba ted v Madarsku ![]()
Holky kdyby nekdo chtel, spis ty, co uz mate deti, tak v Kauflandu ted maji velke slevy na hracky, ruzne kostky na staveni a nafukovaci vecicky.
Treba tuto houpacku jsem tam vcera brala za 52,– ![]()
http://m.heureka.cz/…s-klaksonem/
Jdu si udělat kafe, čapnout nepečenej dort a tahnu na zahradu, venku je dneska krásně
@Ivca99 Teda, parádní úlovek ten sumec:) Bych měla po ránu asi šok, co to je ve vaně ![]()
@wewa nepečený dort miluju:) Ale tak nestrádám, včera sem si upekla kynutý táč s meruňkama a tvarohem, takže o sladké je postaráno. A na večeři můj dělá právě domácí škvarky a na ty se teda těším taky moc ![]()