Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nikki5 to je pěknéééé jsi moc šikovná Nik
@Twettty no já došla vzali mi krev, vypila srajdu a pak hodina - znovu krev a další hodina a znovu krev zároveň jsem dávala i moč
@Twettty tak to me nepustili. Musela jsem tam ty 2 hodiny cekat
@Nikki5 Moc hezké ![]()
@andilek2766 bylas taky v Mediekosu? Musela sis donést svou moč i hned na první ranní odběr?
@Twettty Já měla taky nakázaný zůstat v klidu sedět a nikam neodcházet, Sice jsem to měla bez moči, ale taky dva odběry ještě po hodině. ![]()
@Nikki5 Je to moc pěkné.
Úplně jsem si zavzpomínala, jak jsem kdysi taky vyšívala… že bych si to zas po letech vyzkoušela? Uvidíme, musela bych za babičkou, už jsem to asi zapomněla ![]()
@andilek2766 já dostala žádanku Mediekosu, tak jdu tam:) Ale ono to bude asi fuk, esli tam nebo tam:)
@Twettty mě pustili do práce za mamkou, ale ona pracuje asi 20 metrů od polikliniky, kde jsem na tom byla
ale jinak sestra říkala ostatním ženským, že se můžou max. pohybovat po budově, ale do města třeba že nesmí, aby se nespálil ten cukr. A dávaly jsme moč, co jsme donesly ranní s sebou, pak odběr krve z prstu a až za dvě hodiny zase moč a krev z prstu
Děkuju moc holky ![]()
@VickyV tohle je jen křížkový steh, asi ten nejednoduší z vyšívání, víc toho stejně neumím
vyšívám od mala a tohle se snad nedá zapomenout, i když je fakt, že jsem i háčkovala a nevím jestli bych si vzpomněla jak se to vlastně dělá ![]()
@Nikki5 Niki moc hezké
pamatuju si že nás učili vyšívat na základce v pracovních činnostech
no nepamatuju si z toho nic, ale potřebovala bych najít něco co by mě bavilo a zvládala bych po večerech, přece nemůžu pořád péct ![]()
Jinak dobré ráno a já tu mám dnes děvčata jednu velkou věc a to že s velkou pompou zahajuji 3.trimestr
takže doufám že bude ve snamení klidu, že mě nebude nicm oc bolet a že nebudu jak velryba ![]()
Dobré ránko, @wewa gratuluji k dosažení 3.trimestru, tyjo toto letí. Já jsem zpátky z dovolené v Krkonoších, bylo tam překrásně. Dali jsme 2 velké tůry, na vrchol Medvědína a na Sv. Petra a kupodivu jsem to ušlápla (první tůra 8,5 km a druhá celkem asi 10), i když tedy s břichem jsem se už docela zadýchávala a širokodaleko jsem byla asi jediná těhule, která se tam šplhala
, ale super, naše 4leťačka to taky zvládla, i když tedy měla trochu řeči a museli jsme jí motivovat odměnami
, ale paráda a hotýlek s wellness neměl chybu, tak to byla asi letos moje poslední dovolená, teď už tak maximálně dojet na chalupu, zaučit můj zástup v práci a chystat se na miminko… ![]()
@Janousova krásná dovolená
On ten vzduch a vůbec takový pocit volna udělá hodně i když sebou člověk vláčí břicho, a nástup na mateřskou už je taky za dveřmi mě začíná už 6.9. a to jdu tedy 8 týdnů před porodem, hrozně rychle to letí a za chvilku si už budeme dávat fotky miminek
.Jinak děvčata jak to budete mít s pečením na Vánoce? Já chytám nervy protože se bojím že nebudu moct péct a asi je blbost připravovat cukroví už začátkem října ne? Navíc mám obavu že místo termínu listopadu si střihnu říjen ale doufám že až po 24.10 protože jinak bych neměla toho štírka ![]()