Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky tak s tema prsama se neda asi nic delat.ja jsem trpela na zacatku a ted sem tam boli, ale je to lepsi jak preftim.ja pouzivam arganovy olej a prsa mam krasne hladke, tak doufam ze to tak I zustane
a kvuli bolesti prsum byla jedina poliha na spani na zadech, nemohla jsem spat na boku, bolelo to jako cert.
Nejhorší je že mě pálej, táhnou (určo rostou a daj zase pokoj ale už aby to bylo
)nesnesu podprsenku, tričko, dotek…spím na levém boku protože na zádech neumim na břiše to nejde a na tom levém se předcházhí křečovkám
jinak mažu hipp olejíčkem a strie nic, kůže jak samet ale na dotek pálí jak kamna a to i nahoře na bříšku ![]()
Dobré ráno, tak já jsem dneska nějak rozlámaná, ani se mi nic nechce. Alespoň že ten můj kluk si krásně hraje a nezlobí
když teda pominu pád ze židle
no vypiju si caro a uvidím jestli má cenu se dneska namáhat
jo a mám nohy těžký jak šutr, to brzo ![]()
@wewa ja letim pryc a Gennet mi vychazel na na 22+5, abych sla k moji Dr. - tyden pred ma dovolenou - sestra i Dr rekla, ze je to uz dost, takze jsem prehazovala letenku a jdu 21+2. Evidentne to ma kazdy jinak, ale mozna bych tam cinkla. Vubec netusim proc se to nemuze delat pozdeji…srdicko uz je tak komplikovane, ze nevidi co potrebuji? Netusim! Ja tam pujdu na 3D, ten ma byt kolem 24, tak i proto, at nemam tech utz najednou hromadu a potom dlouhe cekani;)
Jinak jsem si prave z duvodu cesty do zahranici poridila Angelsounds, abych vedela, ze mala let zvladla a pro klid, kdyby nekopala. Moc mile je slyset to busici srdicko
asi to neni vec kterou budete pouzivat denne, ale je to fajn. I manzel a syn jsou nadseni:)
@Kviiitko já jdu ke své doktorce 25.6 to budu 21+4 ale to bude jen poradna tak já tam asi ještě cinknu
zase si říkám že když mi to sestra z gennetu vypočítala podke PM i se ptala na CRL z prvního screenu tak snad ví co dělá ![]()
Ja se mazu kokosovym olejem s krom toho, ze krasne voni, tak se dobre vstrebava, promasti a je levny. Mazu vsechno vc obliceje:) nicmene to co nenamazu pali jak cert. Mam pocit jako by kuze byla popraskana, coz neni a moc doufam, ze nebude, ale prijemne to neni.
Prsa citim take dost, zjistila jsem, ze nejlepsi je maxi pevna podprsenka kde se prsa nehnou ani o milimetr, treni o tricko mi dobre nedela.
Holky, tohle jsou drobnosti, prijemne to neni, ale treba nespavost je dle meho horsi, ke konci, kdyz mimi ma 3 kg a klesne do panve, tak to boli, ale utece to! Jsme v polovine a ja osobne ani nevim, kdy se to stalo! Uzivejte si i to mene pekne, vysledek stoji za to;)
Me dnes maji volat vysledky gennetiky, tsk na me myslete prosim! ![]()
@wewa za tel nic nedas, me se nejdriv ptala na MS, ja ji ale vnutila i udaj ja byla mala velke ve 12tt, coz bylo o tyden vic a pitom rekla, ze je treba ridit se tim! Odsouhlasila mi to i Dr. Proste rekni co mas v prukzce, termin porodu a uvidis. A mozna se zeptej na to proc je to omezene, docela by me to zajimalo;) zkratila jsem si dovcu o 3 dny;)))
@Kviiitko jé tak ať volají jedině dobré zprávy
ten kokos chci taky vyzkoušet
já bych už měla vědět co mě čeká z prvního těhotenství ale to bylo tak dokonalé že jsem do porodu byla jak netěhotná
a teď mi to druhátko vynahrazuje
syn je i byl zlaté miminko a teď se docela děsím co tn bude za čerta ![]()
@Kviiitko ale tu velikost po mě právě chtěla taky
to je to CRL z 12.týdne
Ahoj holky, muzu se k vam pridat. TP mam 8.11., jsem ve 20tt a pristi tyden jdu na 2 screening. Pri prvnim ve 14tt nam rekli chlapecka, tak jsem zvedava, zda ho potvrdi. Za male nam taky rekli chlapecka a sup, pak to byla jasna holcicka ![]()
Vsem preji prijemne tehulkovani ![]()
@Nikki5 .. ja u prvniho uplne trpela, po stranach me tak bolelo, ze jsem mohla jen chodit na prochazky. Pripadala jsem si jak babka. Ted je to tedy lepsi, ale bricho me boli porat, ruzne, ted kolem toho 20tt kór a cerstve mam krece lytek
@kichi vítej také čekám chlapečka Davídka na ultrazvuku v 16tt jsem jasně viděla kuličky ![]()
@wewa me to podle MS vychazelo 10+6 a do te tabulky v prukazce pripsala 11+6, tak koukni co tam mas nebo zavolej Dr., ona by taky mela vedet!
Olej zkus, ja o nem cetla a ze je do jidla na telo, oblicej, zuby…zdalo se mi to moc univerzalni;) a fakt je mic fajn. Do jidla jsem ho nedala, ale sebe napatlam rada. Maji ho v DM. Velika sklenice 300 ml myslim stoji 270,– coz je taky super, prirodni, bio.
Kichi, vitej:)