Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@TerezkaSt Mareckovi jsme koupili tyhle a chodí dobře, ale chce chodit venku za ruku, nechce moc sám ![]()
@kambalaka Mareček ráno chodí mezi 11-12h jak kdy..spi 1-2,5h..ale spíše méně a večer jde po 19:00h a vstává kolem 6h..uspavam jen ja..někdy to jde rychle, někdy hodinu.. ![]()
@kambalaka taky ty dvě hodiny mi spí přes den a v noci celou noc. Je to asi hodně individuální, ale jsou i děti, které v tomto věku spí 2× za den
@Petrussee Mareček ti už chodí? Tyjo, tak to jsme jediní tady, kdo ještě nechodí 🙈 jako vozí po bytě to vozítko - nebo se za nim spíš táhne a když nabourá, tak křičí, ze ho mám otočit 😁 ale teda ještě nechodí 🙈
@kambalaka chodí už déle, ale teď týden bych řekla, ze už něco ujde a už moc neleze, ja jsem se nemohla už dočkat, protože jeho ten kočárek nebavil a na hřišti chodil po 4
včera nechtěl ani domu, brecel když jsme dorazili chtěl byt venku a chodit
, ale venku chodí spíše jen za ruku, takže se těším bude chodit úplně venku sám a budeme chodit k rodičům na zahradu
..ale choditko taky tahá, otočit ho neumí a ja ho musím taky otáček
![]()
@Janinac23 na to asi nejsou pravidla, Mareček celou noc ještě nespal
, ale jak je na um ty 2 měsíce, tak se budí většinou jen na mléko, takže dvakrát, z toho poprvé jsme ještě vzhůru.. tak to beru jako pohodu
oproti tomu před tím..my si ani neumíme představit, ze bysme spali vkuse ![]()
Ale můj šatník se nějak nezměnil
ja vždycky byla taková sportovní, žádný podpatky a tak, ale šaty mám rada
mám i stejnou velikost, takže porad stejný oblečení ![]()
Tak Ella teď vstává tak mezi 6:30-7:00
takže to už se dá, noční buzení a vstávání před 6 jí naštěstí už pustilo 😅
Zuby čistím kartáčkem od curaproxu a zubů má asi 10 nebo 11.
Jinak co se týče oblečení, tak já nosim nejradši legíny. Džíny jsem nikdy nemusela a v létě miluju šaty. Džíny jen když musim 🤣
@Petrussee jj, to nejsou pravidla, na děti žádné pravidla neexistují 😀 a když už si člověk myslí, že na něco přišel nebo se něco zlepšilo, tak je za pár dní/týdnu zase všechno jinak 😀
@Petrussee ty jsi štíhlounka, to ti závidím. Já byla taky, ale měla jsem to převážně vysportovane, teď jsem oplacana a neumím se neprejidat☹️
@Janinac23 ja nějak jidlo nestíhám
snidame jogurt spolu, pak oběd, když usne, pak max nějakou blbost a večeři buď az usne nebo když ho má tatínek
, ale nejvíce šla kila dolu kojením a hodinovými procházky s kočárkem, ted za nim za chvíli budu běhat, tak to bude taky mraky pohybu
jinak nic moc extra nedělám, jednou týdne jógu a jednou týdne chodím na cvičení, kde cvičí maminky a děti tam mají místnost s hračkami, ale až ted po čtvrt roce si Mareček zvykl, takže mě nechá hodinu cvičit a hraje si, jinak brecel
..ale rodiče jsou hubený, tak asi i genetika, tak to mám o něco snazší
@kambalaka Taky me napadlo, jestli ti Hugo vecer nechyta druhy dech. Taky jsem zkusila ukladat pozdejc, ze bude dyl spat a naopak - usinal dyl, vstaval v 6 a byl akorat min vyspanej a protivnejsi.
@Bjetuš potvrzuji, je jedno jestli jde v 7 nebo v 9, vstava stejně v 6
, takže pro nas lepší dříve..ať si můžeme oddychnout
@Bjetuš taky mám vyzkoušené, člověk by si řekl, že bude déle spát, když půjde později večer a opak je pravdou ![]()
@Bjetuš tak Hugo protivnej není, hraje si přes den krásně a nepřipadá mi, ze by byl nejakej nevyspalej… ale zkusím příští týden ukládat dřív a uvidíme. Snad ho nebudu uspavat 2 hodiny 😁
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat