TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1004
22.7.21 21:32

@Bjetuš děkuji a uvidíme v pátek mám volat doktorce tak se zeptám. Jinak ty křeče to je teda mazec a lituji te. Přes léto to je bllby, jak je teplo je horší. Snad to polevi. Ještě zkusit si koupit magnesii vodu. Jj taky se vždycky musím zamyslet jelikož už mi to změnili na týdny podle utz.

• načítám...
1004
22.7.21 21:35

@Denča96 Třeba te nechce hnat někam a šťourat se v tobě, přeci je to jak píšeš týden. Hlavně buď v klidu, odpocivej co to jde. To magnesium prý pomáhá na to tvrdnuti mě to doktorka taky ať ho beru určitě.

• načítám...
32
23.7.21 00:54

@Terinamamina ten normální mužský profil je zase manžela byl taky pozván na genetiku kde brali krev. V první zprávě je psáno že zároveň bylo u plodů zjištěno pohlaví mužské

• načítám...
32
23.7.21 00:59

@Terinamamina Já si to sice taky chtěla nechat jako překvapení. Ale manžel že ne protože toužil po holčičce a ono prt bude to opět kluk.. Já už od začátku tušila že budeme mít kluka ale muž že ne to bude holčička…

• načítám...
459
23.7.21 17:29

@Bjetuš Děkuji za info, je fakt, že jsem se toho magnesia trochu bála. Vynechala jsem a křeče v lýtkách se mi vrátily, takže beru znovu. Užívám magnosolv.

@kambalaka Já mám velké pnutí bříška, někdy až pálení kůže. Za poslední dva týdny se mi bříško zvětšilo hodně, takže mažu, mažu, mažu. Už spousta lidí mi tipovala, že jsem v daleko pokročilejším stadiu těhotenství, než skutečně jsem :oops: :).

Jinak děvčata, jak Vám dopadly integrované screeningy? Držela jsem Vám všem palce :hug:.

• načítám...
1479
23.7.21 18:23

@Sissela Ahojky, já mám screening za sebou a vše v pořádku. Dneska to tam byla nějaká rychlovka. Sice doktor všechno popisoval, jak kontroloval, ale přišel mi jak robot :lol: Na konci řekl jen, že vše ok a další kontroly už jen u mého OG. Z prvního screeningu jsem byla nadšená. Dneska mi to přišlo jako těžký byznys :P :P Ale důležité je, že vše bylo v pořádku :)

• načítám...
7611
23.7.21 18:42

@Sissela já jdu na integrovaný až ve středu. Ani nevím, jak takový integrovaný screening probíhá, poví mi někdo? Jsem objednaná na 13:30… tak nevím, co tam se mnou všechno budou dělat a jak to bude probíhat…

• načítám...
1479
23.7.21 19:13

@kambalaka Jako já si představovala ten integrovaný test úplně jinak, než co bylo dnes. Doktor se podíval na výsledky HCG a Papp-a a z prvního trimestru, pak se podíval na výsledky HCG, uE3, Papp-a a AFP z druhého trimestru, udělal utrazvuk a řekl, že je vše v pořádku. Do papírů napsal integrovaný test negativní. Já si myslela, že to bude třeba nějak víc rozebírat..

• načítám...
7611
23.7.21 19:42

@wendelina30 díky za info, nebudu od toho očekávat nic extra teda 😁 už jste objednané na velký ultrazvuk? Já jsem dnes 17+1 a zatím mi ani můj gyndař nic neříkal, ale objednam se asi hned v tu středu, jak tam půjdu, snad nebude pozdě…

• načítám...
1479
23.7.21 20:23

@kambalaka Dej pak vědět, co tam s tebou dělali, ať porovnáme :lol: Budu držet palce, ať je vše v pořádku :hug:
Ja už mám dneska i ten velký ultrazvuk za sebou. Určitě máš ještě čas se objednat, já jsem dneska už 21+5. Myslela jsem, že je to pozdě, ale takový termín mi dali tam

• načítám...
3961
23.7.21 20:58

@kambalaka Ja jsem na 2.screening objednana, ze budu 21+2, takze mas asi casu dost ;) Ale mne vsechno i screeningy dela muj gyndar, on ma super utz.

• načítám...
24.7.21 01:13

Přibírání

Hele holky, jak jste na tom s váhou? Já jsem 21tt a mám nahoře jen kilo. Je to v poho? Jsem ze všeho hrozně nervní :(

• načítám...
7611
24.7.21 05:54

@Bjetuš můj gyndař dělá taky screeningy, ale já vzhledem k tomu, ze jsem absolvovala IVF v Gennetu, tak jsem od nich měla screening zdarma, tak jsem šla tam. Můj gyndar už mi ultrazvuk jen prekontroloval. V Gennetu mi ale vyšel pozitivní, proto jdu ještě na ten integrovaný screening. Do plodovky jsem zatim nechtěla, věřím, že to bude dobré, když mi zaváděli geneticky vyšetřené embryjko po PGT-A a bylo označené jako euploidní. Trosku mi vadí, jak mě tam všichni hrozně strašej, celý měsíc jsem v nervech, jak to dopadne.
No a uvažuji, že do Gennetu půjdu i na ten velký ultrazvuk, když už jsem tam absolvovala i ten první…

• načítám...
1479
24.7.21 09:04

@Čočka2658 Ahojky, 22tt a nahoře nic :nevim: Neřeším.. Malý roste jak má a je dokonce o malinko větší. Dle velkého ultrazvuku je vyživován dobře. Možná teprve začne ta váha naskakovat. Ale i kdyby ne, tak budu ráda, že nejsem jak velryba :lol:

• načítám...
459
24.7.21 11:40

@wendelina30 Tak to je skvělá zpráva! Jsem ráda, že je vše v pořádku. Můj gynekolog byl při poslední kontrole taky strašný rychlík, těšila jsem se na UTZ celý měsíc a kvůli špatné viditelnosti obrazovky (na což jsem ho upozornila, ale bohužel bez reakce…) jsem miminko skoro neviděla. Gynekolog tedy popisoval, že je vše v pořádku, což jsem samozřejmě ráda, ale těšila jsem se, že miminko zase uvidím.

@kambalaka Já jsem objednaná na velký ultrazvuk na 21+2 tt, stejně jako psala Bjetuš…

@Čočka2658 Jsem v 19 tt a přibrala jsem cca 2,5 kg. Neboj, určitě je všechno v pořádku, každá jsme úplně jiná a naše miminka také, hlavně se nesrovnávej s ostatními. Ale chápu, já jsem zase nervní z toho, že pořád ještě necítím žádné pohyby (to, co jsem si myslela, že byly pohyby, bylo ve skutečnosti zřejmě napínání děložních vazů…), a když slyším, že někdo je cítí už mnohem dřív, nebo když se mě zeptal gynekolog posledně, jestli UŽ je cítím a já pořád nic, tak mě to trochu znepokojuje… Ale snažím se uklidňovat tou formulkou, jak jsme každá individuální a že se nemám srovnávat :pankac:.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100