TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
3.5.23 22:16

Holky, Hugo mi ukázal dneska kytičku 😍 https://youtube.com/…/00CiL7XGoCk?… Jsem za to strašně šťastná, musela jsem to ukázat manželovi, ten se mi doma večer rozbrečel. Dlouho jsem na něm pozorovala, ze není všechno v pořádku a dneska se mi večer rozbrecel s tím, že četl o autismu a ze Hugino má určité příznaky a ze zrušil většinu práce bokem a chce se mu věnovat. Jsem mu hned říkala, ať neplaší, že je ještě čas. No a dneska na té travičce mi ukázal kytičku a pak přišel stejně starý chlapeček a on hned k nemu šel a dorážel na nej - to nikdy nedělal 🙂
@Janinac23 já jsem ráda, že si přečtu zprávy nebo emimino 😁

Příspěvek upraven 03.05.23 v 22:23

• načítám...
472
3.5.23 22:21

@kambalaka Hugino je fakt bombarďák v těch brýličkách

• načítám...
2087
4.5.23 07:41

@kambalaka super, u nás taky frčí pampelišky, vždy ji chce utrhnout, pak si ji vezme do kočárku a přivoní k ní.
Já dám jedno dítě v 19 spát, druhé za hodinu, uvařím na druhý den nebo uklidím zbytek kuchyně a jdu si číst. Zprávy nečtu a tv taky ne :D
Chlap je dobrý, že uzná, že ho Hugo potřebuje a přizpůsobí se mu, to ho chválím :)

• načítám...
2087
4.5.23 07:50

@kambalaka za mě teda Hugisek je svůj, ale autista bych neřekla. Je to krásný, šikovný kluk, který je jen klidnější :srdce: a až budeš mít i Beatku doma, tak tu jeho povahu ocenis ;)

• načítám...
6702
4.5.23 08:56

@Janinac23 my zase jedeme Netflix a Voyo :mrgreen:, ale rozhodne to chce nějakou činnost jako relax ;) večer uklidime hračky, uděláme večeři, svačinu, vykoupeme a jdeme koukat :D, když je hodně energie zahrajeme nějakou stolní hru :mrgreen: vaření večer není v mých silách, vařím odpoledne až přijde tatínek nebo když ho má děda dopoledne nějaké a navíc dni..není to oblíbená činnost a nejde dělat s Mareckem u nohy :zed:

• načítám...
6702
4.5.23 08:58

@kambalaka oni rozumí, Mareček moc dobře ví co rikam, skoda, ze nemluví..nějaké děti v jeho věku umí alespoň zvířátko nějaký zvuk :roll: on dela jen zvuky, máma a táta..ale alespoň, když nechce tak kyve hlavou, ze ne..tak se s nim dá domluvit už..vždycky řeknu jdeme dobrou a on ne..takže vím, ze nechce a zkouším později..ale nebala bych se, Mareček taky není bůhví jak aktivní :nevim:

• načítám...
6702
4.5.23 09:01

Dneska měl Mareček jen jednou um, o půlnoci teda, ale doufám, ze sám se odstavi i od lahve…🙏..teď 3 noci, spi skoro celou noc, tak snad se dočkáme :mrgreen:

• načítám...
2087
4.5.23 10:34

@Petrussee jj, přesně tak, je jedno co to je, hlavně relax 🙂 a máte super režim :palec:

• načítám...
2087
4.5.23 10:48
  • načítám...
7611
4.5.23 11:16

@Petrussee já většinou uspavam a manzel mezitím uvaří večeři a uklidí hračky. Večer oba odpadneme s máme puštěné CNN jako kulisu a povídáme si. V televizi nikdy nic nedávají. Na Netflixu jsem už dlouho nekoukala - po celém dni mě nebaví číst titulky. Voyo máme, tak občas sledujeme Survivera nebo teď se těším na pokračování Ivety. Ale my máme s manželem rádi odlišné filmy. Já mám radši jednodušší nebo české, případně nějaký dokument s manzel jede hodně seriály, sci-fi, detektivky. No proste to, co já nemusím. Takže u nás jedou cely vecer zprávy a politika - kompromis 😁

• načítám...
2087
4.5.23 11:46

@kambalaka @Petrussee skoro závidím, jak vám takhle večer chlap pomůže. Náš přijde z práce, dáme kávu a pak je do večera venku a pracuje. Nebo jde cvičit :) ale v pátek začínám zase
pravidelně běhat, tak bude min. 2× týdně aspoň hodinu sám s dětmi 😀 Že by udělal večeři fakt nehrozí 😀 ☹️

• načítám...
6702
4.5.23 12:15

@kambalaka my koukame na seriály na Netflixu, s dabingem většinou, protože na titulky sílu nemáme a film občas, když je více času :lol:, ale hledáme taky kompromis na ty holčicí a romanticky koukám sama :mrgreen:, Survivor koukame, Sexoclock taky ;) ja pak koukám na Jednu rodinu a výměnu manželek :mrgreen: @Janinac23 musí, jinak bych to dělala dlouho :D už je i naučeny, přijít a vzít si hned Marecka, naštěstí..ja nesnáším, když se chlap valí na gauci a nic nedělá, takže jsem taková organizatorka a velitel a porad nějaké úkoly, program a tak :mrgreen:, ja chodím jednou týdne na jógu, pak doucuju a na uklid a vaření ho bere ven, takže tak 3-4× týdne na hodinu jdou spolu..ale pracuje taky porad, když máme hlídání nebo mám odpoledne kamarádku, děla ještě něco na bytě, cvičit chodí 3× týdne, ale chodí večer, po koupání, když mi chybí jen uspat nebo víkend když Mareček spi :nevim: on je fakt narocnej, takže si ho proste takhle musíme střídat, pomáhat..jinak bych padla..jednou týdne vysává, utira prach a mléko děla jen on Mareckovi :D pochopil, ze přes nic nedelani a valeni vlak nejede

• načítám...
2087
4.5.23 12:24

@Petrussee jo, to chápu a je hezké že pomáhá. A hlavně jak si to každý udělá, takové to má. Ty sis to zařídila dobře :wink:a fakt mám radost, že Mareček už hezky (mnohém lépe) spinka.

• načítám...
6702
4.5.23 12:29

@Janinac23 prave, dost jsme se hadali, ze chce odpočívat, spat déle..ale zase ja taky nějak neodpocivam, spat dele taky nejde s Mareckem..takže jak vstane Mareček vstavame oba..jsem rada, ze to vzal..jsem na to zvykla, táta máme taky hodně pomáhá, co se týká úklidu a tak ;) rok jsem byla na všechno sama, když dělal byt, byla jsem fakt ko..takže ženská zvládne vše, ale proč si to neulehcit :andel: naše domácnost, naše dítě..ale jaký si to člověk udela..samozřejmě mohl by se naučit vařit a taky něco udělat sám od sebe, ne čekat až ja řeknu :mrgreen: ještě máme co ladit..musím říct, ze od toho odstavu lepší a lepší :srdce: budí se 2× většinou, ale z toho poprvé ještě nespime..

• načítám...
motivi
4.5.23 12:58

U nás teda uklizim během dne s malou, baví ji pomáhat se vším takže asistuje, většinou teda udělá bordel někde jinde ale tak aspoň máme co dělat :lol: z nějakého záhadného důvodu má strach z mopu takže když je doma tak nevytiram a nechávám si to na to až ji manžel vezme ven nebo do obchodu :lol:
Jinak odpo cvicim, půl hodku vydrží a leze po mne takže to mám i s dalším zavazim :lol:
U nás večer frčí různé kuchařské show, priblble reality show u kterých se nasmejem nebo krimi dokumenty :lol:
Manžel chodí cvičit brzo ráno aby prijel z práce rovnou za nama, takže sem rada ze sme potom společně a můžeme něco podniknout. Taky chci začít běhat zase i když u mne to bude spis takový indiánský běh kdy bude převažovat chůze :D naposledy sem behala v tehotenstvi a potom už ne protože mi to s kojicima prsama nebylo příjemné :D
Léto se blíží :D
Poridila sem malé sluneční brýle tak se dneska pořad chodí prohlížet do zrcadla :lol:
Snad už vydrží počasí, ale doufám ze najednou nebude skok na 35•,to nesnáším, v tom městě to je hrůza 8o

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100