Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, Hugo mi ukázal dneska kytičku 😍 https://youtube.com/…/00CiL7XGoCk?… Jsem za to strašně šťastná, musela jsem to ukázat manželovi, ten se mi doma večer rozbrečel. Dlouho jsem na něm pozorovala, ze není všechno v pořádku a dneska se mi večer rozbrecel s tím, že četl o autismu a ze Hugino má určité příznaky a ze zrušil většinu práce bokem a chce se mu věnovat. Jsem mu hned říkala, ať neplaší, že je ještě čas. No a dneska na té travičce mi ukázal kytičku a pak přišel stejně starý chlapeček a on hned k nemu šel a dorážel na nej - to nikdy nedělal 🙂
@Janinac23 já jsem ráda, že si přečtu zprávy nebo emimino 😁
Příspěvek upraven 03.05.23 v 22:23
@kambalaka super, u nás taky frčí pampelišky, vždy ji chce utrhnout, pak si ji vezme do kočárku a přivoní k ní.
Já dám jedno dítě v 19 spát, druhé za hodinu, uvařím na druhý den nebo uklidím zbytek kuchyně a jdu si číst. Zprávy nečtu a tv taky ne ![]()
Chlap je dobrý, že uzná, že ho Hugo potřebuje a přizpůsobí se mu, to ho chválím ![]()
@kambalaka za mě teda Hugisek je svůj, ale autista bych neřekla. Je to krásný, šikovný kluk, který je jen klidnější
a až budeš mít i Beatku doma, tak tu jeho povahu ocenis ![]()
@Janinac23 my zase jedeme Netflix a Voyo
, ale rozhodne to chce nějakou činnost jako relax
večer uklidime hračky, uděláme večeři, svačinu, vykoupeme a jdeme koukat
, když je hodně energie zahrajeme nějakou stolní hru
vaření večer není v mých silách, vařím odpoledne až přijde tatínek nebo když ho má děda dopoledne nějaké a navíc dni..není to oblíbená činnost a nejde dělat s Mareckem u nohy ![]()
@kambalaka oni rozumí, Mareček moc dobře ví co rikam, skoda, ze nemluví..nějaké děti v jeho věku umí alespoň zvířátko nějaký zvuk
on dela jen zvuky, máma a táta..ale alespoň, když nechce tak kyve hlavou, ze ne..tak se s nim dá domluvit už..vždycky řeknu jdeme dobrou a on ne..takže vím, ze nechce a zkouším později..ale nebala bych se, Mareček taky není bůhví jak aktivní ![]()
Dneska měl Mareček jen jednou um, o půlnoci teda, ale doufám, ze sám se odstavi i od lahve…🙏..teď 3 noci, spi skoro celou noc, tak snad se dočkáme ![]()
@Petrussee jj, přesně tak, je jedno co to je, hlavně relax 🙂 a máte super režim ![]()
@Petrussee já většinou uspavam a manzel mezitím uvaří večeři a uklidí hračky. Večer oba odpadneme s máme puštěné CNN jako kulisu a povídáme si. V televizi nikdy nic nedávají. Na Netflixu jsem už dlouho nekoukala - po celém dni mě nebaví číst titulky. Voyo máme, tak občas sledujeme Survivera nebo teď se těším na pokračování Ivety. Ale my máme s manželem rádi odlišné filmy. Já mám radši jednodušší nebo české, případně nějaký dokument s manzel jede hodně seriály, sci-fi, detektivky. No proste to, co já nemusím. Takže u nás jedou cely vecer zprávy a politika - kompromis 😁
@kambalaka @Petrussee skoro závidím, jak vám takhle večer chlap pomůže. Náš přijde z práce, dáme kávu a pak je do večera venku a pracuje. Nebo jde cvičit
ale v pátek začínám zase
pravidelně běhat, tak bude min. 2× týdně aspoň hodinu sám s dětmi 😀 Že by udělal večeři fakt nehrozí 😀 ☹️
@kambalaka my koukame na seriály na Netflixu, s dabingem většinou, protože na titulky sílu nemáme a film občas, když je více času
, ale hledáme taky kompromis na ty holčicí a romanticky koukám sama
, Survivor koukame, Sexoclock taky
ja pak koukám na Jednu rodinu a výměnu manželek
@Janinac23 musí, jinak bych to dělala dlouho
už je i naučeny, přijít a vzít si hned Marecka, naštěstí..ja nesnáším, když se chlap valí na gauci a nic nedělá, takže jsem taková organizatorka a velitel a porad nějaké úkoly, program a tak
, ja chodím jednou týdne na jógu, pak doucuju a na uklid a vaření ho bere ven, takže tak 3-4× týdne na hodinu jdou spolu..ale pracuje taky porad, když máme hlídání nebo mám odpoledne kamarádku, děla ještě něco na bytě, cvičit chodí 3× týdne, ale chodí večer, po koupání, když mi chybí jen uspat nebo víkend když Mareček spi
on je fakt narocnej, takže si ho proste takhle musíme střídat, pomáhat..jinak bych padla..jednou týdne vysává, utira prach a mléko děla jen on Mareckovi
pochopil, ze přes nic nedelani a valeni vlak nejede
@Petrussee jo, to chápu a je hezké že pomáhá. A hlavně jak si to každý udělá, takové to má. Ty sis to zařídila dobře
a fakt mám radost, že Mareček už hezky (mnohém lépe) spinka.
@Janinac23 prave, dost jsme se hadali, ze chce odpočívat, spat déle..ale zase ja taky nějak neodpocivam, spat dele taky nejde s Mareckem..takže jak vstane Mareček vstavame oba..jsem rada, ze to vzal..jsem na to zvykla, táta máme taky hodně pomáhá, co se týká úklidu a tak
rok jsem byla na všechno sama, když dělal byt, byla jsem fakt ko..takže ženská zvládne vše, ale proč si to neulehcit
naše domácnost, naše dítě..ale jaký si to člověk udela..samozřejmě mohl by se naučit vařit a taky něco udělat sám od sebe, ne čekat až ja řeknu
ještě máme co ladit..musím říct, ze od toho odstavu lepší a lepší
budí se 2× většinou, ale z toho poprvé ještě nespime..
U nás teda uklizim během dne s malou, baví ji pomáhat se vším takže asistuje, většinou teda udělá bordel někde jinde ale tak aspoň máme co dělat
z nějakého záhadného důvodu má strach z mopu takže když je doma tak nevytiram a nechávám si to na to až ji manžel vezme ven nebo do obchodu ![]()
Jinak odpo cvicim, půl hodku vydrží a leze po mne takže to mám i s dalším zavazim ![]()
U nás večer frčí různé kuchařské show, priblble reality show u kterých se nasmejem nebo krimi dokumenty ![]()
Manžel chodí cvičit brzo ráno aby prijel z práce rovnou za nama, takže sem rada ze sme potom společně a můžeme něco podniknout. Taky chci začít běhat zase i když u mne to bude spis takový indiánský běh kdy bude převažovat chůze
naposledy sem behala v tehotenstvi a potom už ne protože mi to s kojicima prsama nebylo příjemné ![]()
Léto se blíží ![]()
Poridila sem malé sluneční brýle tak se dneska pořad chodí prohlížet do zrcadla ![]()
Snad už vydrží počasí, ale doufám ze najednou nebude skok na 35•,to nesnáším, v tom městě to je hrůza ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat