TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
459
7.5.23 15:08

Ahoj holky, prosím Vás, váží Vám ještě některé mimi pod 10 kg? Pediatrička se nás pořád ptá, jak nám malá jí, že zas tolik převratně nepřibírá… :think: Je fakt, že malá je dost vybíravá v jídle, jen tak něco nepozře, přitom jí podle mě nabízíme pestrou stravu. Jenže nerada zkouší nové chutě, má oblíbená jídla, která by nejradši jedla pořád dokola, už fakt nevím, co vařit, protože to nejčastěji dopadá tak, že to vařím půl dne a malá ochutná a vyplivne.. takže to pak dojídáme s manželem.

A nevíte, prosím, kde prodávají ty nejmenší dětské helmy na odrážedla?

• načítám...
6702
7.5.23 15:50

@Sissela ahoj, ja bych to tak nehrotila, ja určitě přes deset neměla, v roce jsem měla 8,5kg :D Mareček má necelých 11kg, mě to rozdíl nepřijde :nevim: a všichni jak je dlouhý :mrgreen: zase ty tabulky :zed: a kord když je holka, tak bude třeba menší..ja jsem taky mala :D

• načítám...
7611
7.5.23 16:16

@Nikča2020 pohlídají moji rodiče - snad stihnou přijet brzy 😁 bydlí 25km od nás

• načítám...
7611
7.5.23 16:25

@Sissela no Hugo měl na roční prohlídce 8,9kg. Takže teď bude mít něco kolem 10ti a doktorka zatím nic nerikala, ale uvidíme na 18ti měsíční prohlídce. Ale mně nepřijde nejakej vyhublej…

• načítám...
7611
7.5.23 18:50

Holky, Hugo se mi ted pustil a udelal sám cca 10 kroků 😍

• načítám...
2087
7.5.23 19:32

@kambalaka tak hurá, šikovný, teď už se bude jen zlepšovat ;) a stihl to do porodu 😀

• načítám...
1960
8.5.23 11:01

@kambalaka - paráda Hugo je vážně šikovný Tak to mám taky radost.

Jinak jak jste psali ohledně váhy tak Emmi teď má tak 13 a 14 kg. Ona je dost Cvalík - teď mně přijde že malinko zhubla.

Jo holky mám dotaz očkovali Už jste na žloutenku typu A Havrixem? My se za pár týdnů stěhujeme do Prahy tak jsem si říkala že by to možná nebylo úplně od věci.

• načítám...
motivi
8.5.23 13:02

@Sissela já ji teda teď nevazila, ale tak měsíc zpět jak byla nemocna, tak sem vážila abych věděla jak davkovat léky na horečku, kdyby náhodou a to měla 9.2 :lol: takže pochybuju, ze má víc jak 10 :lol:
Teď sme dlouho nebyly u dr Ale predtim se jen ptala jak ji, ze je taková menší. ale naše malá je teda popelnice a ji všechno a neustále takže to pripisuju opravdu pohybu protože 2-3 km nachodi když jdeme odpo ven, tak má rychle spalování :lol: a je teda dlouhá hodně, takovej staflik a spagetka :lol:
vařila bych teda to, co ji chutná, když říkáš ze má oblíbená jídla a ji pestré a pridala vzdcyky něco nového nebo jiného abys ji jako aktivně nabízela i jiné chutě ono se to zlomí :kytka: ksyz sem se seznámila s manželem tak byl frfňa a každá druha věc mu nechutnala a teď už taky ji všechno, dokonce i játra a houby které by dřív nepozrel :mrgreen: neboj, rekla bych ze už sou ve veku kdy se jko nenechají vyhladovet a o jídlo se přihlásí kdyz mají málo :palec: víš jak to je ty doktorské tabulky :roll:

• Upravit
1347
8.5.23 15:24

@kambalaka no vidis, ted uz to bude mit opravdu rychly spad to chozeni :srdce:

• načítám...
7611
10.5.23 06:29

Dneska Hugo v 6 ráno si sám vstal, slezl si z postýlky a šel jsi hrát. Jsem myslela, že přijde za námi si aspoň pro mlíčko a prdlajs, probudilo mě až to, jak řádí v obýváku 😁 takovej samostatnej ten náš kluk, ještě kdyby si uměl sám udělat snídani 😁

• načítám...
5617
10.5.23 07:10

@kambalaka Tak Anička vstala v 5 a do 6 mě kopala, lezla po mně a tahala za ruku z postele :D -a tak vypadá každé naše ráno. Když manžel o víkendu chce, aby šla s ním do obýváku, tak bez maminky ani náhodou. Teď řešíme, že pořídíme do ložnice roletu na okno, aby nebylo tak brzo světlo.

• načítám...
7611
10.5.23 07:22

@Ráďa 25 jo tak to je to první, co jsem Hugovi i k nám do pokoje pořídila - zatemňovací závěsy. Bez nich je Hugo schopny vstavat ve 4:30 🙈 minuly týden jsem s Hugem byla u rodičů doma a pak u nich na chatě a oni tam mají jen žaluzie a to proste nestačí, Hugino vstaval extrémně brzy mezi 4-5 a to teda fakt nedávám. Dneska 6 ráno a to je na nej královský čas

• načítám...
2087
10.5.23 08:24

@kambalaka @Ráďa 25 tak u nás je téměř absolutní tma a stejně ji nezabrání každý den vstávat v 5, max 5:15 :D :( dneska ji ráno říkám, kde má ty hodiny, že vstává pořád stejně a ona koukala všude po zdi, hledala je a říkala není, není 😀
Jinak dřív aspoň chvíli ještě vydržela v posteli nebo jsem si ji vzala k sobě a třeba 15 min jsme se váleli, teď neexistuje, hned vstávat. To abych ji vypustila u nás nejde, sice už chodí po schodech krásně ale spí ještě syn a určitě by ho vzbudila.

• načítám...
2087
10.5.23 08:30

Takhle se mají rádi, když se zrovna netlucou 😀

• načítám...
2087
10.5.23 08:36

Holky a taky se vám svlékaji? Malá pořád stahuje kalhoty, rozepne body, pak si třeba lehne a zkouší se asi přebalovat nebo nevím co to má být 😀 první to nedělal a celkově se raději nechal obsluhovat než aby se o něco sam snažil 🙂

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100