Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, tak my jsme konečně zdraví a moc si užíváme venku 🙂 jen to vstávání v 5 je pořád na prd ![]()
@Petrussee paráda, taky malý pomocník na zahradě 🙂 to ten den i jinak uteče🙂
@Petrussee @Janinac23 my byli dopoledne s Hugem cvičit, tak to taky uteklo. Pak vyvencili pejska, dali si k obědu rajskou a teď jsem Huga dala spinkat, tak si jdu dát taky šlofík 😁
U nás se vstávání ustálilo tak na 6-7h což mi přijde fajn
Kolem 12 spánek, 1-2 hodinky, občas i tři, ale já nemám srdce budit ji, hlavně je pak pěkně mrzutá. Uspávám 19:30-20:00, protože později to trvá klidně i hodinu.
Na mlíko se budí jak kdy, když se nevzbudí v noci, tak ho snídá a ráda, poslední dobou ho sama chce ![]()
Dneska jsme objevili krásné hřiště, máme to dvě zastávky busem, ale je to pro malinko větší děti, pro malé je tamm prakticky jen houpačka (jedna
a je o ní rvačka
)a pak klouzačka a tunel, ale Kačajz se bála
tak jsme jen houpali, klouzali a běhali.
Zítra máme očko (3dávka pneumokok) a doufám, že to bude ok, aby jsme neměli veselý víkend, když má být hezky
@Martii6 tady někdo žije Lindexem 😁 já teď porizovala taky něco, když už tu budou ti sourozenci… 😁
@Martii6 a kde to je - ty jsi z CB jestli se dobre pamatuji?
Tyjo holky vcera jsem byla v prg a pry ma (kdokoli i neprazak/cizinec) jizdu mhd jako doprovod ditete do 3let zdarma. To je skvele. Nema to CB taky nahodou? Kupuji listky jak diva.
@kambalaka Tuhle jsem videla na fb dvojcatkovsky prispevek. Jednou komplety pri narozeni jednou ve 3letech. No my pyzamo 68 oblekneme od 62ky velikosti doted. Dobry co. ![]()
@TerezkaSt ano, já jsem pražská a jako doprovod ke kočárku je zdarma, to není všude? Já myslela, ze je to po celé ČR… ![]()
Ahoj holky, tak jak jsme se snažili být na hřišti ale s Emmcou to nejde. Buď se snaží vrhat pod kola aut případně jí kameny; jí Písek; skace do vody, leze kam nemá, dělá co, nemá řve je í nebo má tendenci padat naprosto odkudkoliv…Případně se s jiným dítětem neurvale rve o hračky takže my a hřiště teda vůbec nejdou dohromady nejsem z toho dvakrát nadšená protože upřímně nevím co s ní jako dělat navíc neposlechne, kouše, kope, no děťátko za všechny peníze. jee a ohledně té Prahy tak to mám radost to budeme take jezdit pěkně zdarma
![]()
@kambalaka u nás se platí, 28 korun, neplati se kočár, ale dospěli jo, takže do většího města jezdím autem
, ale po větším městě je to zadarmo, nechápu tu logiku ![]()
@kambalaka akorat jsem se ptala na CB a pry s potvrzenim ze jsi na materske dostanes zlevnenku na prukazku (jako mistni). Takze tohle ma tedy Praha fakt dobry. ![]()
@TerezkaSt já fakt myslela, ze to tak mají všechna města 😁 ale je fakt, ze kdybych tu měla za MHD s dítětem platit, tak radši jezdím autem a Praha se chce aut zbavovat, protože už takhle je velký provoz, tak by byli proti sobě…
V Brně taky osoba s dítětem do 3 let zdarma ![]()
Což je fajn protože naše malá jezdí rada
takže občas jedem na výlet par zastávek na jiné hřiště třeba ![]()
@motivi dřív to v Brně bylo, že musíš mít ale vyřízenou kartičku. Teď už nemusíš nic k tomu vyřizovat?
@TerezkaSt V Praze bys mela mit prukazku pro to mimco, ale se starsim me nikdy nikdo nekontroloval, tak Mikymu jsem ji ani neporizovala. Ale jinak mhd zadara je super, uznavam ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat