TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3961
10.8.21 18:28

@veve.m Tak to uz vypada dobre, gratuluju k dobrym zpravam :palec:
Taky jsem dnes mela ten druhy velky screening a miminko je spokojene a zdrave. Ted me ceka vysetreni u praktika, zubarka a ta tehu cukrovka.. kdy ma jako clovek odpocivat? :D

• načítám...
1004
11.8.21 13:27

@veve.m To je dobre, ze už v pořádku, ale pekne te vystresovali. :kytka:

• načítám...
21
11.8.21 14:15

Dula nebo PA

Holky hezky den preju :)
Termin mam 17.12.2021, zvazuji porodnici Melnik. A protoze jsem prvorodicka a jeste mam problemy po traumaticke operaci z minuleho roku z uzkostmi z doktoru a sester, urcite bych k porodu chtela svou dulu nebo PA. Ovsem zatim co jsem se s nekym vzdy spojila, mi bylo odepsano, ze abych pocitala s tim ze 24.12.-26.12. nebude ta dana dula nebo PA k dospozici, ze travi svatky s rodinou. Na jednu stranu to chapu. Na druhou mam strach, ze jako prvorodicka budu rodit po terminu a vyjde to zrovna na vanoce a ja budu mit zaplacenou nemalou castku za doprovod ale kvuli vanocum se nedostavi. PA z nemocnice nechci, nejradeji bych svou vlastni, ktera bude stat za mnou at si doktori rikaji cokoliv. Je tu nekdo, kdo resil neco podobneho? Nebo nemate nekdo kontakt na nekoho rozumneho, mileho a empatickeho a k tomu nekoho, kdo by byl ochoten i o tech vanocich mit tu pohotovost? Nebo jak to resite vy, ktere mate termin na vanoce?

Moc dekuji. :srdce:

• načítám...
1347
11.8.21 15:11

Vše ok

Ahoj holky, tak jsem po velkem UTZ ve 20. tydnu. Vse je ok, jen pani doktorka byla trosku ras, hodne pospichala a netrpelive mi stouchala do bricha, az se speky otrasaly. Viditelnost pry horsi (nedivim se pres ty moje vrstvy). Cekame nakonec kluka. Fotku jsem nedostala, plodik nespolupracoval a navic je tam nastorc v pricne poloze a hejbal se tak rychle az pani doktorka nestihala delat snimky.

Mate nekdo zkusenosti s tou pricnou polohou? Je to nejakej problem?

• načítám...
200
11.8.21 17:32

@Amiee ja si po prvnim dulu zajistila. Mrkni na stránku duly.cz a obvolej to.

• načítám...
200
11.8.21 17:34

Holky:) řešíme s manželem. Porod opět v prosinci a teď nás každý straší ohledne covidu. Byla nekteraz vás očkovat?

• načítám...
459
11.8.21 18:14

@veve.m To je skvělá zpráva, jen tak dále. Moc držím palce. :kytka:.

• načítám...
459
11.8.21 18:23

@Bjetuš Paráda, moc gratuluji. To mi povídej, já musím ještě na endokrinologii na kontrolu, připadá mi, že pořád lítám po doktorech. Radši to nechci moc odkládat na podzim, bůhví, jak bude vypadat situace s covidem..

@kajka kajka Skvělé, také moc gratuluji. S příčnou polohou zkušenosti nemám, ale naše miminko je také hodně pohyblivé a na screeningu vůbec nespolupracovalo, schovávalo se. Gynekolog mi říkal, že teď se ještě hodně hýbe a žádná jeho poloha ještě není definitivní, že se uvidím až později, kde se umístí. Musela jsem na kontrolu po dvou dnech po sobě a jeden den mělo hlavičku vpravo a nožičky vlevo a přístí den bylo umístěné přesně naopak :). Tak si myslím, že miminko ještě polohu změní.

Děvčata, co máte za sebou druhý screening - řekli Vám lékaři délku miminka? Nám řekli váhu, ale velikost ne, myslím, že to nemám psáno ani v papírech…

• načítám...
1347
11.8.21 18:27

@Sissela
Nam rekli taky jen vahu - 350g a gestracni stari 20+2

• načítám...
7611
11.8.21 18:41

@Katka900 já jsem chtěla, byla jsem rozhodnutá jít, ale gynekolog mi to nedoporučil a praktická doktorka taky řekla, že by do toho nešla, tak jsem dala na jejich rady a nenechala se. Počkám, až porodím.

• načítám...
19886
11.8.21 19:49

Já očkovaná nejsem a ani po porodu to nemám v úmyslu.

• načítám...
3961
11.8.21 22:43

@Sissela Taky mi rekl jen vahu a ze roste jak ma.

• načítám...
3961
11.8.21 22:47

@Katka900 Ja jsem ockovana. Teda zatim mam prvni davku, druhou za 10 dni. Me to doktor doporucil, nastudovala jsem co slo a rizika ockovani mi vysla mensi nez rizika covidu v tehotenstvi nebo dokonce porodu s covidem. Ale je to tezke rozhodovani..

• načítám...
1347
11.8.21 23:03

@Katka900

V těhotenství spíš ne, nebo až když bude možnost dítě vyndat už s ukončeným vyvojem. Když jsem nemocná, mám vždy teploty pres 40 stupnu. Bojím se, že když budu mit vedlejší příznak teplotu, dite uvařím. Někdo mi to doporučoval, někdo ne. Rozhodování je těžké

• načítám...
7611
12.8.21 18:59

Holky, zítra odpoledne jdu na tu amniocentézu, tak mi držte palce, začínám mít z toho hrůzu 8o, koukala jsem dneska na nějaká videa na YouTube, abych věděla, co mě čeká 😁 🙈

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100