TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2087
14.8.23 19:11

@kambalaka :D neee, ale ten účes vstanu a jdu praktikuju skoro pořád 😀

• načítám...
5617
14.8.23 19:19

@Janinac23 já si myslím že polodlouhý vlasy, které jdou ráno dát do culíku jsou pro maminky super. Já ráno stáhnu a když jdu někam do společnosti, tak rozpustím. :palec:

• načítám...
1738
14.8.23 20:32

@Janinac23 tak ty jsi ale stihla kocka soude fotek. Tak si dame rict na podzim, ja tedy uz trochu koketuji s 8kou. Tak to uz je celkem na hrane… Ne v lete se to neda, ale ted jsem asi mela na dlouho posledni tatarak. Nejak mne to neoslovilo :nevim:

• načítám...
6707
14.8.23 21:13

@TerezkaSt @Janinac23 obě jste kočky :srdce: @Ráďa 25 mám to stejně, doma drdol a když někam jdu, tak je rozpustim..a když je to něco fakt extra tak je vyzehlim :mrgreen:

• načítám...
2087
14.8.23 21:20

@TerezkaSt moc děkuji, ale fakt nejsem vůbec štíhlá, fotka to dost zkreslila. Mám hrozně velké břicho (špek), na které si nemůžu zvyknout a zároveň nemám vůli a nemůžu se ho zbavit. Dřív jsem hodně sportovala a hodně jedla, teď už zůstalo jen jídlo ☹️

• načítám...
2087
14.8.23 21:27

@Petrussee vůbec si tě nedovedu představit s vyzehlenymi vlasy :D
Jako fakt obdivuji, že i přestože momentálně hodně řešíte peníze, tak investuješ do sebe a chodíš cvičit. Já jsem v tomhle setriva a spíš si řeknu, že půjdu na kolo, které je zdarma. Ale teď už musím něco dělat a hlavně mít čas pro sebe. Našla jsem si alpinning, tak snad se odhodlam. Nemáte zkušenosti?

• načítám...
1738
14.8.23 22:14

Holky, mala byla posledni dny dost opruzela, ale dneska uz to ma uplne brutalne i s bolacky. Koupila jsem imazol. Nemate zkusenosti. Nemam s ni jit rovnou k doktorovi? Ted se probudila a dost narikala. :? Normalne na to netrpi…

• načítám...
7611
14.8.23 22:16

@Janinac23 já taky hodně sportovala, několikrát do týdne. Co jsem otěhotněla poprvé a pak podruhé, tak nedělám nic. No a jako bonus, když mi usnou oba najednou, tak mám čas na kávičku a dortík 😁 ikdyz bych neměla, ale v tuto chvíli je to to nejprijemnejsi na moje nervy 😁

• načítám...
motivi
14.8.23 22:17

Ahoj holky, my sme pořad někde cele prázdniny takže malá má vyžití a když sme par dni samy, tak je to na zabiti protože nejde unavit :lol:
Hlásila sě ze sme zrušily dudlik a fakt to bylo na nic akorát jednu noc a od té doby si jen vzpomene občas, řekne ze ho vlastně vyhodila protože byl rozbity a je to. Spánek má mnohem lepší, nebudi se (ťukám), ale uspavani je poslední dny teda peklo. Každý den uspavam hodinu.. prvních 20 minut děla kraviny, pak už je vklidu a leží ale ne a ne usnout. Odpolední spánek proste potřebuje to bysme si to všichni hodili třeba ve 4 už :D ale už sme zkusili nechat spát jen hodinu, jít spát později, jít spát mnohem dřív a nic nefunguje, stejně ji to trvá hodinu usnout. Ale zas poslechnu hodně podcastů :lol:
K vlasum- před par měsíci sem střihla k ramenum ze svých dlouhých vlasu pod lopatky a sem moc spokojena.
Hubnutí- já mám netlustsi období vzycky přes léto když ostatní mají formu :D ale to sou samé grilovacky a oslavy no. U mě děla dost pití, ale proste my na Moravě hodně vypijem :lol: ale každý den si dávám půl hodku stepper a nějaké cvico s kettlebelem takže tak nějak se udrzuju bych rekla. Od konce kojení mám teda skoro 10 kilo nahoře ale to sem vypadala jak nemocna už no a měla sem o 10 min než před tehotenstvim, takže teď mám takový standard ale vím ze zas s příchodem podzimu to půjde trochu dolu, protože to hodně jedu polévky a nemám takový apetit jak v lete.
Do zoo razime pravidelně- v Mikulově je taková malá “domácí” kde je par zvířat ale sou hrozné blizko a pro takhle malé děti ideál. Brněnská katastrofa v tom jak je tu vše daleko, do kopce.. pražská je moc pěkná, Lešna je taky fajn, pěkná je v Jihlavě i Olomouc. Nejvíc se mi líbí asi ve Vídni, tam mají pandy a ty já rada :D
V Brně chodíme do obory kde sou divočáci a daňci co ti přijdou až k ruce a nechají se pohladit tak teď v těch vedrech sme tam pořad.
Unavit ji je fakt oříšek teda, večer u uspavani mám co dělat abych neusla já :D ale samostatne usnout to ne. To hned sleze z postele a klepe na dveře a rve mamiii :lol:
Takže tak je to u nás, konec slohu :lol:

• Upravit
1738
14.8.23 22:29

@motivi hlaska „no proste my na morave my hodne vypijem no…“ patri zaramovat.

To vam tak hodne haprovala vaha? Ja po porodu zhubla vse a ted ma taky porad to corona mimino. :mrgreen: Jo a prave bricho. Ja byla prave oplacana, ale bez bricha tak to slo. A jestli teda ted vyhrala nejvic sexy zenu Ashley Graham jsme myslim vsechny vyzle. :mrgreen: Ale ji to fakt slusi. :andel:

• načítám...
motivi
14.8.23 22:55

@TerezkaSt: 😂. no ja nepila ze, protože sem kojila (zdravotní sklenku červeného nepocitam :lol: ) a chodila sem skoro 15 km denně s kočárem a fakt mě úplně vycucla. A teď už nemám vymluvu proč si nemůžu dat ten pohárek něčeho když někam dojdem :lol:
Ale jako nestezuju si, přes léto prasim ale mám všechno oblečení co před malou takže v tomhle směru sem spokojena.
Ale myslím si ze člověk jak má sebevědomí tak to děla hodně. Mám kamarádku co nosí vel.44 a umí se vynést tak, jak to neumí ani holky co mají velikost S. :palec:

• Upravit
1960
15.8.23 06:24

Ahoj holky co se týká vlasů a střihu jdeme se starší dcerou za 2 týdny do jakéhosi speciálního studia kde stříhaji prý parádne, tak jsem na to zvedava viděla jsem teď ty ceny a ty jsou rovněž parádní počítám ze tam nechám tak 5-6000 ale tak třeba to bude stát za to a bude to společná aktivita s dcerou ta se vrátila ze studijního pobytu a teda moc nadšena nebyla asi Malaga a Španělska kultura není úplně pro ni :) :) :)

Tento tyden děláme výlety po Praze daly jsme výstavu na Kampe, dnes jedeme na výstavu fotek potom kino a pak zitra a pozítří máme soukromého Pruvodce po pražském hradě a v židovské části Prahy, snad se ji to bude líbit.
Emma je cely den v jeslich tak to jde jinak vztekle se chová stále tam je to beze změny v jeslich je prý hodna, no nevím nevím spíše asi za ty peníze co platíme nemohou říci ze je děsně zlobiva atp.

Příští tyden bude starsi dcera v Chorvatsku a za mnou přijede má mati na par dni☺️

Jo a co se týká váhy tak u me nějak tak stejne jako pred tehotenstvim mám pořad vel 36 jen prsa po vložení větších implantátů jsou s tou vel 36 lehce na hraně :) a cvičení u me nehrozí max jóga a core více nic, u nás ve dvojici cvičí za oba partner ten tomu dává několik hodin denně což já bych teda nepřežila :D

• načítám...
6707
15.8.23 06:50

@Janinac23 to je prave to, tohle si neumím odpustit :D..ale ušetřila bych tím 3 tisíce za 3m, takže by nás to nezachranilo, kupuju si vždycky permici, ta vyjde o něco levněji :mrgreen: ale teda kolo nemám, to mě nikdy nebralo :D ta jóga je pro mě relax, to si odpocinu a Marecka si užije alespoň tatínek a na to druhé cvičení ho beru sebou, takže máme program na dopo, spojíme to s procházkou a případně nákupem ;) a to máme tady kousek, tak jdeme pěšky @TerezkaSt zkus ten imazol, větrat, případně repik koupel a uvidíš, nevím zda doktor tohle řeší..jinak tu váhu, ja to mám i hodně geneticky, u nás jsme proste malý a hubený :mrgreen:, takže vždycky přijde babička a zeptá se jestli jim a ze se musím najíst :roll:

• načítám...
6707
15.8.23 07:39

@sofie_13579 to chci ten účes vidět! :kytka: Tak si to hezky užijte holky :srdce: docela závidím starší dceru, Mareček by taky potřeboval starší segru, to by byla paráda.. :mrgreen: ony jsou takový pecovatelky :D my máme alespoň toho strejdu (16 let)..teď má prázdniny tak je to paráda, každé ráno si hraje alespoň půl hodiny s Mareckem než nás pripravim na ven :D tak nám bude chybět až začne škola..to pak nemá čas..Mareček ho miluje :srdce:

• načítám...
7611
15.8.23 08:18

@Petrussee no ty jsi krásná štíhlá kóča, to já doufám, ze mi díky kojení ta váha aspoň trosku spadne 😁 mimochodem… ještě kojíš?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100