Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka
neee, ale ten účes vstanu a jdu praktikuju skoro pořád 😀
@Janinac23 já si myslím že polodlouhý vlasy, které jdou ráno dát do culíku jsou pro maminky super. Já ráno stáhnu a když jdu někam do společnosti, tak rozpustím. ![]()
@Janinac23 tak ty jsi ale stihla kocka soude fotek. Tak si dame rict na podzim, ja tedy uz trochu koketuji s 8kou. Tak to uz je celkem na hrane… Ne v lete se to neda, ale ted jsem asi mela na dlouho posledni tatarak. Nejak mne to neoslovilo ![]()
@TerezkaSt @Janinac23 obě jste kočky
@Ráďa 25 mám to stejně, doma drdol a když někam jdu, tak je rozpustim..a když je to něco fakt extra tak je vyzehlim ![]()
@TerezkaSt moc děkuji, ale fakt nejsem vůbec štíhlá, fotka to dost zkreslila. Mám hrozně velké břicho (špek), na které si nemůžu zvyknout a zároveň nemám vůli a nemůžu se ho zbavit. Dřív jsem hodně sportovala a hodně jedla, teď už zůstalo jen jídlo ☹️
@Petrussee vůbec si tě nedovedu představit s vyzehlenymi vlasy ![]()
Jako fakt obdivuji, že i přestože momentálně hodně řešíte peníze, tak investuješ do sebe a chodíš cvičit. Já jsem v tomhle setriva a spíš si řeknu, že půjdu na kolo, které je zdarma. Ale teď už musím něco dělat a hlavně mít čas pro sebe. Našla jsem si alpinning, tak snad se odhodlam. Nemáte zkušenosti?
Holky, mala byla posledni dny dost opruzela, ale dneska uz to ma uplne brutalne i s bolacky. Koupila jsem imazol. Nemate zkusenosti. Nemam s ni jit rovnou k doktorovi? Ted se probudila a dost narikala.
Normalne na to netrpi…
@Janinac23 já taky hodně sportovala, několikrát do týdne. Co jsem otěhotněla poprvé a pak podruhé, tak nedělám nic. No a jako bonus, když mi usnou oba najednou, tak mám čas na kávičku a dortík 😁 ikdyz bych neměla, ale v tuto chvíli je to to nejprijemnejsi na moje nervy 😁
Ahoj holky, my sme pořad někde cele prázdniny takže malá má vyžití a když sme par dni samy, tak je to na zabiti protože nejde unavit ![]()
Hlásila sě ze sme zrušily dudlik a fakt to bylo na nic akorát jednu noc a od té doby si jen vzpomene občas, řekne ze ho vlastně vyhodila protože byl rozbity a je to. Spánek má mnohem lepší, nebudi se (ťukám), ale uspavani je poslední dny teda peklo. Každý den uspavam hodinu.. prvních 20 minut děla kraviny, pak už je vklidu a leží ale ne a ne usnout. Odpolední spánek proste potřebuje to bysme si to všichni hodili třeba ve 4 už
ale už sme zkusili nechat spát jen hodinu, jít spát později, jít spát mnohem dřív a nic nefunguje, stejně ji to trvá hodinu usnout. Ale zas poslechnu hodně podcastů ![]()
K vlasum- před par měsíci sem střihla k ramenum ze svých dlouhých vlasu pod lopatky a sem moc spokojena.
Hubnutí- já mám netlustsi období vzycky přes léto když ostatní mají formu
ale to sou samé grilovacky a oslavy no. U mě děla dost pití, ale proste my na Moravě hodně vypijem
ale každý den si dávám půl hodku stepper a nějaké cvico s kettlebelem takže tak nějak se udrzuju bych rekla. Od konce kojení mám teda skoro 10 kilo nahoře ale to sem vypadala jak nemocna už no a měla sem o 10 min než před tehotenstvim, takže teď mám takový standard ale vím ze zas s příchodem podzimu to půjde trochu dolu, protože to hodně jedu polévky a nemám takový apetit jak v lete.
Do zoo razime pravidelně- v Mikulově je taková malá “domácí” kde je par zvířat ale sou hrozné blizko a pro takhle malé děti ideál. Brněnská katastrofa v tom jak je tu vše daleko, do kopce.. pražská je moc pěkná, Lešna je taky fajn, pěkná je v Jihlavě i Olomouc. Nejvíc se mi líbí asi ve Vídni, tam mají pandy a ty já rada ![]()
V Brně chodíme do obory kde sou divočáci a daňci co ti přijdou až k ruce a nechají se pohladit tak teď v těch vedrech sme tam pořad.
Unavit ji je fakt oříšek teda, večer u uspavani mám co dělat abych neusla já
ale samostatne usnout to ne. To hned sleze z postele a klepe na dveře a rve mamiii ![]()
Takže tak je to u nás, konec slohu ![]()
@motivi hlaska „no proste my na morave my hodne vypijem no…“ patri zaramovat.
To vam tak hodne haprovala vaha? Ja po porodu zhubla vse a ted ma taky porad to corona mimino.
Jo a prave bricho. Ja byla prave oplacana, ale bez bricha tak to slo. A jestli teda ted vyhrala nejvic sexy zenu Ashley Graham jsme myslim vsechny vyzle.
Ale ji to fakt slusi. ![]()
@TerezkaSt: 😂. no ja nepila ze, protože sem kojila (zdravotní sklenku červeného nepocitam
) a chodila sem skoro 15 km denně s kočárem a fakt mě úplně vycucla. A teď už nemám vymluvu proč si nemůžu dat ten pohárek něčeho když někam dojdem ![]()
Ale jako nestezuju si, přes léto prasim ale mám všechno oblečení co před malou takže v tomhle směru sem spokojena.
Ale myslím si ze člověk jak má sebevědomí tak to děla hodně. Mám kamarádku co nosí vel.44 a umí se vynést tak, jak to neumí ani holky co mají velikost S. ![]()
Ahoj holky co se týká vlasů a střihu jdeme se starší dcerou za 2 týdny do jakéhosi speciálního studia kde stříhaji prý parádne, tak jsem na to zvedava viděla jsem teď ty ceny a ty jsou rovněž parádní počítám ze tam nechám tak 5-6000 ale tak třeba to bude stát za to a bude to společná aktivita s dcerou ta se vrátila ze studijního pobytu a teda moc nadšena nebyla asi Malaga a Španělska kultura není úplně pro ni
![]()
Tento tyden děláme výlety po Praze daly jsme výstavu na Kampe, dnes jedeme na výstavu fotek potom kino a pak zitra a pozítří máme soukromého Pruvodce po pražském hradě a v židovské části Prahy, snad se ji to bude líbit.
Emma je cely den v jeslich tak to jde jinak vztekle se chová stále tam je to beze změny v jeslich je prý hodna, no nevím nevím spíše asi za ty peníze co platíme nemohou říci ze je děsně zlobiva atp.
Příští tyden bude starsi dcera v Chorvatsku a za mnou přijede má mati na par dni☺️
Jo a co se týká váhy tak u me nějak tak stejne jako pred tehotenstvim mám pořad vel 36 jen prsa po vložení větších implantátů jsou s tou vel 36 lehce na hraně
a cvičení u me nehrozí max jóga a core více nic, u nás ve dvojici cvičí za oba partner ten tomu dává několik hodin denně což já bych teda nepřežila ![]()
@Janinac23 to je prave to, tohle si neumím odpustit
..ale ušetřila bych tím 3 tisíce za 3m, takže by nás to nezachranilo, kupuju si vždycky permici, ta vyjde o něco levněji
ale teda kolo nemám, to mě nikdy nebralo
ta jóga je pro mě relax, to si odpocinu a Marecka si užije alespoň tatínek a na to druhé cvičení ho beru sebou, takže máme program na dopo, spojíme to s procházkou a případně nákupem
a to máme tady kousek, tak jdeme pěšky @TerezkaSt zkus ten imazol, větrat, případně repik koupel a uvidíš, nevím zda doktor tohle řeší..jinak tu váhu, ja to mám i hodně geneticky, u nás jsme proste malý a hubený
, takže vždycky přijde babička a zeptá se jestli jim a ze se musím najíst ![]()
@sofie_13579 to chci ten účes vidět!
Tak si to hezky užijte holky
docela závidím starší dceru, Mareček by taky potřeboval starší segru, to by byla paráda..
ony jsou takový pecovatelky
my máme alespoň toho strejdu (16 let)..teď má prázdniny tak je to paráda, každé ráno si hraje alespoň půl hodiny s Mareckem než nás pripravim na ven
tak nám bude chybět až začne škola..to pak nemá čas..Mareček ho miluje ![]()
@Petrussee no ty jsi krásná štíhlá kóča, to já doufám, ze mi díky kojení ta váha aspoň trosku spadne 😁 mimochodem… ještě kojíš?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat