TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
motivi
6.9.23 20:58

@MILINKA35 no ona dokud měla plinu tak taky nebyl problém, dvakrát za den pravidelně. Ale co je bez pliny úplně přes den tak proste jednou za dva dny a fakt se nadre. Ale zvykla si už bez a pliny nechce vůbec, to je cavyk když to davame na spaní. Jogurty ji, ovoce i zeleninu, pije hodně..

• Upravit
5617
6.9.23 21:22

@motivi Anička se zácpou bojuje už dlouho.Nic nepomáhá. Dnes jsem dala i čípek. Bere pravidelně probiotika a stejně nic. Má období kdy chodí pravidelně a pak zase nejde i tři dny :( Moje starší to mívala taky a pak z toho dostávala i záněty močových cest.Po pár letech se to srovnalo

• načítám...
1347
6.9.23 21:33

Nam doma vsemem na kadeni spolehlive zabira jen bilej jogurt s zivejma kulturama. :lol:

• načítám...
7611
6.9.23 22:00

Teda holky s tím kaděním… bych vám přála našeho Huga, ten to zvládá 2× denně. Ale on třeba baští i hodně zeleninky (studené i teplé) a i v těch skleničkách je spoustu zeleniny, tak mu to jde. Ono pokud dítě jí samé kuře s rýží nebo brambory s masem, pak to zajímalo křupkama nebo sušenkou, tak se není čemu divit :nevim: a pak když třeba ještě málo pije… ale netvrdím, že je to váš případ. Nám jedny křupky vydrží 2 měsíce 😁

• načítám...
2087
6.9.23 22:09

@kambalaka ještě dáváte skleničky? úplně jsi me překvapila, to by mě popravdě už ani nenapadlo dát skleničku takhle velkému dítěti a určitě by mi to ani nejedla 😀 já na kukuřičných krupkach nevidím nic špatného, ale naše je stejně nechce jíst 😀

• načítám...
3555
6.9.23 22:16

@Janinac23 já dala malému první příkrmy. Odmítl, takže jsem je snědla já :mrgreen: takže od začátku vlastně vařím :mrgreen: a teď by mi to hodil na hlavu. On ani kupované, když někde jsme, nějak nechce

• načítám...
1115
6.9.23 22:40

@Janinac23 taky občas dávám skleničky, když jíme něco co by Ell ještě neměla 😅 někdy jí něco uvařim a když se mi nechce dělat dvě jídla tak dám sklenku 😄

• načítám...
motivi
6.9.23 23:08

@kambalaka no vidíš, malá chodila taky 2× denně, zeleninu má ke každému jídlu, jídelníček má pestrý, vypije kolikrát víc jak někteří dospěli, jogurt a půl kefiru denně a stejně to nejde no :nevim:

• Upravit
6702
7.9.23 07:05

@Nikča2020 taky to máme :D když dělám jídla, co mu dat nechci a která nejdou upravit na dětskou verzi :D..třeba gulas…nebo ja si někdy oběd koupím a nestíhám vařit, my furt někde litame a když usne, tak jsem rada, ze poklidim, najim se a lehnu si, kolem 9 se mi teda vařit nechce..a Mareček má jen 4 stoličky a bohužel třeba větší kusy masa nedá, práce navíc to ještě mixovat :roll: :nevim:

• načítám...
6702
7.9.23 07:07

@kambalaka to je asi individuální, Mareček ji ovoce, zeleninu, ale zase neji teď nějak jogurty, a spíše ji ty pevné věci no..a chodí v pohodě :D Krupky dětské už teda nejedou..spíše má radši sušenky a jiné dobroty, ale má je denně, to bychom nemohli jít ani na procházku, on musí mít porad něco v puse :mrgreen:

• načítám...
5617
7.9.23 07:32

Anička snídá každé ráno jogurt. Tekutin má teď i s mlékem 2 litry. Vypije víc než já. Vařím každý den a když to není pro Aničku, tak jí dám polévku- ty miluje. V jídle nevidím problém. Spíš si myslím, že to dělají zuby. Takže snad jak vyrostou, bude klid.
Jak jsem tu tenkrát psala o tom zahledění jinam a že nereaguje, tak už to nedělá. Doktor říkal, že to někdy udělá očkování. Už se mu to párkrát stalo u MMR. Říkal, že vzhledem k tomu že všechna očkování snášíme špatně, tak by už nepovinná nedával.

• načítám...
7611
7.9.23 07:39

@Janinac23 Hugo skleničky má rád a sní mi jich pořád víc než normálního jídla 😁 objednávam je hodně z Německa, tam mají větší výběr. Ale dávám mu je jen na oběd, protože nestíhám vařit - jsem dopoledne s detma venku. A večeře mu třeba vařím a někdy mu dám skleničkovou kaši - tu miluje 😁 jinak k večeři u nás jedou toasty, omeleta, batátové hranolky a bramborová nebo batátová kaše třeba s masem.
A co se týče křupek, tak u nás jedou jen tyhle dvě značky. Jiné nejí. Samozřejmě jen ty nejdražší 😁 gurmán.

• načítám...
6702
7.9.23 07:44

@kambalaka Mareček už dlouho neji ani kaše, ale teda má studené večeře, proste co my, chleba, rohlík, toast, tortillu, k tomu ovoce, zeleninu, nějakou sýrovou tyčinku a dá si co chce :D zbytek pak dojime :mrgreen: tak to je fakt gurman, ja beru co je v akci nebo to nejlevnější..ty jejich z dmka a tak :mrgreen: ale Mareček si z dobrot nevybírá :mrgreen:

• načítám...
1479
7.9.23 10:04

Holky, u nás se teď nejvíc ujíždí na ovoci a zelenině. Bylo toho teď hodně ze zahrádky, tak si chodil tam :lol:
Jinak u nás se už vaří pro všechny. Jedině když je fakt něco nevhodné, tak má třeba polévku. Skleničky nechce už dlouho. Na křupky si taky už moc nechodí. Ale celkově jsem moc ráda, že už nemusím řešit, co bude jíst, když jedeme někam na výlet. Na dovolenou už mu taky nebudu nic brát. Vezmu jen mléko. To má teda ještě 2× denně 150-180ml. Teď jsme byli v Aqualandu a byla jsem mile překvapena, že se tam dá koupit i něco jiného než stripsy a hranolky :lol:

• načítám...
7611
7.9.23 10:17

Tak holky, my s Hugem pokračujeme se cvičením pro děti i po prázdninách 🙂Dneska první hodina a zvládli jsme to. Beátka byla hodná, položila jsem ji tam na deku a ona na nás koukala 🙂 Hugo si tam dělal to svoje - klasika 😁 ale překážky byly jeho. Beatku to unavilo a hned mi pak usnula v kočárku.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100