TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
7.9.23 11:41

Holky, letí to, dneska má Bea 3 měsíce ????

• načítám...
6702
7.9.23 11:46

@kambalaka přijde mi podobná Hugovi :D, ale je krásná :srdce: ja te obdivuju, bych padla mít dvě malé děti :mrgreen:, na cvičení taky chodíme, Mareček si půlku děla co chce, ale baví ho “opici” draha, která se vždycky postaví :kytka:

• načítám...
7611
7.9.23 12:28

@Petrussee taky je u nás opičí dráha top, jinak si dělá, co chce 😁

• načítám...
2087
7.9.23 12:38

@kambalaka na té fotce už je nějaká velká :srdce: užívej si to ;)

• načítám...
1115
7.9.23 13:58

@kambalaka taky chodíme na cvičení, sešli jsme se tam i ve stejné partě. A klasika, všechny děti cvičí s rodiči, jen moje ne 🤣 ta si dělá co chce. Občas se zapojila, ale zas to beru tak, že to byla první hodina po skoro 3 měsících, tak nemůžu chtít zázraky 😅

• načítám...
173
7.9.23 16:09

Ahoj holky, taky vás po delší době zdravíme.. Byli jsme na dovolené v kempu v Českém ráji a byla to paráda.. :palec: jinak Davidek je většinu dne bez plinek, ale curani si musím hlídat tak nějak časově.. Rekne si tak jednou za 3 curani.. Ale na velkou uz jediné na wc nebo nočník a to me tam bud odvede, nebo donese nočník.. Na jídlo má to samé co my, skleničku nesnedl ani jednu.. Když jsem mu ji kdysi dala, ochutnal jednu lžičku, oklepal se a od té doby neměl.. Ale uz vzal na milost banány a okurkovy salát z ovoce a zeleniny.. Ale kapsičky ovocné ji krásně. Zeleninu varenou i omáčky jí s chutí. Jí uz celkem sám lžičkou a vidličkou. Říká hezky „máma, táta, bum, tam, ham, mňam“ a s tím si celkem vystačí.. :lol: boty má 25, takze na zimu to budou tak uz 26.. 8o a velikost nosí 98-104..na hřišti vypadá jako 3 lety.. Ted začneme chodit do dvou kroužků, na Tvoření s detmi a na Cvičení, tak se moc těším.. On miluje děti, tak jsem zvědavá.. Jinak u nás jsou školky úplně marné.. Mame tu v okolí 4 a všechny jsou plné tak, ze nevzali od září ani 3 lete deti, co jsou narozené v červnu.. Tak nevím.. A dětské skupiny jsou drahé.. Ale asi taky od ledna bych chtěla aby chodil aspoň na 2 dny (pul dny) v týdnu.. Tak uvidíme..
Jinak jsem v 19 tt, máme pred sebou za 14 dní druhý screening, tak uz sand budeme vědět, co to bude :srdce:.

• načítám...
7611
7.9.23 16:19

@Ssfr85 jeee, to to letí, viď? 🙂 tak pak napiš, co to je. A co by sis víc přála? Holčičku mebo chlapečka? 🙂

• načítám...
173
7.9.23 18:30

@kambalaka vždycky jsem si přála páreček :srdce: ale asi je to teď jedno, hlavně aby to bylo zdravé :palec: sice kdyzby to mel byt druhý klik, tak absolutně nevíme jméno.. Žádné společné se nám nelíbí.. Tak by to byl asi David II.. :lol:

• načítám...
7611
7.9.23 18:41

@Ssfr85 my jsme taky druhé klucici nevěděli, nakonec jsme napsali Oskar, ale věděli jsme, ze to bude holčička 😁

• načítám...
6702
7.9.23 18:42

@Ssfr85 je to kus chlapa teda :D ale každý dítě je jinak veliké, ale teda velikost nohy má taky velikou, ale Mareckovo kamos má 25 taky :D..Mareček má jen 22, tak se bojím, aby velikost nohy neměl po mě :roll: ja mám 35 8o :mrgreen: užívej těhotenství :srdce: kdybych měla druhé, chci holku, taky nemáme žádné další jméno pro kluka, žádné se nám už nelíbí :mrgreen:..celkove se mi pro kluky jména nelíbí :D líbilo se mi Felix..ale nikomu jinému se to nelíbí :D :nevim:

• načítám...
5617
7.9.23 19:16
  • načítám...
173
7.9.23 19:48

@kambalaka vždycky jsem si přála páreček :srdce: ale asi je to teď jedno, hlavně aby to bylo zdravé :palec: sice kdyzby to mel byt druhý klik, tak absolutně nevíme jméno.. Žádné společné se nám nelíbí.. Tak by to byl asi David II.. :lol:

• načítám...
7611
7.9.23 19:49

@Ráďa 25 😁 tak to je přesný 😁

• načítám...
7611
7.9.23 19:50

@Petrussee my máme ještě pořád 21 🙊 😁

• načítám...
2087
11.9.23 12:08

@Ssfr85 moc gratuluji, nějak rychle to letí, že🙂 a jak zvládáš těhotenství?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100