Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka přijde mi podobná Hugovi
, ale je krásná
ja te obdivuju, bych padla mít dvě malé děti
, na cvičení taky chodíme, Mareček si půlku děla co chce, ale baví ho “opici” draha, která se vždycky postaví ![]()
@Petrussee taky je u nás opičí dráha top, jinak si dělá, co chce 😁
@kambalaka taky chodíme na cvičení, sešli jsme se tam i ve stejné partě. A klasika, všechny děti cvičí s rodiči, jen moje ne 🤣 ta si dělá co chce. Občas se zapojila, ale zas to beru tak, že to byla první hodina po skoro 3 měsících, tak nemůžu chtít zázraky 😅
Ahoj holky, taky vás po delší době zdravíme.. Byli jsme na dovolené v kempu v Českém ráji a byla to paráda..
jinak Davidek je většinu dne bez plinek, ale curani si musím hlídat tak nějak časově.. Rekne si tak jednou za 3 curani.. Ale na velkou uz jediné na wc nebo nočník a to me tam bud odvede, nebo donese nočník.. Na jídlo má to samé co my, skleničku nesnedl ani jednu.. Když jsem mu ji kdysi dala, ochutnal jednu lžičku, oklepal se a od té doby neměl.. Ale uz vzal na milost banány a okurkovy salát z ovoce a zeleniny.. Ale kapsičky ovocné ji krásně. Zeleninu varenou i omáčky jí s chutí. Jí uz celkem sám lžičkou a vidličkou. Říká hezky „máma, táta, bum, tam, ham, mňam“ a s tím si celkem vystačí..
boty má 25, takze na zimu to budou tak uz 26..
a velikost nosí 98-104..na hřišti vypadá jako 3 lety.. Ted začneme chodit do dvou kroužků, na Tvoření s detmi a na Cvičení, tak se moc těším.. On miluje děti, tak jsem zvědavá.. Jinak u nás jsou školky úplně marné.. Mame tu v okolí 4 a všechny jsou plné tak, ze nevzali od září ani 3 lete deti, co jsou narozené v červnu.. Tak nevím.. A dětské skupiny jsou drahé.. Ale asi taky od ledna bych chtěla aby chodil aspoň na 2 dny (pul dny) v týdnu.. Tak uvidíme..
Jinak jsem v 19 tt, máme pred sebou za 14 dní druhý screening, tak uz sand budeme vědět, co to bude
.
@Ssfr85 jeee, to to letí, viď? 🙂 tak pak napiš, co to je. A co by sis víc přála? Holčičku mebo chlapečka? 🙂
@kambalaka vždycky jsem si přála páreček
ale asi je to teď jedno, hlavně aby to bylo zdravé
sice kdyzby to mel byt druhý klik, tak absolutně nevíme jméno.. Žádné společné se nám nelíbí.. Tak by to byl asi David II.. ![]()
@Ssfr85 my jsme taky druhé klucici nevěděli, nakonec jsme napsali Oskar, ale věděli jsme, ze to bude holčička 😁
@Ssfr85 je to kus chlapa teda
ale každý dítě je jinak veliké, ale teda velikost nohy má taky velikou, ale Mareckovo kamos má 25 taky
..Mareček má jen 22, tak se bojím, aby velikost nohy neměl po mě
ja mám 35
užívej těhotenství
kdybych měla druhé, chci holku, taky nemáme žádné další jméno pro kluka, žádné se nám už nelíbí
..celkove se mi pro kluky jména nelíbí
líbilo se mi Felix..ale nikomu jinému se to nelíbí
![]()
@kambalaka vždycky jsem si přála páreček
ale asi je to teď jedno, hlavně aby to bylo zdravé
sice kdyzby to mel byt druhý klik, tak absolutně nevíme jméno.. Žádné společné se nám nelíbí.. Tak by to byl asi David II.. ![]()
@Ssfr85 moc gratuluji, nějak rychle to letí, že🙂 a jak zvládáš těhotenství?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat