TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
13.9.23 14:55

Holky, lyžujete? Myslíte, že už bude mít smysl malého letos postavit na lyže?

• načítám...
6702
13.9.23 15:18

@wendelina30 ja lyže mám, ale teď jsem na nich 3 roky nestala, přítel lyžovat neumí, Marecka dáme až později, neumím si představit mu dat na nohu lyzaky, myslím, ze by dost brecel, jsou to těžké boty, nemohl by se v nich hybat a to oblékání by byl masakr..dala bych ho pak do te lyžařské školy, ale myslím, ze to nemá cenu dříve než půjde do skolky

• načítám...
1347
13.9.23 15:27

U nas frci masinka z Lego Duplo, ale neumi ty kostky jeste spojovat. Umi ale spojovat vetsi, nejaka polska znacka a to si stavi hodne rad. Pak ma rad auta, prestaly ho bavit knizky. Ke svatku sme mu kupovali funnywheels ale je na tom extremne nestabilni a nejak mi prijde, ze nevi vubec co se po nem chce, pritom vidam mnohem mensi deti na tom drandit jak draky. Psum rad hazi micky a hodne ma rad jakoukoliv venkovni hracku, kterou muze tahat, tak ho bavi treba trakar, nebo kdyz mu nejaka holcicka pujci kocarek :lol:. Extremne ho ted bavi písek. Ruzne nabira, presypa, nejradsi ma, kdyz najde nejakou duznu a hned si do ni vleze a rochni se tam jak cunik :lol: :nevim:

K vanocum chceme koupit kouzelnou Albi tuzku, k narozeninam nejake dalsi stavebnice, to je takova dobra vec na rozvijeni kreativity. Jestli muzu doporucit, tak Barta jeste bavi navlekat takove velke drevene korale, ale nekoupila sem mu to, protoze mi prijde, ze je to extremni chvilkova zalezitost. Na jemnou motoriku ma doma jiny veci.

• načítám...
472
13.9.23 22:42

A jinak naše sezóna každoročně

• načítám...
7611
15.9.23 17:16

@Logodice Tyjo, manzel byl na houbách taky, ale našel jen pár hribku. Na to, ze všichni říkají, ze rostou, tak by mě teda zajímalo kde 😁

• načítám...
motivi
16.9.23 07:56

@kambalaka my sme teď na vysocine tahali plné kose každý den. Musí asi hledat mimo Prahu :lol: :lol: :lol: :lol:

• Upravit
5617
16.9.23 12:49

Já už dnes suším snad poslední hřiby a na oběd jsme měli řízky z růžovek. Manžel už doma dostal stopku, takže teď bude už sbírat sousedům :lol:
Anička má teď období, že se nechce vůbec mazlit :( Všechny odstrkuje.
Z hraček jí baví kočárky a panenky a teď má nejoblíbenější kreslící tabulku. Knížky nesnáší, ale ráda kreslí. Je úplně jiná, než moje dvě první. :think:

• načítám...
6702
16.9.23 19:01

@Ráďa 25 my teda nejsme houbaři, nejime to :D..Mareček se mazli teď až moc, ale jen se mnou, vždycky si vezme dudlik, sedne si na mě a tahá mi vlasy :roll: možná mu rostou nahoře spicaky, má tam dost obrysy..Mareček má teď pujceny kočárek od kamarádky, taky ho baví :mrgreen:

• načítám...
1738
17.9.23 19:55

Holky diky za tip na Albi tuzku. Ona je pak kompatibilni se vsemi temi knizkami jestli to dobre chapu. Jinak mala dostane odrazedlo uz to dvoukole, ktere si pak zase vyzkousi pozdeji. Proste jeden darek a malickost na svatek. Dal to prehanet nebudu presne jako minuly rok. Ona si zatim opravdu moc nevyhraje.

Na lyze navrhuji nejdriv 3-4roky. Ty deti lec sebesikovnejsi a aktivnejsi to muze dost bloknout. Ja jsem v lyzarsky skole delala a casto jsem dostavala sodovku, ze penize nevracime, kdyz to ty deti nechytlo. Legendarni byl jeden Frikadel co mi o hlavu hodil vizitkar. :jazyk:

Mrkam kolik maji vasi broucci a predevsim kluci vlasu. Moje vubec. Akorat jsem ji to ted trochu zkratila. Rozhodla jsem se proste ze ji budu strihat na igracka a cesat na zadelku. Jako nejakej culik, sponku to by mi dala. 8o

Tudle jsme byly na obede a perfektne samostatne jedla v restauraci i polivku a pak rekla cisnikovi „fertik, doby, diky“ ten mrkal. A druhej den normalne hodila do vany pri koupani „ponorku“. Najednou rve „fuuuj, na nosisnek viiiis?!“ a pak se smala jak demon. Lahudka :pocitac:

• načítám...
6702
17.9.23 20:00

@TerezkaSt tyjo jezeni v restauraci závidím :D s Mareckem je to katastrofa :mrgreen: a to mluvení její je bozi :srdce:

• načítám...
1738
17.9.23 20:11

@Petrussee No ja tim chtela zduraznit ten paradox, ze na neco sikovna neco je boj. :mrgreen:

Jo a jeste dostane vstupenku na koncert stistko a poupenka nebo smejko. Podle toho co bude. Mne tu nekdo inspiroval.

https://festiky.cz/…l-2024-praha Takze na toto pac je tma oboji a praha ok. Jdete taky? :mavam:

• načítám...
1347
17.9.23 20:20

@TerezkaSt my bychom radi ale cena vstupenek byla posledne opravdu astronomicka… 8o

• načítám...
6702
17.9.23 20:46

@TerezkaSt Marecka to zase tak nebere, písničky porad prepina a na nic nekouka, kromě par reklam a má rad znělku na hlavní zprávy TV prima :mrgreen:

• načítám...
6702
17.9.23 20:52

My jsme dneska navštívili bagrpark :mrgreen: cena 150 osoba, Mareček zdarma ;)

• načítám...
7611
17.9.23 21:35

@Petrussee přesně!!! Znělka na zprávy prima 😁 👍🏻 to jede i u nás. A reklamy ještě. Filmy a pohádky ho neberou.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100