TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
motivi
21.9.23 15:23

@kambalaka u nás to stejný. Malá teď cca 13 dni po mmr, v noci hrozny pláč, nesla uklidnit myslela sem ze spatny sen. Za chvíli to strjne a opakovalo se to snad co hodinu 8o horečku neměla, pak sem si říkala ze zuby, protože si pořad potom sahala do pusy, tak nurofen.. no ze by to pomohlo. Ne. Naspano asi 3 hodiny a od 4 vzhůru. 8o Ráno teda rýmu, tak nevím co z toho všeho to je :? no dneska je to na masli. Ještě ze mám burcak :lol: :lol:

• Upravit
7611
21.9.23 15:28

@motivi no tak já kojím, tak si ani ten burčák nedám 😁

• načítám...
motivi
21.9.23 15:33

@kambalaka jedna je zdravotní :lol:

• Upravit
5617
21.9.23 21:00

No u nás sice má velkou postel, ale spát tam nechce :(
Mlíčko máme vždy před spaním, kupuji banánové flapko, nebo tam chce med.
Dnes mi ráno spala do 9 hodin od 19 h.
Ta teplota jí výřídila, ale já se vyspala. Pokud bude mít zítra teplotu, už půjdem k dr. 4.den to už je moc.Ona sice řádí i s horečkou, jí, pije a jinak jí nic není :roll: Takže by nám stejně nakonec řekl - zuby

• načítám...
7611
21.9.23 21:17

@Ráďa 25 já si myslím, ze čím později se dá dítě do svého pokojiku, tím tam spis nechce. Huga jsme tam odlifrovali hned po roce, jak se naučil slejzat a Bea si to tam profrčí, hned jak se to naučí taky, za nim 😁

• načítám...
1115
21.9.23 21:51

@kambalaka no Ella spala od malinka ve svém pokoji, ale teď se to nějak otočilo. Mám v okolí lidi kterým koupě větší postýlky vyšla i ty kterým ne 😅 uvidíme, já doufám, že v ní spát bude. Snad jí uklidní to vědomí, že může kdykoli přijít

• načítám...
1347
21.9.23 21:58

U nas je spanek porad prisernej, v noci Bart narika a nektery noci nemuze treba dve, tri hodiny usnout. Vetsinou uz to neresim a buzeni treba 5× za noc bez delsiho casu vzhuru beru jako skvelou noc, někdy to zvládám hur. Hlavně když je tech dni už treba 14 za sebou.

Mam hlavne uz narusenou schopnost i svyho spani. Budim se i kdyz bych spat mohla :roll:

Jinak e stredu sme byli na kontrole s hlavou v Motole. Bartos je v poradku a mame prijit zas za rok. :) Je videt, ze se mu ted hodne rozpousti ty desticky, ma tam casto vystupky a hrany ruzne, obcas nejaka modrinka nebo otok. Ale vypada to, ze mu to nevadi a my uz si taky zvykli :srdce:

• načítám...
6702
22.9.23 07:42

@kajka kajka ja to mám s tím spánkem podobne, když se postestilo a prospal celou noc, tak ja se budila jako obvykle :roll:, ale jak nemá mléko je to lepší, když mu nic není vstává 1-2×, když se vzbudi dojde za nami z pokoje, bereme ho k sobě a usne a jednou je to většinou dudlik, verim, ze až nebude mít dudlik bude spat :kytka: nebo teda už fakt nevím proč by se budil :mrgreen: ale řešila jsem spanek včera s kamarádkou a malymu budou 2 a budí se co 2h a řve a řve a nic nechce :roll: to už si teda neumím představit, první rok jsem taky vstavala co hodinu, ale teď už jsem si na “lepší” spanek zvykla..snad se to srovná, jinak to Bartovi sluší :srdce: ja bych to nepoznala

• načítám...
6702
22.9.23 07:45

@Nikča2020 nám spíše pomohlo, ze jsem přestala kojit, pak ze nemáme mléko, tak teď doufám, ze to bude lepší až odstraníme dudlik…Mareček většinou kolem 3 ráno za nami dojde :D 4× tam vydržel celou noc, jinak se budí..ale je fajn, ze přijde k posteli, jde i celkem potichu a pak ho jen vezmu k nám :mrgreen: my se vyspime taky lépe, když nás celou noc nekope a mě netaha tolik za vlasy

• načítám...
7611
22.9.23 14:17

Holky a když už jsme u toho… kdy a jak přestat kojit? Nemyslím tím, když se dítě samo odstaví… ale když si třeba maminka rekne, ze přestane kojit, to znamená, že se přejde na flašku nebo jak? To pak dítě, když se v noci vzbudí se mu dá napít jen voda? Jak znám Huga, tak bude mít flášu mlíka s sebou ještě do skolky 😁 ale s nim jsme od narozeni na UM. Ale Beatku plně kojím, tak nevím, jak potom se to dělá… a kojit do 3 let opravdu nechci 😁

• načítám...
2087
22.9.23 14:21

Ahoj holky, zdravím vás po nějaké době. Michalka už krásně povídá, je jak papoušek, všechno po všech opakuje. Je fakt šikovná, když jsem na kroužku nebo někde, tak se nás ptají kolik jí je let, že tak hezky zpívá a komunikuje. Spánek celkem dobrý, až nebude dudel, tak to bude asi úplná pohoda, ale je mi jí líto ji ho teď vzít. Jinak jsme ji koupili super kočárek, tak ho všude tahá a má své miminko 🙂 no ale nebojte, není vse růžové, dělá scény u ostatních kočárku na hřišti, všechny chce a i někdy hračky ostatních dětí. A u staršího syna je to celkově hodně náročné, asi budeme řešit i nějakou pedag-psych poradnu… dodelavame zahradu tento víkend a pak už snad budeme mít podzimní odpočinek a větší pohodu doma.

• načítám...
2087
22.9.23 14:23

@kambalaka proč v noci vodu, tak bych ji dala umělé mléko? Hugo má mléko a Beatce chceš dávat vodu?
Odstavit můžeš, když chceš a když ti bude pít umělé. Já obě kojila cca do 9-10 měsíce. Dřív by mi to bylo líto, když mléko je

• načítám...
7611
22.9.23 15:06

@Janinac23 jo, já ji taky budu kojit, když budu mít mléko. Jen nevím, jak se to pak dělá… obe moje sestřenice kojily - jedna do roka - než otěhotněla znovu a ta druhá do roka a půl. Obě prostě přestaly a na umělé mléko už nepřešly… té jedné už od roka mléko nechce vůbec a té druhé od roka a půl jen občas přes den kakao nebo čerstvé kravské mléko. To by se Hugo zbláznil 😁 to je mlíčňák, ze by klidně byl jen na mliku 😁

• načítám...
7611
22.9.23 15:10

@Janinac23 je zajímavé, jak ty děti jsou rozdílné. Hugo nemluví vůbec, jen vydává ty svoje “skřeky” 😁 ještě ani “mama, bába, tata” - nic prostě. Taky bych si s nim už ráda povídala. Jako on rozumí, co mu řeknu, ale nemluví vůbec. A to jedeme furt knížky, básničky, říkanky… Hugo mi dává zabrat. Po obědě už skoro vůbec nespí. Z 90% se můžu stavět na hlavu a prostě neusne. Tak to je pak na pořádné kafe 🙈 jenže Beátka přes den ještě spát potřebuje a Hugino je strašně hlučnej a neustále ji budí, tak to jsem z toho pak na prášky 😁

• načítám...
1960
22.9.23 15:37

Ahoj holky u nas emma po obede spi tak hodku a pul, ted bude o víkendu v sobotu u chuvy mame novou tak snad to bude ok.
Bartas je fesak :srdce: :srdce:
Ja ted relaxuji v solne jeskyni a za hvili jdu pro emmu do jesli.
Zitra jdu se starší dcerou na muzikal a v nedeli s emmou do divadla.
Spanek v noci nic moc cca 3× za noc jd vzhuru
Mléka porad pije cca 500ml za den necham ji ho do 2let a potom uz asi ne.
Dobre ji v jeslich doma ne, ukecana je desne.
Terezko - drzim palce at najdeš nejakeho prima chlapa jj asi uz tech pouzitelnych bude min, ale urcite jsou. :) :)

Jani - co budete resit se starším synem? Drz se :srdce: :srdce:

Ty jo holky jinak ja vubec neznam toho Kazmu tak. koukam jak je asi znamy ;)

Jinak stromovka je super msme ji cca 30min od domova, ale s emmou se drzime blízko domova aby nezropula sceny v aute nebo v mhd :? :? :?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100