TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
22.9.23 19:10

@kambalaka my jsme odbourali první přes den, byl na hlídání 2× za sebou přes den, když jsme stěhovali (takže nevidel, nechtěl), v noci jsme nasadili 2 flašky, po 3m, jednu a pak žádnou, proste jsme mu to nedali. Nesl to dobře, pokud bude větší, můžeš zkusit vodu a uvidíš. ;)

• načítám...
459
22.9.23 20:12

Ahoj holky, taky vás všechny moc zdravím. My máme rušné noci kvůli růstu zadních stoliček a malá bývá i přes den dost nepobavená, jak jí tu zoubky bolí, takže se z nás všech doma stávají non stop animátoři, abychom jí zabavili a nemyslela na to. Takže večer jsem úplně hotová :lol:.

Docela se už těším na letošní advent (já vím, taky mi leze na nervy, když někdo řeší Vánoce těsně po prázdninách :lol:, ale s dětma je to prostě jiný, Vánoce pro mě mají zase tu kouzelnou atmosféru… :andel: ), až bude malá pořádně vnímat ten knižní adventní kalendář, co jsme jí loni pořizovali, potom na oslavu 2. narozenin a na Vánoce, až půjdeme na trhy, mrknout na Betlém, jejej, fakt to miluju :srdce:.

Jinak co se týče ukončení kojení, tak u nás to proběhlo pár měsíců po 1. narozeninách, pro malou bylo to kojení už hodně o „zvyku“, vůbec jsme v noci nespali. Pár nocí hledala prso, ale hodně jsem jí mazlila, tulila, hladila. Představovala jsem si to idealisticky tak, že malá přejde na UM nebo bude dudlat dudlík, ale ani jedno nechtěla a UM vyloženě nesnášela. Na radu pediatričky jsme v noci prostě dali vodu a ona si na to zvykla. Později se probudila max. 1-2 x za noc na vodu a bylo to fajn. Hodně dětí, co vím z okolí, tak nechce po kojení přejít na UM, oproti dětem, co mají UM od narození a jsou na něj zvyklé.

• načítám...
459
22.9.23 20:24

Jinak jsme tady měli kamarády z Norska na pár dní a docela mě pobavil poznatek kamarádky, která má o rok staršího chlapečka, než je naše malá. Ptala se mě, proč my Češi dáváme děti tak dlouho do kočárků, že si zprvu myslela, že jsou ty děti nějak nemocný, že musejí být v kočárku a nechodí, že u nich (nevím, jestli v celém Norsku, nebo jen tam, odkud je ona) děti ťapou v běžných dnech bez kočárku od doby, kdy začnou samy chodit, že jí přijde, že my tady dáváme do kočárků v jejích očích hrozně „staré“ děti :lol:.

Úplně mi tím ale zkazila pohled na děti v kočárcích, teď to vidím všude :lol:.

• načítám...
5617
22.9.23 20:39

@Sissela No představa, že jdu 5 km k babičce s Aničkou za ruku.Jako ona by to ušla, ale tak do večera :lol:
Už jsme bez teplot :palec: Takže doufám, že se dnes vyspím :palec:

• načítám...
6702
22.9.23 21:24

@Sissela tak Mareček s tím neměl problém, ale měl první jednou um po prvním probuzení a zbytek noci kojeni a pak jsme přidali druhou láhev a proste jsem mu prso nedala a bylo, vůbec nebrecel, vzal to fakt dobře ;), ale bylo to postupně a utli jsme to když mu bylo 13m

• načítám...
6702
22.9.23 21:28

@Sissela Jezisi 8o ja se teda kočárku nevzdam :mrgreen: ať tam drepi klidne do 3 :mrgreen: dávám tam věci, nakup, odrazedlo :D je to fakt pohodlný, poustim ho na hřišti, zahradě nebo když jdeme jen na procházku kolem baráku, jinak by mi utekl a ani ještě neujde vzdálenost dlouhou, to bychom se nehnuli..a nejde kam chci..zlatej kočár :srdce: autobus po městě zadarmo je plus, ale už ho nevyuzivame, u nás se platí..plus teda zítra v tom kočárku snad bude spat, když budeme v Praze a venku..

• načítám...
6702
22.9.23 21:30

A Mareček má svůj kočárek, hrozne ho závidí kamarádkám :mrgreen: ja vím, ze je kluk, ale jezdil s nim dneska přes hodinu venku, stal 170 korun, takže nekupte to :mrgreen: a už jsme vzali ven i odrazedlo, ale nemáme ještě helmu, ale jezdí jak slimak :mrgreen:

• načítám...
5617
22.9.23 22:19

@Petrussee teda maminko- kup mu tam panenku :lol: Anička má třeba i tohodle černouška( jen mu ukousla špičku nohy - rasistka :mrgreen: :lol: )
Mi máme kočárky 3.A další u babičky. Taky vydrží jezdit dlouho

• načítám...
6702
23.9.23 09:08

Tak nic, prachy nemáme, ale jsme v Praze :D

• načítám...
motivi
23.9.23 09:44

@Sissela kamaradka co žije ve Švédsku to taky zminovala :lol: je pravda ze my teda nepoužíváme kočár tak od začátku jara možná? Seděla tam vzdcyky 15 minut a pak chtěla ven takže sem nakonec tlačila kočár a nahanela ji. Takže sel kočár do sklepa a všude chodíme pěšky. Pro mě je to tak i pohodlnější :nevim:

• Upravit
1960
23.9.23 10:10

U nás zatím kočárek je…ale na jak dlouho to teda nevím… Ema ho dvakrát ráda nemá takže když má sedět tak má před sebou mobil nebo tablet a kouká na písničky nebo pohádky.
Já odvezla ráno emmu chuve, vyrazila jsem na pedikúru, Projít si obchody nasnídala jsem se ve Starbucksu a za chvíli mířím pro Emu abych ji přidala mamce a mohla jít se starší dcerou na ten muzikal :dance:

• načítám...
7611
23.9.23 14:44

Tak my se kočárku ještě nevzdáme hodně dlouho 😁 Hugo ho má rád a když někam jdu, tak neumím si představit nahánět Huga, psa, ještě nosit Beatku a nákup 😁 stridam jednokocar a dvojkocar.

Jinak včera večer usnul Hugo až v 23hod 🙈 jsme u rodičů na chatě a to nevěřili vlastním očím, že je takový držák. Nejdřív, ze už je hodně hodin a ze by měl jít spát, ale když viděli, co převáděl a jak se úplně vztekal, ze spát jako nepůjde, tak šel až s námi po 2.mleku. Nechápu, co má teď za období. Vypil 210ml mléka, slezl z postele a ze si jde hrát. Po hodině dělal takový divadlo, ze jsem mu musela dát láhev znovu, vypil 180ml a konečně usnul 🙏 pak ráno zase mléko, po obědě zase mléko. Je teď nějak hladovej, přitom normálně snídá (toasty), na sváču jablko, oběd kaše s kuřecí roládou, sváča termix, pak ještě zobe ovoce, křupky, koláč, večeře bulgur s masem a zeleninou a pak ještě ty 2 mléka 🙈 by mě z něj trefilo a ještě se vzteká, ze spát nepůjde :nevim: tak nevím, co to s nim teď je. A to jsme už mysleli, že mléko odbourame a zůstaneme jen u jednoho ranního. A najednou je z něj mlíčňák

• načítám...
951
25.9.23 07:08

Cau holky nemuzu se prihlasit do uctu a emimino neni schopny to spravit. Dobry co? Sranda je, ze tento ucet se jevi, ze tu je 15let aktivni, pritom je automaticky propojeni s jednou strankoi s receptama kam jsem se zaregistrovala kdysi v pocatcich internetu.

Tuhle mi na tinderu nekdo napsal „hele dyt tebe uz jsem dnes lajknul“.

Nase internetova stopa mne zacina pekne desit. 8o

TerezkaSt

• načítám...
motivi
25.9.23 12:50

@MongolskaRyba to je drsný. Jo v tomhle já sem hrozné opatrná třeba co se tyče fotek malé, ty nikam nedavam, její jméno nebo datum narozeni.. děsí mě co všechno člověk muže zjistit tady na těch fórech a případně to nějak zneužít..

• Upravit
951
25.9.23 22:06

@motivi mas recht. Tvoje dite taky vubec neznam… jen ze ty jsi holka z moravy. :palec:

Myslim, ze tady zatim nikdo nevytrousil nic co by nasim detem mohlo v budoucnu uskodit. Spis to muze slouzit jako usmevny denicek. Nebo aspon mluvim sama za sebe a svoji internerovou minulost. Co bylo na alik.cz zustane tam. :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100