TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3555
29.9.23 21:47

A špicaky Lukymu rostly snad přes 3 měsíce. Hrozně dlouho. Jinak já kupují v tescu jejich značku teď, 5 juniorky a krásně sedí a co toho vydrží. Až koukám. Nemáme s tím vůbec problém. Pampers, ani ubrousky, to byl z toho opruzeoy. Měl dady a teď ty z Tesca a bez problémů :palec:

• načítám...
1347
29.9.23 22:07

@kambalaka Mam narosto identickej problem s petkovyma kalhotkovyma Pampersama… Rekla bych, ze maji proste petky nejakej problem v tech bocich. Vzdycky to vytece ven. Je to k podelani. Vzdycky bych pukla vzteky. Dokonce sem do tech boku koupila vlozky do podprsenky, abych furt neprevlikala. To pomaha, ale tvl navysuje to cenu ty nocni pliny na dvojnasobek… :roll:

@MongolskaRyba zkusila sem tvuj problem s prihlaseni zminit kamaradce, ktera pracuje primo u spravy. Tak treba si s tim poradi.

Jinak dnes jsme se vratili z dovci s tchanovcema na Sumave. Bylo to super jako vzdy. Navic to pocasko.. :srdce:. No skvela tapaci dovca.

Co se kocaru tyce, tak Bart ma obdobi, kdy ho uplne zboznuje. Asi mu doslo, ze uz bude celej zivot jenom chodit, tak se rad popoveze :lol: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
2087
29.9.23 22:41

@MILINKA35 to nezní jako úplně špatný vztah y samozřejmě záleží na tvém pocitu a jak se ve vztahu cítíš. Vím, že mě by bylo líto vztah ukončit a snažila bych se na tom pracovat. Jak říkáš, 2 měsíce je krátká doba. Ale nejsem v tvé kůži, jen moc držíme palce, ať je hlavně dobře všem :srdce:
@kajka kajka vy jste moc krásná a sympatická rodinka :srdce:

• načítám...
7611
29.9.23 23:11

@Janinac23 on se budí mezi 4-5 ráno, jinak spí celou noc. A kdybych mu to mléko nedala, tak by se už vstávalo a to ti už bylo a totiž fakt nechci 😁 takhle mu jen dám flašku do ruky, dudlík do druhé ruky a odcházím. Hugo dopije flašku, zahodí ji, vrazí si dudlík do pusy a spí dál do 7-8 😁
Jinak Beátka je kočička hodná, ani nevím, že ji mám, fakt dítě za odměnu ❤️ pořád se směje a skoro nepláče - jen když je unavená nebo má hlad. Takže režim je podle Huga a Beátka se veze 😁

• načítám...
7611
29.9.23 23:14

@kajka kajka tak nejsem sama. Já jsem teď koupila ty klasický Pampers active baby na ten sucháč, tak doufám, ze po dlouhé době nebudu muset prát celou postel 🙏

• načítám...
1115
29.9.23 23:36

@kambalaka @kajka kajka my použiváme pampers pants premium care a já si nemůžu stěžovat 😁 noční už nekupuju, má normálně denní i na noc a neprotečou. Občas přes den, ale Ella není chvíli v klidu, tak si tu plínu kolikrát tak blbě shrne. A když proteče, tak je to proto, že ta plína má snad 5 kilo jak je těžká a už to prostě nepobere 😅

• načítám...
7611
30.9.23 07:24

@Nikča2020 mně prave ty Pampers pants premium care v noci protékají, ale asi je to tím, ze je mu větší a tak dobře netěsní. Čtyřky mu jsou těsné a tlačí ho a pětky už zase větší. Na den dobrý, ale tu noc, kdy s sebou mrská, tak to ta plina nedá.
Nicméně holky, na dnešek jsem mu dala Pampers active baby tu klasickou na zapínání na sucháče a poprvé po dlouhé době nemusím prát celou postel :dance: tak hold na noc mu budu dávat tu a přes den kalhotkové plenky.

• načítám...
2087
30.9.23 07:26

@kambalaka to je krásné, že je Beatka tak hodná. Já to mám taky tak, první syn náročnější miminko a Michalka je za odměnu♥️ je jí rok a třičtvrtě a pořád je zlatá a hrozně šikovná. Už povídá, že spojí několik slov a chvílemi nevím, který z těch dvou třeba zpívá 😀

• načítám...
1347
30.9.23 07:34

@Nikča2020 to i ja. Ale protejkaj na denni bazi

• načítám...
6702
30.9.23 08:30

@Janinac23 spal 4× celou noc, to přišel ráno, jinak chodí v noci, většinou kolem 3. Ráno :mrgreen: ty vlasy ho uklidnuji, nevím jak ho to odnaucim.. :roll: on tahá porad, ne jako silou, ale tahá :D i se mazli..teď dvě rana spal do 7 a do půl 8 se po mě válel :mrgreen:

• načítám...
5617
30.9.23 14:19

@Petrussee U nás má zase jinou " úchylku" :) Cucá lísteček na oblečení. Dá si ho pod dudlík a tak zvláštně u toho mrčí. Dělá to před spaním a vždy když se chce uklidnit. Jenže teď mám docela problém s oblečením z druhé ruky. Paní totiž ty lístečky odstřihla a Anička je nechce nosit :think:

• načítám...
1347
30.9.23 14:32

@kambalaka Hele neni to tou vetsi velikosti na stejny strane mu protejkaj i ctyrky i active baby pants. Proste se to hloupe svazi po tom uz mokrym podkladu a protece to tema nohavicema. Doma jeste zkusim ty klasicky kridylkovy, ale ty zas nemaj tolik ty savy vrstvy :nevim:

• načítám...
6702
30.9.23 14:38

@Ráďa 25 každý má něco :D no to je pak na nic, ja listecky nechávám..davala jsem hračky s listeckem kamarádce a taky mi to chce ustrihnout..jsem ji říkala, ze ty děti baví více listecky než ty hračky :mrgreen:

• načítám...
7611
30.9.23 20:53

@kajka kajka na dnešek měl ty kridylkovy Pampers active baby a v pohodě po dloooouhy dobe, tak super 🙏

• načítám...
1347
1.10.23 07:27

@kambalaka a jakou velikost?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky